PRO-CORE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRO-CORE

Pro-Core стария и полезен форум.

PortalИндексГалерияПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Двуличници или лицемери ?

Go down 
4 posters

Какво ви е мнението за тези момчета
Двуличници
Двуличници или лицемери ? Icon_voting_bar0%Двуличници или лицемери ? Icon_voting_bar
 0% [ 0 ]
Лицемери
Двуличници или лицемери ? Icon_voting_bar0%Двуличници или лицемери ? Icon_voting_bar
 0% [ 0 ]
И двете
Двуличници или лицемери ? Icon_voting_bar64%Двуличници или лицемери ? Icon_voting_bar
 64% [ 7 ]
Нищо подобно ...
Двуличници или лицемери ? Icon_voting_bar36%Двуличници или лицемери ? Icon_voting_bar
 36% [ 4 ]
Общо гласове : 11

Poll closed

АвторСъобщение
Гост
Гост

Двуличници или лицемери ? Empty
ПисанеЗаглавие: Двуличници или лицемери ?   Двуличници или лицемери ? Icon_minitimeПон 28 Юли - 1:21:55

Ivailo Minkov
RSM-_-
Danny Keith
Bombshell
(Skype names)
След края на 10дневната анкета ще ви връча скайп разговора ни и вие отново ще решите сами ...
За мен лично тва са най жалките същества които съм виждал !
Върнете се в началото Go down
masakaR
редник
редник

Брой мнения : 12

ПисанеЗаглавие: Re: Двуличници или лицемери ?   Двуличници или лицемери ? Icon_minitimeПон 28 Юли - 1:51:33

Ква е тая анкета бе?

Последната промяна е направена от masakaR на Пон 28 Юли - 2:39:22; мнението е било променяно общо 1 път
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Двуличници или лицемери ?   Двуличници или лицемери ? Icon_minitimeПон 28 Юли - 2:01:11

Беги при синковеца на депутата ...
Не ме занимавай с поредните си глупости сложил съм никовете ако някой е достатъчно възмутен от вас да ви го каже "Private" ...
Не всички като вас да говорят зад гърба на хората !
Не всички са способни на такива мерзости !
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Двуличници или лицемери ?   Двуличници или лицемери ? Icon_minitimeПон 28 Юли - 8:54:21

.

Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 20:48:39; мнението е било променяно общо 1 път
MOVE---
редник
редник

Брой мнения : 83

ПисанеЗаглавие: Re: Двуличници или лицемери ?   Двуличници или лицемери ? Icon_minitimeПон 28 Юли - 10:18:28

xari she te opari AHHAHAHAHAHAHAHA
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Двуличници или лицемери ?   Двуличници или лицемери ? Icon_minitimeПон 28 Юли - 10:47:18

Алоо масакарчето защо така бързо редактира и 2та си поста бе дечко ?
Кафяво стана на гащите ?
И после ми кажи , че не си "долен" !
Нали мразеше 7r00p3R-a от самото начало а тук във форума четки му правеше верно ли е бре ?!
Събрахте се снощи 4и акъла и пак нищо не постигнахте освен , надявам се окончателното си изгонване от този сървар !
Много бяхте силни и 4мата като говорите зад гърба на другите и плюете мене нали ?
Е обещавам истината ще излезе напред пред глупостите ви много скоро !
MOVE---
редник
редник

ПисанеЗаглавие: Re: Двуличници или лицемери ?   Двуличници или лицемери ? Icon_minitimeПон 28 Юли - 10:50:43

7r00p3R написа:
Алоо масакарчето защо така бързо редактира и 2та си поста бе дечко ?
Кафяво стана на гащите ?
И после ми кажи , че не си "долен" !
Нали мразеше 7r00p3R-a от самото начало а тук във форума четки му правеше верно ли е бре ?!
Събрахте се снощи 4и акъла и пак нищо не постигнахте освен , надявам се окончателното си изгонване от този сървар !

Абе ей прост, снощи с RSM по тва време по което е сменян поста бяхме за пица бе зле...мога да ти кажа името на магазина ... някой го сменил и вече RSM го е сменил...кво се мъчиш бе злетак смотан...3.39 за пица той поста си сменял HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAH луд си луд си..
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Двуличници или лицемери ?   Двуличници или лицемери ? Icon_minitimeПон 28 Юли - 10:53:48

Сигурно за това бяхте и двамата във форума и преглеждахте темата отново и отново нали загубеняко ?
Поредната долна лъжа !
Трябва модератора да ти изкара кога си влизал в темата ли бе келешарче ?
Последната промяна е направена от masakaR на Пон Юли 28, 2008 2:39 am; мнението е било променяно общо 1 път ...
Много долен и много глупав !

Последната промяна е направена от 7r00p3R на Пон 28 Юли - 10:56:42; мнението е било променяно общо 1 път
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Двуличници или лицемери ?   Двуличници или лицемери ? Icon_minitimeПон 28 Юли - 10:54:53

.

Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 20:49:13; мнението е било променяно общо 1 път
MOVE---
редник
редник

ПисанеЗаглавие: Re: Двуличници или лицемери ?   Двуличници или лицемери ? Icon_minitimeПон 28 Юли - 11:07:32

XariZaX написа:
а някой ще опари ли хАРИ ? вчера много заплахи имаше ... комплексите,че умирате ... другаде избивайте Wink

kwo se praish che si bil tam ve..
MOVE---
редник
редник

ПисанеЗаглавие: Re: Двуличници или лицемери ?   Двуличници или лицемери ? Icon_minitimeПон 28 Юли - 11:11:19

c0rn 3;39 ne e online be ei diffffff HAHAHAHAH http://picbg.net/img.php?file=bf7e925f80a445d4.JPG eto vij 2;59 moga dori da ti kopna ot skype kato kazwa 4e trugva kum nas i ytiwame za pica...drygoto koeto e ne si pravi tryda da promenqsh 4as kogato e promenena temata ... vij to4no koga e promenena predwaritelno napraven screen HAHAHAH vij vij http://picbg.net/img.php?file=81ad78ea3f418574.JPG .... Wink
masakaR
редник
редник

Брой мнения : 12

ПисанеЗаглавие: Re: Двуличници или лицемери ?   Двуличници или лицемери ? Icon_minitimeПон 28 Юли - 11:20:34

Ei mrasen pomak ti li she mi kajish kvo da praq we a daeba kerliviq ti masakar izlez vunka malko ogledai ptichkite da ti doidi akul v mozuka we cql den pred toq cs ... strah me e she se razvalish .. sq da otgovorq na hari ei tebe ne ta znam kuv si no sxe pro li sa praish kvo are vikai protata 5on5 da praime a navit li si are we diffffffffffffff ISKAM DA SABEARESH 5 choveka da na[praime 5on5 kato si mn dobur we daeba masakara ti
MOVE---
редник
редник

ПисанеЗаглавие: Re: Двуличници или лицемери ?   Двуличници или лицемери ? Icon_minitimeПон 28 Юли - 11:42:17

masakaR написа:
Ei mrasen pomak ti li she mi kajish kvo da praq we a daeba kerliviq ti masakar izlez vunka malko ogledai ptichkite da ti doidi akul v mozuka we cql den pred toq cs ... strah me e she se razvalish .. sq da otgovorq na hari ei tebe ne ta znam kuv si no sxe pro li sa praish kvo are vikai protata 5on5 da praime a navit li si are we diffffffffffffff ISKAM DA SABEARESH 5 choveka da na[praime 5on5 kato si mn dobur we daeba masakara ti

AHAHAHAH NAVITA SAM ARE XARI O4AKWAME OTGOVOR :]
rod0
редник
редник
rod0

Брой мнения : 10

ПисанеЗаглавие: Re: Двуличници или лицемери ?   Двуличници или лицемери ? Icon_minitimeПон 28 Юли - 11:59:04

xhahaxhaxhaxhah film filmmm...
n0z1
старшина
старшина
n0z1

Брой мнения : 157

ПисанеЗаглавие: Re: Двуличници или лицемери ?   Двуличници или лицемери ? Icon_minitimeПон 28 Юли - 12:09:56

ЗАПИСВАИТЕ МЕ И МЕН В МАСАКАТА "7r00p3R-а да ме викне :Д
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Двуличници или лицемери ?   Двуличници или лицемери ? Icon_minitimeПон 28 Юли - 14:43:19

masakaR написа:
На турнира сборния тийм ви доказа 5на5 колко струвате !
Смешници гледате към тавана и си мислите колко сте велики , а всъщност сте малко по високи от масата пиклиовци !
Срам и позор за родителите си !
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Двуличници или лицемери ?   Двуличници или лицемери ? Icon_minitimeПон 28 Юли - 14:58:59

.

Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 20:57:14; мнението е било променяно общо 1 път
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Двуличници или лицемери ?   Двуличници или лицемери ? Icon_minitimeПон 28 Юли - 15:01:52

.

Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 20:58:48; мнението е било променяно общо 1 път
n0z1
старшина
старшина
n0z1

Брой мнения : 157

ПисанеЗаглавие: Re: Двуличници или лицемери ?   Двуличници или лицемери ? Icon_minitimeПон 28 Юли - 21:01:12

XariZaX написа:
А колкото до петиците.... нямам нищо против да се съберем два отбора и да поиграем ... играта е за забавление и нови приятелства,а не за нерви и комплекси :S

Exclamation напълно си прав ... в момента би трябвало да заклучат темата Smile
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Двуличници или лицемери ?   Двуличници или лицемери ? Icon_minitime

Двуличници или лицемери ?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
PRO-CORE :: PROCORE :: PRO-CORE-
Идете на: