моля някой нека ми обясни защо родителите са толкова несправедливи сякаш им харесва да нараняват децата си и да ги карат да страдат ;(;(;(;(
IsaaCi Admin
Брой мнения : 281 Age : 50 Location : Бургас
Заглавие: Re: мразя родителите ;(;( Чет 18 Сеп - 14:37:59
мишката написа:
моля някой нека ми обясни защо родителите са толкова несправедливи сякаш им харесва да нараняват децата си и да ги карат да страдат ;(;(;(;(
Хмм незнам къв е проблема би ли пояснила малко
Sp1t_F1r3 редник
Брой мнения : 55
Заглавие: Re: мразя родителите ;(;( Чет 18 Сеп - 19:13:08
Родителите винаги мислят най-доброто за техните деца ние рядко го разбираме ... колкото и да ни е наранило това ,което са направили то е незначително с това от което те се лишават за нас стига съм мислил интелигент ЖИВОТА Е ПРЕКРАСЕН !!!!!!!!!!!!!!!
IsaaCi Admin
Брой мнения : 281 Age : 50 Location : Бургас
Заглавие: Re: мразя родителите ;(;( Чет 18 Сеп - 20:12:14
Sp1t_F1r3 написа:
Родителите винаги мислят най-доброто за техните деца ние рядко го разбираме ... колкото и да ни е наранило това ,което са направили то е незначително с това от което те се лишават за нас стига съм мислил интелигент ЖИВОТА Е ПРЕКРАСЕН !!!!!!!!!!!!!!!
Особенно когато си влюбен иначе смятам че си прав едва ли има родители които искат да наранят собственото си дете.Просто понякога забраняват някои неща които са за твое добро.
мишката старшина
Брой мнения : 151 Age : 30
Заглавие: Re: мразя родителите ;(;( Пет 19 Сеп - 14:48:02
м да особенно като забраняват да говориш с хора на които даржиш много това ли е най доброто за децата да им забраняваш да говорят пишат и т.н. с хора на който държат сажалявам но не съм сагласна мразя майка си
Гост Гост
Заглавие: Re: мразя родителите ;(;( Пет 26 Сеп - 15:15:01
Tova e tqhna gledna tochka ... I na men sa se probvali da mi nabiqt mnenie za nqkoi priqtel po kysno syjelqvat za tova ...
ama na men ne mi puka za mnenieto na roditelite mi za6toto tqhnoto mnenie vinagi me naranqva
Гост Гост
Заглавие: Re: мразя родителите ;(;( Пет 3 Окт - 9:25:56
Забраните и ограниченията са болна тема в отношенията м/у деца и родители,особено във възрастта в която си ти Bebsi,но помни твоята майка със сигурност те обича много,а това което ти наричаш ограничение,за нея е просто начин да те предпази от големия лош свят,поне още малко докато бъдеш готова сама да се справяш с него.
i pri men e to4no taka daje me izmestiha ot u4ili6te samo za6toto ne haresvat priqtelkata mi-misleli q za kurva,zaradi neq ne sam u4ila propadala sam i... Mrazq gi i pri tova sega mi vikat za nai-malkoto
Lichno az nikoga ne bih zabranil na deteto si da vijda nqkoi ... Izbora ne e moi che da sym az choveka koito shte reshi ! Sluchvalo mi se e no sym bil ot otsreshnata strana i dori malko potaino sym se vijdal s priqtelite si i te ne sa me ostavqli nikoga ...