| ВАШИТЕ ИДЕИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА СЪРВЪРА | |
|
+11INAT4E BOKO&4OKO bRyAn No Comment ... the black angel crueL?! IsaaCi Arl3chin0 FallOut beyOnd n0z1 15 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
FallOut старшина
Брой мнения : 255 Age : 104 Location : Black Sun Empire
| Заглавие: Re: ВАШИТЕ ИДЕИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА СЪРВЪРА Съб 26 Яну - 0:02:42 | |
| | |
|
| |
the black angel редник
Брой мнения : 52
| Заглавие: Re: ВАШИТЕ ИДЕИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА СЪРВЪРА Съб 26 Яну - 10:21:27 | |
| | |
|
| |
FallOut старшина
| Заглавие: Re: ВАШИТЕ ИДЕИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА СЪРВЪРА Съб 26 Яну - 23:52:11 | |
| ми мноо ясно не да сме 21 човека ии 2ма по добри да изтепат сичко и за тебе нищо или да ти изкочат 6-7 човека те напраат на цетка :X | |
|
| |
the black angel редник
Брой мнения : 52
| Заглавие: Re: ВАШИТЕ ИДЕИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА СЪРВЪРА Нед 27 Яну - 18:50:48 | |
| - Heaven Shall Burn написа:
- ми мноо ясно не да сме 21 човека ии 2ма по добри да изтепат сичко и за тебе нищо или да ти изкочат 6-7 човека те напраат на цетка :X
искаш да кажеш 2ма по добри чакалии да истрепат сичко | |
|
| |
FallOut старшина
| Заглавие: Re: ВАШИТЕ ИДЕИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА СЪРВЪРА Нед 27 Яну - 20:00:09 | |
| Уффф кви чакали бате например елфа и анди иии bw!n да са терори иии 2ките да са некви ламзита бате къде неат sXe иии ти да си терор ии за тебе няа остане нищо :X докато ако сме 5в5 винаги се делиме на що годе равностойни отбори :] | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: ВАШИТЕ ИДЕИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА СЪРВЪРА Пон 4 Фев - 0:57:44 | |
| Емо пак не си прав! Като видя Елфа и Анди да играят на пълен сървър и не мрат,не чакалят,не слухтят ще си изменя още мнението за тях . |
|
| |
No Comment ... редник
Брой мнения : 6 Age : 34 Location : Bulgaria
| Заглавие: Re: ВАШИТЕ ИДЕИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА СЪРВЪРА Съб 23 Фев - 19:49:14 | |
| Mnogo dobre 6te se otrazi na servera ako se namalqt drasti4no adminite 4e e pulno ( FULL ) i se slojat 3-4 admina koito sa seriozni , vlizat po 4esto v servera i imat dobur pogled nad servera ne samo da igraqt.. kato nqkoi.. da ne davam primeri | |
|
| |
bRyAn старшина
Брой мнения : 260 Age : 31 Location : На края на Вселената
| Заглавие: Re: ВАШИТЕ ИДЕИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА СЪРВЪРА Съб 23 Фев - 19:57:32 | |
| - destruction.fowar написа:
- Mnogo dobre 6te se otrazi na servera ako se namalqt drasti4no adminite 4e e pulno ( FULL ) i se slojat 3-4 admina koito sa seriozni , vlizat po 4esto v servera i imat dobur pogled nad servera ne samo da igraqt.. kato nqkoi.. da ne davam primeri
И аз съм на същото мнение.Според мен Анди и Дени(cooler) трябва да са админи.Днес например имаше един _Mal40_ който беше без схе и беше с айм(поне според мен).Мetro беше вътре.fowar му каза, че Mal40 е аймър, но Metro му каза "Трай си".Mal40 започна да ме дразни и мен както и fowar.fowar каза да сложи схе, каза на метро да му каже да сложи схе, но уви цял мап Mal40 си игра с айма и накрая fowar отнесе бана, защото каза "6te eba pedala _Mal40_.BABATA NA BOKO&4OKO каза на fowar селяк и се напсуваха и 2-те по 1 път, само fowar банна метро. Послепис: НИЩО ОТ ТОВА КОЕТО СЪМ НАПИСАЛ НЕ Е С ЦЕЛ ЗАЯЖДАНЕ(ПО ТОЧНО С МЕТРО, НИТО ОПЛАКВАНЕ). | |
|
| |
BOKO&4OKO редник
Брой мнения : 44
| Заглавие: ВАШИТЕ ИДЕИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА СЪРВЪРА Нед 2 Мар - 13:06:34 | |
| днеска обсъдихме с исака една идея -да направим турнир и всеки месец в определена дата отборите да скачат в месомелачката на войната наречена коунтър страйк и наградата да бъде реклама на отбора който спечели турнира след време може и да има нещо повече но тоава зависи само и единствено от нас геймърите които цъкаме в про коре сървара може би днес ще бъде пусната тема по въпроса с турнирите (зависи от исака) е тва е засега но ако имате идеи казвайте може да се одобрят и да се дигне рейтинга на съвара | |
|
| |
BOKO&4OKO редник
Брой мнения : 44
| Заглавие: Re: ВАШИТЕ ИДЕИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА СЪРВЪРА Нед 2 Мар - 13:14:01 | |
| [quote="bRyAn"] - destruction.fowar написа:
.BABATA NA BOKO&4OKO каза на fowar селяк и се напсуваха и 2-те по 1 път, само fowar банна метро.
Послепис: НИЩО ОТ ТОВА КОЕТО СЪМ НАПИСАЛ НЕ Е С ЦЕЛ ЗАЯЖДАНЕ(ПО ТОЧНО С МЕТРО, НИТО ОПЛАКВАНЕ). брйан аз не псувам освен ако не съм много натварен или не бъда обиден с нещо лошо така че няма място за сравнение ,знаем чудесно що за играч е фоуар и как се изразява ,та нема начин да съм почнал първи а за метро тва си е ваш проблем | |
|
| |
INAT4E редник
Брой мнения : 15 Age : 31
| Заглавие: Re: ВАШИТЕ ИДЕИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА СЪРВЪРА Сря 5 Мар - 20:01:27 | |
| Моята идея е от време на време турнир 5ци със sXe само. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: ВАШИТЕ ИДЕИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА СЪРВЪРА Пет 7 Мар - 14:02:47 | |
| Сега да обесня нещо на destruction team. Започвам с f0war , че ми е любимец... f0war приятел да те питам тебе ти от какъв зор даваш път в живота metro кого да банва и кого не ? Не мисля , че си имал някакво такова право и се надявам да го нямаш не и във този сървър ! Brayan тебе след онази караница взех да те уважавам но за кратко ... Мислех , че си възмъжал изправяш ми се ала бала , а то накрая се оказа , че си оставаш същата с извинение "ПОРТА" ... Не ми пука за мнението ви как трябва или би трябвало да си върша работата. Това си е мой проблем ! Щом има хора които да ми вярват не мисля , че вие сте хората които да им мнението !
PS. С извинение , че не съм плеър от класата на Анди и Куулер на които и да искате не можете да им се изправите защото са по добри от вас ! Искрено ваш 7r00p3R!!! |
|
| |
m1K редник
Брой мнения : 4
| Заглавие: Re: ВАШИТЕ ИДЕИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА СЪРВЪРА Сря 20 Авг - 15:55:59 | |
| | |
|
| |
IsaaCi Admin
Брой мнения : 281 Age : 50 Location : Бургас
| Заглавие: Re: ВАШИТЕ ИДЕИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА СЪРВЪРА Сря 20 Авг - 16:51:14 | |
| | |
|
| |
MURATA редник
Брой мнения : 6 Age : 34
| |
| |
IsaaCi Admin
| |
| |
VoShot FC | AmNeSiA редник
Брой мнения : 23 Age : 34
| Заглавие: Re: ВАШИТЕ ИДЕИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА СЪРВЪРА Сря 5 Ное - 12:12:09 | |
| Според мене трябва да се намалят плугингите. Само товарят сървъри и лага страшно голям. Колкото по-малко плугинги толкова по-добре. | |
|
| |
IsaaCi Admin
| Заглавие: Re: ВАШИТЕ ИДЕИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА СЪРВЪРА Сря 5 Ное - 13:00:49 | |
| - VoShot FC | AmNeSiA написа:
- Според мене трябва да се намалят плугингите. Само товарят сървъри и лага страшно голям. Колкото по-малко плугинги толкова по-добре.
Eми това си е верно а кой плъгин имаш предвид? Защото наскоро махнах доста плъгини и оставих само най-интересните и тези които помагат за рекламата и sxe.Верно е че плъгините товарят,но и това зависи и от сървъра например дали е на win или linux,на отделна машина ли ти е сървъра и колко ти е Up-a на нета ако тези неща са ти наред мисля,че можеш да си позволиш малко повече плугини без да ти пречат за да е по интересна играта. | |
|
| |
| Заглавие: Re: ВАШИТЕ ИДЕИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА СЪРВЪРА Сря 5 Ное - 13:12:13 | |
| - IsaaCi написа:
- VoShot FC | AmNeSiA написа:
- Според мене трябва да се намалят плугингите. Само товарят сървъри и лага страшно голям. Колкото по-малко плугинги толкова по-добре.
Eми това си е верно а кой плъгин имаш предвид? Защото наскоро махнах доста плъгини и оставих само най-интересните и тези които помагат за рекламата и sxe.Верно е че плъгините товарят,но и това зависи и от сървъра например дали е на win или linux,на отделна машина ли ти е сървъра и колко ти е Up-a на нета ако тези неща са ти наред мисля,че можеш да си позволиш малко повече плугини без да ти пречат за да е по интересна играта. Ми този за хедшотите не съм сигурен дали се казва така, но мисля, че плугинги от такъв сорт са излишни. Ще дам една идея, но не знам дали ще я харесата. Не съм играл много в сървъра и не знам как стоят нещата със кашончетата. За тях може да се сложи един КЛТ. | |
|
| |
IsaaCi Admin
| Заглавие: Re: ВАШИТЕ ИДЕИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА СЪРВЪРА Сря 5 Ное - 13:59:26 | |
| - VoShot FC | AmNeSiA написа:
- IsaaCi написа:
- VoShot FC | AmNeSiA написа:
Eми това си е верно а кой плъгин имаш предвид? Защото наскоро махнах доста плъгини и оставих само най-интересните и тези които помагат за рекламата и sxe.Верно е че плъгините товарят,но и това зависи и от сървъра например дали е на win или linux,на отделна машина ли ти е сървъра и колко ти е Up-a на нета ако тези неща са ти наред мисля,че можеш да си позволиш малко повече плугини без да ти пречат за да е по интересна играта. Ми този за хедшотите не съм сигурен дали се казва така, но мисля, че плугинги от такъв сорт са излишни. Ще дам една идея, но не знам дали ще я харесата. Не съм играл много в сървъра и не знам как стоят нещата със кашончетата. За тях може да се сложи един КЛТ. Сигурно говориш за плугина headshot delux (класацията за направените глави и т.н.) а кашони има да и винаги ще си има пробвал съм плугини подобни но и за тях си има номер как да чакалят за това съм направил ако целта на отбора не се изпълни и дадения отбор да умира мога единствено да намаля рунда за да свикнат да мислят по-бързо. | |
|
| |
| |
| |
IsaaCi Admin
| |
| |
| Заглавие: Re: ВАШИТЕ ИДЕИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА СЪРВЪРА Сря 5 Ное - 18:16:02 | |
| - IsaaCi написа:
-
Той точно втория си го има във срвъра щом като се обезвреди бомбата и T умират или като гръмне бомбата и без значение къде се намират CT и те умират. Ми това е добро, какво ще кажеш за campmetara или не си слушал за него шегувам се. | |
|
| |
IsaaCi Admin
| |
| |
| Заглавие: Re: ВАШИТЕ ИДЕИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА СЪРВЪРА Сря 5 Ное - 18:37:19 | |
| - IsaaCi написа:
-
Пробвал съм го и него и се оказа че някой хора знаят как се чакали и със него (има си цака) и като я понаучат повечко хора и плъгина става ненужен.Дори съм забелязвал как някой се опитват да се учат как се campi и след време успяват. Зависи как е настроен самият плугинг. (: | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: ВАШИТЕ ИДЕИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА СЪРВЪРА | |
| |
|
| |
| ВАШИТЕ ИДЕИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА СЪРВЪРА | |
|