PRO-CORE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRO-CORE

Pro-Core стария и полезен форум.

PortalИндексГалерияПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

ЗА И ПРОТИВ ФЛАША

Go down 
+5
crueL?!
IsaaCi
n0z1
Metro
beyOnd
9 posters

За и против флаша
1.ЗА
ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Icon_voting_bar61%ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Icon_voting_bar
 61% [ 11 ]
2.ПРОТИВ
ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Icon_voting_bar39%ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Icon_voting_bar
 39% [ 7 ]
Общо гласове : 18

АвторСъобщение
Гост
Гост

ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Empty
ПисанеЗаглавие: ЗА И ПРОТИВ ФЛАША   ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Icon_minitimeВто 6 Ное - 12:05:50

Аз лично съм против флаша,защото с моя сакатлък,ако по някакво чудо не флашна себе си,то със сигурност ще флашна целия ми team Embarassed Затова съм на мнение,че който не умее да хвърля,не бива да го използва,а обикновено не е така.В общи линии в играта,както и в живота трябва да се спазва златното правило-прави каквото си искаш,без да пречиш на другите.За съжаление,обаче много малко са хората,които се съобразяват с него...
Върнете се в началото Go down
Гост
Гост

ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЗА И ПРОТИВ ФЛАША   ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Icon_minitimeВто 6 Ное - 14:21:47

2/3 от флашърите в сървара не могат да го мятат ...
Като се има в предвид , че има и такива като мен със (sensitivity 1.3-1.5) как подяволите да се обърнеш след като си първи и зад теб хвърчат флашове ? Evil or Very Mad
beyOnd
редник
редник
beyOnd

Брой мнения : 65

ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЗА И ПРОТИВ ФЛАША   ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Icon_minitimeВто 6 Ное - 15:30:03

еми даа така е ама без флаш кви 5-ци ше станат ...... никаквои така 4е за и аз сьм сьс сенс 1.1 lol! ама ако не видя на време 4е някои хвьрля флаш 100 % ше се заслепя !
Metro
редник
редник
Metro

Брой мнения : 33

ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЗА И ПРОТИВ ФЛАША   ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Icon_minitimeВто 6 Ное - 16:09:07

Az sum tvurdo "za" flash-a, no v umereni kolki4estva, ne da stoq 5 min flash-nat. Razbira se tozi koito go izpolzva trqbva da moje da go pravi kato horata, za6toto sa me flash-vali mn puti moite suotbornici i sum umiral naprazno.
n0z1
старшина
старшина
n0z1

Брой мнения : 157

ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЗА И ПРОТИВ ФЛАША   ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Icon_minitimeЧет 8 Ное - 1:03:24

da nqkoi ot survara sa rodeni s flash v raka .... po dobre i da si umrat taka.... tiq neznaqt kade da metat flasha ili pred men ili zad men i az kato se vurna FLASHH... no bez flasha na kade sme ... ae malko respect Evil or Very Mad
IsaaCi
Admin
IsaaCi

Брой мнения : 281

ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЗА И ПРОТИВ ФЛАША   ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Icon_minitimeПет 9 Ное - 9:56:15

Доста фрагове сам направил заради флашовете Twisted Evil затова гласувам със двете ръце за флаш cheers
https://procore.bulgarianforum.net
n0z1
старшина
старшина
n0z1

ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЗА И ПРОТИВ ФЛАША   ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Icon_minitimeПон 12 Ное - 12:08:02

на мен ми тря само граната,фласш и егъл за да ви направя живота по лесен
crueL?!
редник
редник
crueL?!

Брой мнения : 61

ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЗА И ПРОТИВ ФЛАША   ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Icon_minitimeПон 12 Ное - 17:13:38

С всичките ми краиници "За (флаша)" afro
Флаша почти никога не ми прави проблеми.
Наи се нервя като вас,флашнат ме и ме килл-нат.
Но ако ми го метнат когато няма никои,кфо ми пречи да се скрия !?
Знам си кашоните на някоя карта,знам къде са ме флашнали и ше се каширам Wink
Кфо толкоа Cool

: не ми обръщаите внимание не знам къде съм Laughing
s0me1
редник
редник
s0me1

Брой мнения : 59

ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЗА И ПРОТИВ ФЛАША   ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Icon_minitimeНед 18 Ное - 1:55:27

Аз съм ЗА флаша.Това ти е половината атака Wink Вече друг е въпроса,че мн хора нз как се мята,даже за какво служи ама важното е че си харчи парите и мета нещо па какво е то и за какво е .. Laughing или колкото да прават мръсно на неговия отбор Laughing
FallOut
старшина
старшина
FallOut

Брой мнения : 255

ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЗА И ПРОТИВ ФЛАША   ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Icon_minitimeПон 19 Ное - 22:10:43

Еее за Flasha въпреки чее понякога флашвам и съотборниците си Rolling Eyes
s0me1
редник
редник
s0me1

ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЗА И ПРОТИВ ФЛАША   ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Icon_minitimeСъб 1 Дек - 23:06:18

Да Емо за тебе знаеме хаьхахьах и най-често това съм АЗ! Laughing
FallOut
старшина
старшина
FallOut

ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЗА И ПРОТИВ ФЛАША   ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Icon_minitimeНед 2 Дек - 2:57:55

ха.х.ах.а. да бе да я питай Trooper xD
s0me1
редник
редник
s0me1

ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЗА И ПРОТИВ ФЛАША   ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Icon_minitimeНед 2 Дек - 16:52:06

нз за trooper ама на мене си ми писнал за тва не обичам да иргаеш от мене че и със smoke мн ме тормозиш silent
FallOut
старшина
старшина
FallOut

ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЗА И ПРОТИВ ФЛАША   ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Icon_minitimeПон 3 Дек - 21:32:11

х.а.х.а е добре кво толко имаш против smoke,аз вече като цъкам с тебе и не си купуам smoke :X
Гост
Гост

ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЗА И ПРОТИВ ФЛАША   ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Icon_minitimeВто 4 Дек - 20:25:02

.

Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 21:59:04; мнението е било променяно общо 1 път
FallOut
старшина
старшина
FallOut

ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЗА И ПРОТИВ ФЛАША   ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Icon_minitimeСъб 8 Дек - 2:35:11

мдаа XariZaX прав си и аз така мисля. santa
the black angel
редник
редник

Брой мнения : 52

ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЗА И ПРОТИВ ФЛАША   ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Icon_minitimeПет 25 Яну - 15:15:12

7r00p3R написа:
2/3 от флашърите в сървара не могат да го мятат ...
Като се има в предвид , че има и такива като мен със (sensitivity 1.3-1.5) как подяволите да се обърнеш след като си първи и зад теб хвърчат флашове ? Evil or Very Mad

да прав си че само 2/3 от флашърите в сървара не могат да го мятат но аз сам зааа cheers cheers farao
INAT4E
редник
редник
INAT4E

Брой мнения : 15

ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЗА И ПРОТИВ ФЛАША   ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Icon_minitimeПон 28 Яну - 21:27:18

Много ме дразнят флашовете,повече пречат отколкото помагат
n0z1
старшина
старшина
n0z1

ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЗА И ПРОТИВ ФЛАША   ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Icon_minitimeПон 28 Яну - 21:33:31

INAT4E написа:

зависи как я мяташ Smile
Гост
Гост

ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЗА И ПРОТИВ ФЛАША   ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Icon_minitimeЧет 31 Яну - 16:24:13

.

Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 21:59:28; мнението е било променяно общо 1 път
FallOut
старшина
старшина
FallOut

ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЗА И ПРОТИВ ФЛАША   ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Icon_minitimeЧет 7 Фев - 19:46:10

n0z1 написа:
INAT4E написа:

зависи как я мяташ Smile
Мдаа ма аз съм твърдо ЗА ЗА ЗАааАааАаАааа lol! lol! lol! xa.x.a.x
Гост
Гост

ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЗА И ПРОТИВ ФЛАША   ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Icon_minitimeЧет 7 Фев - 20:11:19

.

Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 22:15:15; мнението е било променяно общо 1 път
IsaaCi
Admin
IsaaCi

Брой мнения : 281

ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЗА И ПРОТИВ ФЛАША   ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Icon_minitimeЧет 7 Фев - 23:41:28

XariZaX написа:
Абе в крайна сметка ... щом го има .... щом са го сложили в играта ... значи трябва да се използва ... който не може ... да не ги използва бе ... Имаше една мисъл на Наполеон е казал ... "Няма предимство,което да е нечестно" не съм сигурен дали е точен превода,но логиката е същата Very Happy (брех брех колко съм начетен ... направо сам си се учудвам от време на време)
И скромен Smile
https://procore.bulgarianforum.net
Sponsored content

ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЗА И ПРОТИВ ФЛАША   ЗА И ПРОТИВ ФЛАША Icon_minitime

ЗА И ПРОТИВ ФЛАША
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
PRO-CORE :: PROCORE :: PRO-CORE :: ВЪПРОСИ&ОТГОВОРИ-