Заглавие: Картите (мнения и предложения) Вто 9 Сеп - 17:26:24
Ами тази тема се отнася за картите в сървъра. Вярвам че всеки има какво да каже или предложи на тази тема. Лично моето мнение и аз не съм го крил е че мрая de_dust & de_aztec и много ме харесват de_cpl_fire и de_cpl_strike
Ами тази тема се отнася за картите в сървъра. Вярвам че всеки има какво да каже или предложи на тази тема. Лично моето мнение и аз не съм го крил е че мрая de_dust & de_aztec и много ме харесват de_cpl_fire и de_cpl_strike
Мда можем да ги пробваме да видим как ще се приемат от играчите аз искам да пробвам de_17b_athena.
Моята любима карта както един от по-горните потребители е de_nuke (странно за повечето играчи) и малко по-малко de_train. Причината да я харесвам (de_nuke) е,че е "картонена карта" , защото където и да стрелна минават куршумите ,а от друга страна и по-малко се играе в масаките (за съжаление) А de_train я харесвам,защото имам много хуваби спомени от по-старите версии на играта
Темата е от Въпроси&Отговори / ЛЮБИМА КАРТА
Това тук е какви мапове да сложим в сървъра а там коя карта ви е любима.Според тебе дали de_17b_athena ми харесва най-много
Гост Гост
Заглавие: Re: Картите (мнения и предложения) Чет 11 Сеп - 10:18:48
.
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 21:24:08; мнението е било променяно общо 1 път
IsaaCi Admin
Брой мнения : 281 Age : 50 Location : Бургас
Заглавие: Re: Картите (мнения и предложения) Чет 11 Сеп - 10:48:33
XariZaX написа:
Значи аз съм прекалено тъп и не съм осмислил и разбрал темата.
Тоя пък не си тъп бе брат просто автора на темата е променил заглавието след забележката ти,но не си забелязал
TH3Sinn3R редник
Брой мнения : 3
Заглавие: Re: Картите (мнения и предложения) Чет 11 Сеп - 10:53:18
Абе почти сички мапове са супер обаче според мен липсва най-великата класика - Mantion! Що да не пробваме да поцъкаме на нея някой път, а?
Гост Гост
Заглавие: Re: Картите (мнения и предложения) Чет 11 Сеп - 11:50:25
.
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 21:26:38; мнението е било променяно общо 1 път
do gusha mi doyde ot -de_dust v nay razli4nite mu varianti,nqma li nay setne d se poigraqt starite karti ot roda na de_piranesi,cs_milicia i tam srodnite mu karti,aman veche ot hlapatiite det si mislqt she mogat da igraqt i kato im pusnesh nov(dobre zabraven star) se napikavat da se molqt i karat s adminite da mahnat "toa skapan map"
do gusha mi doyde ot -de_dust v nay razli4nite mu varianti,nqma li nay setne d se poigraqt starite karti ot roda na de_piranesi,cs_milicia i tam srodnite mu karti,aman veche ot hlapatiite det si mislqt she mogat da igraqt i kato im pusnesh nov(dobre zabraven star) se napikavat da se molqt i karat s adminite da mahnat "toa skapan map"
shte me izvinqvash ama tva clpl kartite sa ... nqma takiva probiti karti kato tqh vse edno sa praveni ot karton a ne kakto se pravi map-mojesh da pukash prez vsqka stena -that is sux
shte me izvinqvash ama tva clpl kartite sa ... nqma takiva probiti karti kato tqh vse edno sa praveni ot karton a ne kakto se pravi map-mojesh da pukash prez vsqka stena -that is sux