| Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? | |
|
+9BOKO&4OKO the black angel MysticLord Axil FallOut IsaaCi oHaHuPaM n0z1 beyOnd 13 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
BOKO&4OKO редник
Брой мнения : 44
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Нед 10 Фев - 15:15:03 | |
| ariZaX on Fri Feb 08, 2008 10:00 am "Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ?" Какво ли ? Еми,първото и най-важното е да ти се занимава ... не може да влизаш веднъж на седмица и да искаш да си админ (да не каже пак някои,че говоря за него .... ще кажа,че визирам себе си Very Happy) Трябва като те занимават в skype и не знам си къде ... да се отзоваваш и да влизаш да kick-ваш и ban-ваш или сменяш картата или не знам си още какво.... ТРЯБВЯ ДА ИМАШ ВРЕМЕ И ДА ТИ СЕ ЗАНИМАВА... а ако имаш изброените неща ... хубаво е да можеш да различаваш и хакер,по-добър играч и естествено играч,на който просто му е вързало няколко път хахахахах брат направо требе да го сложим на заплата такав админ този админ дето го описва6 е нереален поне за мен няма такъв човек дето ще зареже всичко и щше се занимава само с цс-а | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Нед 10 Фев - 16:05:25 | |
| Не съм казал"само" с c-strike... плюс това ако си студент или работиш (въпреки че може да си студент и пак да работиш де) колко му е да влизаш сутринта или вечерта поне за час два .. или пък като си на пред pc-то ... колко му е и c-strike да ти е включен и просто да махаш хакерите или да сменяш картата ... Послепис : Не разбрах само кое е нереалното на играча,когото описам..моля бъди по-конретен .. Колкото до предложението за админ на заплата ... само ако е около 300 кинта на месец ... не за друго,а да си избия поне част от парите за уроците (rofl) |
|
| |
FallOut старшина
Брой мнения : 255 Age : 104 Location : Black Sun Empire
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Сря 13 Фев - 20:48:20 | |
| ааах..ах.а.ха. да бе ии кой ще ни плаща :'D Искро ли xD | |
|
| |
мишката старшина
Брой мнения : 151 Age : 30
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Пон 25 Авг - 15:10:53 | |
| ne bqh 4ela tolkova prez celiq si jivot taq tema mi ze zdraveto mnoo pi6ete be hora | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Сря 27 Авг - 3:20:01 | |
| - XariZaX написа:
- Axil написа:
- А за вота...има си йерархия сред админите!По-новият админ, не пипа нищо докато има по-стар от него в сървъра!Така се предотвратяват нещата като смята на карта през 1 мин.
Това,което доста често се случва ... Бааа Хари като съм в сървара само да си ми бутнал мапа ! Откакто стана админ много важен стана и ти ! |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Сря 27 Авг - 9:40:23 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 22:42:10; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Чет 28 Авг - 17:37:38 | |
| - XariZaX написа:
- Споко бе,махам се след 2 седмици ... и ти като ми стана женичка и ти много отворена стана,но не ти правя забележки,нали ? {} xD
Колко да ти повтарям , че ти си пасивния ? Харието и аз заминавам ама тва не значи , че няма 2 пъти примерно в седмицата да седна някъде където има wi-fi и да тормозя плеърите в сървара , в това няма нищо лошо все пак ... |
|
| |
b1g*s7a|-| редник
Брой мнения : 27 Age : 27 Location : byrgas
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Чет 28 Авг - 20:49:52 | |
| абе някой път и тука админите се правят на голямата работа но не казвам че не съм доволен от сървара напротив много ми харесва | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Чет 28 Авг - 21:40:53 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 22:42:31; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Пон 1 Сеп - 11:18:00 | |
| - XariZaX написа:
- Откакто стана админ Миленка много надъхана,даже май спечели анкетата за най-зла админка.... а колкото до нея .. може и аз намеря откъде да ти надувам дупето с любов {}
Скъпа Хармаяни знаеш , че те обичам ама намали малко задните части ... Взе да не ме привличаш ! |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Пон 1 Сеп - 14:03:39 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 22:42:56; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Съб 6 Сеп - 6:50:17 | |
| - XariZaX написа:
- Абе ,нообер,знаеш ли кво яко поддържано ми е :@ аз съм спортист,а не като теб да пия евтин алкохолец
Аз па съм си хем fire assassin , хем fireman ... Паля си пожарчета посля си ги гася нали като се напия дупето ти става по-малко и ми идва музата какъв ти е проблема ? |
|
| |
VoShot FC | AmNeSiA редник
Брой мнения : 23 Age : 34
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Съб 8 Ное - 17:14:47 | |
| Сървъра ако беше мой щях да кажа така! Аз пък търся играчи, които знаят какво е хак и са играли със хак, но са се отказали да ползват хаковете, защото не са видяли нищо интересно в хака, за да го използват. Повече ми би бил полезен играч, който е ползвал хакове и знае как работят, а не някой келеш, който не знае как се държи мишката и ми претендираза за администраторски права. | |
|
| |
Sp1t_F1r3 редник
Брой мнения : 55
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Пон 10 Ное - 16:28:45 | |
| най-просто за да станеш админ трябва да си първо точен човек , след това да си се доказал по някакъв начин ... да имаш поглед над нещата и да си изпълнителен => да може да ти се има доверие | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? | |
| |
|
| |
| Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? | |
|