| Brain or Aim ? | |
|
|
Кое е по-важно ? | 1.Мисъл (brain) | | 63% | [ 5 ] | 2.Мерник (aim) | | 37% | [ 3 ] |
| Общо гласове : 8 | | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Гост Гост
| Заглавие: Brain or Aim ? Пет 22 Авг - 18:27:04 | |
| Мисля,че темата е ясна като бял ден Моля само да аргументирате отговорите си ... |
|
| |
IsaaCi Admin
Брой мнения : 281 Age : 50 Location : Бургас
| Заглавие: Re: Brain or Aim ? Пет 22 Авг - 19:43:37 | |
| Хмм много добър въпрос браво И двете са много важни,но гласувам за мисълта особено ако е и бърза ... няма по - силно оръжие от нея. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Brain or Aim ? Нед 24 Авг - 2:51:24 | |
| Ние с Петя най много мерника ! |
|
| |
Grainger редник
Брой мнения : 15 Age : 34
| Заглавие: Re: Brain or Aim ? Нед 24 Авг - 10:06:59 | |
| Съвсем леко Мерник и доста мисъл .. че като гледам повечето видят smoke и чакат да изкочат от там хора ... :s | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Brain or Aim ? Нед 24 Авг - 10:22:01 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 21:16:56; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
MOVE--- редник
Брой мнения : 83
| Заглавие: Re: Brain or Aim ? Нед 24 Авг - 11:11:10 | |
| - XariZaX написа:
- Да изразя и аз моето скромно мненийценце ... според мен зависи от ситуацията.Ако си 1vs5 ,едва ли, перфектният ти aim ще ти помогне,ако тропаш като слончето Дънбо и не вкараш малко мисъл.Но хайде по-накратко.Мисля,че ако си цъкал поне 2 години и си играл петици,чел си статии на "маняците" в спорта и си се интересувал като цяло,то ти става рутина и като играеш вече имаш заучени тактики(базирани на опита,разбира се) и вече трябва да наблегнеш само на своя aim
Прав си :] | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Brain or Aim ? Нед 24 Авг - 20:30:47 | |
| - 7r00p3R написа:
- Ние с Петя най много мерника !
Еми щом Милен е казал мерника мерника да е |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Brain or Aim ? Чет 4 Сеп - 16:34:43 | |
| Ми Петя ... Мозъка ми е за мислене по време на Цс разпускам ... Нз как да ти го обесня ... Да не говорим , че имам по добра цел да го губя с алкохол отколкото с мисъл в цс ;-)... Пари от цс няма да изкарам повече така , че AIM ! |
|
| |
MOVE--- редник
| Заглавие: Re: Brain or Aim ? Чет 4 Сеп - 18:30:56 | |
| - 7r00p3R написа:
- Ми Петя ...
Мозъка ми е за мислене по време на Цс разпускам ... Нз как да ти го обесня ... Да не говорим , че имам по добра цел да го губя с алкохол отколкото с мисъл в цс ;-)... Пари от цс няма да изкарам повече така , че AIM ! A ot alkohola shte iskarash li :? | |
|
| |
crueL?! редник
Брой мнения : 61 Age : 33
| |
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Brain or Aim ? Съб 6 Сеп - 11:24:31 | |
| - MOVE--- написа:
- 7r00p3R написа:
- Ми Петя ...
Мозъка ми е за мислене по време на Цс разпускам ... Нз как да ти го обесня ... Да не говорим , че имам по добра цел да го губя с алкохол отколкото с мисъл в цс ;-)... Пари от цс няма да изкарам повече така , че AIM ! A ot alkohola shte iskarash li :? Не миличък ми браянчо ... Там си ги харча , щото парите са за това да се харчат ;-0 .... |
|
| |
MOVE--- редник
| Заглавие: Re: Brain or Aim ? Съб 6 Сеп - 11:49:53 | |
| - 7r00p3R написа:
- MOVE--- написа:
- 7r00p3R написа:
- Ми Петя ...
Мозъка ми е за мислене по време на Цс разпускам ... Нз как да ти го обесня ... Да не говорим , че имам по добра цел да го губя с алкохол отколкото с мисъл в цс ;-)... Пари от цс няма да изкарам повече така , че AIM ! A ot alkohola shte iskarash li :? Не миличък ми браянчо ... Там си ги харча , щото парите са за това да се харчат ;-0 .... Za men piqnstvoto e nai-umreloto ne6to predpo4itam da si hoda v zalata da podigam malko otkolkoto da se alkoholiziram... | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Brain or Aim ? Съб 6 Сеп - 13:08:41 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 21:04:34; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Гост Гост
| |
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Brain or Aim ? Пон 8 Сеп - 12:01:03 | |
| Ехеее браянчо ти във фитнеса ? Покажи една снимка да видим ти какво си постигнал ... Относно пиянството аз пия докато ми е сладко , не пия да се напивам ... |
|
| |
MOVE--- редник
| Заглавие: Re: Brain or Aim ? Пон 8 Сеп - 17:39:43 | |
| - 7r00p3R написа:
- Ехеее браянчо ти във фитнеса ? Покажи една снимка да видим ти какво си постигнал ...
Относно пиянството аз пия докато ми е сладко , не пия да се напивам ... beden sam i nqmam s kakvo da se snimam | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Brain or Aim ? Сря 1 Окт - 10:50:46 | |
| - MOVE--- написа:
- 7r00p3R написа:
- Ехеее браянчо ти във фитнеса ? Покажи една снимка да видим ти какво си постигнал ...
Относно пиянството аз пия докато ми е сладко , не пия да се напивам ... beden sam i nqmam s kakvo da se snimam Nachii bashta ti deputat , she kara allroad a za aparat4e pari nqma ... Dai adreza da ti doida na gosti da se zapoznaem ... |
|
| |
Гост Гост
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Brain or Aim ? | |
| |
|
| |
| Brain or Aim ? | |
|