| Искате ли да организираме 1 рожден ден на procore? | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Гост Гост
| Заглавие: Искате ли да организираме 1 рожден ден на procore? Вто 8 Юли - 9:53:23 | |
| В началото на м.Август procore навършва 1 годинка.Питах се дали има желаещи да се съберем и да го отпразнуваме с един як купон?Приемат се идеи и предложения |
|
| |
masaaci редник
Брой мнения : 21 Age : 32
| Заглавие: Re: Искате ли да организираме 1 рожден ден на procore? Вто 8 Юли - 9:58:54 | |
| аз викам един турнир 2он2 или 5он5 | |
|
| |
Respect редник
Брой мнения : 1 Age : 33
| Заглавие: Re: Искате ли да организираме 1 рожден ден на procore? Вто 8 Юли - 11:39:39 | |
| иска ли питане.. само че кога ще бъде шоуто и кой ще участват в него..? Еми всеки който пожелае е добре дошъл ,а кога това подлежи на обсъждане тук | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Искате ли да организираме 1 рожден ден на procore? Вто 8 Юли - 11:43:15 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 23:59:08; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Гост Гост
| |
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Искате ли да организираме 1 рожден ден на procore? Вто 8 Юли - 13:11:14 | |
| Iskro kym teb se obryshtam ... Ako iskash v Dobrich voda hlqb i sirene bol dobre si doshyl ... Vprochem mislq che e vreme tazi galavecher da se systoi sys nai razlichnite plugini koito Iskro mi e obeshtal ! |
|
| |
n0z1 старшина
Брой мнения : 157 Age : 32
| Заглавие: Re: Искате ли да организираме 1 рожден ден на procore? Вто 8 Юли - 14:19:02 | |
| алл че сте неваспитани това не е шега бе хора ...... ае с мен аз ще ходя ще си зема някви кинти И ЩЕ ПИЯ КОЛКОТО МОГА !! | |
|
| |
n0z1 старшина
| Заглавие: Re: Искате ли да организираме 1 рожден ден на procore? Вто 8 Юли - 14:19:40 | |
| | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Искате ли да организираме 1 рожден ден на procore? Сря 9 Юли - 13:09:06 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Сря 24 Дек - 0:02:08; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
masakaR редник
Брой мнения : 12
| Заглавие: Re: Искате ли да организираме 1 рожден ден на procore? Сря 9 Юли - 13:39:09 | |
| Охоп 2он2 или 5он5 , защото с черпилка нема да стани ! | |
|
| |
MOVE--- редник
Брой мнения : 83
| Заглавие: Re: Искате ли да организираме 1 рожден ден на procore? Сря 9 Юли - 17:18:02 | |
| И аз мисля, че ще е добре да се организира турнир, няма значение 2 vs 2 или 5 vs 5, и в двата случая си имам свястен отбор. gl | |
|
| |
masakaR редник
Брой мнения : 12
| Заглавие: Re: Искате ли да организираме 1 рожден ден на procore? Сря 9 Юли - 18:02:51 | |
| - MOVE--- написа:
- И аз мисля, че ще е добре да се организира турнир, няма значение 2 vs 2 или 5 vs 5, и в двата случая си имам свястен отбор. gl
Ей , MOVE можи ли да попитам кой си ти ? | |
|
| |
MOVE--- редник
| Заглавие: Re: Искате ли да организираме 1 рожден ден на procore? Сря 9 Юли - 18:58:24 | |
| Нов съм, поразпитах frs за онлайн турнир и ми казаха, че някой си иса щял да прави 2vs2 турнир, разбрах също, че е правил и 5vs5 турнир... | |
|
| |
n0z1 старшина
| Заглавие: Re: Искате ли да организираме 1 рожден ден на procore? Сря 9 Юли - 19:42:19 | |
| Вие си го организирваите :D от сега ви казвам няма да ви гледат главните админи :D поне не адекватнии дее :D (рофл) | |
|
| |
IsaaCi Admin
Брой мнения : 281 Age : 50 Location : Бургас
| Заглавие: Re: Искате ли да организираме 1 рожден ден на procore? Сря 9 Юли - 21:41:06 | |
| MOVE-- ако не греша е наш стар познайник.Сигурен съм 100%рно щом си е направил труда да си смени изцяло потока, еми нека си играе човека | |
|
| |
MOVE--- редник
| Заглавие: Re: Искате ли да организираме 1 рожден ден на procore? Сря 9 Юли - 23:11:25 | |
| - IsaaCi написа:
- MOVE-- ако не греша е наш стар познайник.Сигурен съм 100%рно щом си е направил труда да си смени изцяло потока, еми нека си играе човека
Щом ми разрешаваш. | |
|
| |
MOVE--- редник
| Заглавие: Re: Искате ли да организираме 1 рожден ден на procore? Чет 10 Юли - 11:26:42 | |
| Кой ме е бан от сървъра? | |
|
| |
IsaaCi Admin
| Заглавие: Re: Искате ли да организираме 1 рожден ден на procore? Чет 10 Юли - 12:27:52 | |
| - MOVE--- написа:
- Кой ме е бан от сървъра?
Всеки може да те бан когато нямаш AC. | |
|
| |
MOVE--- редник
| Заглавие: Re: Искате ли да организираме 1 рожден ден на procore? Чет 10 Юли - 12:29:56 | |
| - IsaaCi написа:
- MOVE--- написа:
Всеки може да те бан когато нямаш AC. Аз си играх и излязох сам, след 1 час се опитвам да вляза, но пише You have been banned from this server" | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Искате ли да организираме 1 рожден ден на procore? Чет 10 Юли - 14:26:13 | |
| Verno igra ban na tebe ne sym slagal ... Fowar go izqde za polovin chas ama za teq deto gi myrzi da slagat anticheata shte e taka ... |
|
| |
MOVE--- редник
| Заглавие: Re: Искате ли да организираме 1 рожден ден на procore? Чет 10 Юли - 14:46:37 | |
| - 7r00p3R написа:
- Verno igra ban na tebe ne sym slagal ...
Fowar go izqde za polovin chas ama za teq deto gi myrzi da slagat anticheata shte e taka ... Кой Fowar ... k.Angelov ?????? | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Искате ли да организираме 1 рожден ден на procore? Чет 10 Юли - 14:53:50 | |
| - MOVE--- написа:
- 7r00p3R написа:
- Verno igra ban na tebe ne sym slagal ...
Fowar go izqde za polovin chas ama za teq deto gi myrzi da slagat anticheata shte e taka ... Кой Fowar ... k.Angelov ?????? Syshtiq ... |
|
| |
MOVE--- редник
| |
| |
IsaaCi Admin
| Заглавие: Re: Искате ли да организираме 1 рожден ден на procore? Чет 10 Юли - 18:34:48 | |
| - MOVE--- написа:
- IsaaCi написа:
- MOVE--- написа:
Всеки може да те бан когато нямаш AC. Аз си играх и излязох сам, след 1 час се опитвам да вляза, но пише You have been banned from this server" Баннах играч с ник [NO-SXE-I]Nice,нз кой от вас е ,а вие колко човека играете от това PC ,май сте поне 3-ма? | |
|
| |
MOVE--- редник
| Заглавие: Re: Искате ли да организираме 1 рожден ден на procore? Чет 10 Юли - 18:42:51 | |
| - IsaaCi написа:
- MOVE--- написа:
- IsaaCi написа:
- MOVE--- написа:
Всеки може да те бан когато нямаш AC. Аз си играх и излязох сам, след 1 час се опитвам да вляза, но пише You have been banned from this server" Баннах играч с ник [NO-SXE-I]Nice,нз кой от вас е ,а вие колко човека играете от това PC ,май сте поне 3-ма? Ами от това PC не, но сме към една мрежа. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Искате ли да организираме 1 рожден ден на procore? | |
| |
|
| |
| Искате ли да организираме 1 рожден ден на procore? | |
|