PRO-CORE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRO-CORE

Pro-Core стария и полезен форум.

PortalИндексГалерияПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE

Go down 
+10
IsaaCi
Blu3* & SilenTK!lleR
FallOut
s0me1
BOKO&4OKO
Metro
crueL?!
Sp1t_F1r3
beyOnd
n0z1
14 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
АвторСъобщение
Гост
Гост

КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 2 Icon_minitimeЧет 1 Ное - 14:42:32

Какво им обяснявяш Sp1t,влизай във форма и им покажи онова,което съм им обещала,че ще видят,защото който го може,го може и това е...
Върнете се в началото Go down
beyOnd
редник
редник
beyOnd

Брой мнения : 65

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 2 Icon_minitimeЧет 1 Ное - 17:04:58

Еми аз досега нямах кои знае какви впе4атления от Sp1t_F1r3,но днеска играх срещу него и разбрах 4е никак не е за подценяване Smile Може би ве4е е влязьл вьв Форма .......... ?! cheers cheers cheers Very Happy
Sp1t_F1r3
редник
редник
Sp1t_F1r3

Брой мнения : 55

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 2 Icon_minitimeЧет 1 Ное - 19:15:40

днес се справи добре ама нета ми беше боза както си беше вече няколко дена и даже ми насичаше кадрите въпреки ,че не ми пишеше да имам лаг ... имаше добри изпълнения както от твоя така и от моя страна само ,че много гадно ме набутваше на cbble нз дали беше нарочно ама flash-овете не ми харесаха и много скачаш Cool Shocked по-скоро се катериш Razz де и аз да можех като теб Twisted Evil ама таз айр хеад докато скачаше разцепи мрака на nuke Laughing трябваше да си направо без мозък след този удър Very Happy good game Wink
beyOnd
редник
редник
beyOnd

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 2 Icon_minitimeЧет 1 Ное - 20:03:27

Иска се мн тренировки и усилия за да се нау4иш да се катериш като мене ! lol! Very Happy Very Happy Wink и тва на nuke наистина беше брутално Smile
n0z1
старшина
старшина
n0z1

Брой мнения : 157

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 2 Icon_minitimeПет 2 Ное - 9:22:24

beyOnd написа:
Еми аз досега нямах кои знае какви впе4атления от Sp1t_F1r3,но днеска играх срещу него и разбрах 4е никак не е за подценяване Smile Може би ве4е е влязьл вьв Форма .......... ?! cheers cheers cheers Very Happy

я виш ти днес дано влезе да ги видя ква ракия е alien
n0z1
старшина
старшина
n0z1

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 2 Icon_minitimeПет 2 Ное - 13:01:36

eto nai setne i moeta klasaciq

1.r0b0t!
2.IsaaCi
3.Ev!l.elf(brat mi)
4.Zashto Sum Lamer?!(razbira se toq kak taka da go nqma)
5.co.0ler(c[][]ler) postaral se e da ubie 1800 puti igra4ite i da umre samo 1200 (hqhqhqhqh)
6.beyOnD(pravi vpe4atlenie) izvinqvai za nicka
7.spit_fire (kak da ne go slojim na tova 6tasliv nomer Very Happy)
8.7r00p3R (chuval sum ot brat mi che dobre igraesh...)
9.N!y N!y.elf(jenata na brat mi.kaza che ako ne q sloja v klasaciqta shte ostana s edno oko cyclops )
10.aSaCi(n0 coment) Shocked

izvinete che ne pisha na kirilica i che ne vi znam kak se pishat imenata vi pravilno .. no imam problemi s compa i nemoga da hodq do cs i nemoga da smenqm na kirilica gl dano vi haresa klasaciqta xaxqxqxqxqxXaxxxxqxqxqqx
beyOnd
редник
редник
beyOnd

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 2 Icon_minitimeПет 2 Ное - 23:34:53

Тва пьк е моята класация Smile
1.n0z1(nqma smisal da obqsnqvam top-a si pokazva si4ko)
2.Ev!L.elf(ne 4e si po slab ot malkiq si brat ,prosto ne s1m play tolkova s1s tebe)
3.7r00p3R(mislq 4e e dosta dob1r player osobeno kato zeme lubimoto si mp5 Smile
4.Sp1t_F1r3(n0 c0mment...opredeleno ve4e e v1v forma !)
5.IsaaCi(sry 4e ne te slojih po napred no 4ak sega se setih 4e si glaven admin Very Happy )
6.c[][]ler(nqma to4na pri4ina ..... prosto si dob1r Smile
7.Za6to sum Lamer(emi znam te ot Digito 4e ima6 neveroqtni umenia no nepostoqni)
8.Imam 3-ta vejda(nqma to4na pri4ina prosto ........ taka mi skimna Wink
9.Zlata Mravka(ddz biva6 Smile
10.aSaCi( ne moga da te sloja na p1rvo mqsto no nqma na4in da ne si v klasaciqta Wink
Ето това е моята класация ,засега не е мн реалисти4на но след време като поиграя пове4е ще я променя Wink

Последната промяна е направена от на Нед 4 Ное - 1:09:23; мнението е било променяно общо 1 път
beyOnd
редник
редник
beyOnd

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 2 Icon_minitimeНед 4 Ное - 1:05:48

7r00p3R написа:

10.Beyond
Причина: баце не играя толкова често с теб за да съм изпитал уменията ти , не те познавам за това и ти бичим 10туту мисто .
Ами аиде де играхме ве4е видя ме колко играя колко не играя ае смени класацията деее Suspect lol! Време е ве4е !
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 2 Icon_minitimeВто 6 Ное - 13:01:42

Благодаряяяяяя noz1,благодаряяяяяя bey0nd....сега ако можеше с моите невероятни умения и талант да не вляза пак във flopa добре щеше да е,ама май за да се случи това изобщо не трябва да играя,иначе със сигурност пак съм вътре....и никой не може да ме изкара от там Very Happy
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 2 Icon_minitimeВто 6 Ное - 14:06:43

Промените ми спрямо класацията са :
1.Ev!l.elf & n0z1 (хем братчета) и най-вече за тея невероятни 5ци дето ми убиха самочувстието (n0z1 позволявам ти да ме сложиш 10 в твоята Very Happy)
6.Some1 & Beyond (до едно време се гаврих ама после взе да става обратното Very Happy)
Metro
редник
редник
Metro

Брой мнения : 33

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 2 Icon_minitimeВто 6 Ное - 16:02:45

Bez da iskam da obidja nqkoi ot tezi koito redovno igraqt v sesver-a 6te si pozvolq i az da napravq edna klasaciq, kojato predi vsi4ko e po umeniq.
1. Za da ne mi se razsurdjat purvite trima 6te gi sloja na edno mqsto ( ako re6at neka si usporvat prizovite mesta sami). Tova sa: bwin, IsaaCi i Andi (ili I'm n00b kakto go znam ot purviq mu nickname). I trimata imat svoi specifi4en na4in na igra, koito predi vsi4ko e mn spolu4liv. Ne znam po kakva pri4ina, no na koqto i da e karta, bwin vinagi izliza pyrvi i potru6ava pone 2-3, toi e to4no kato "r0b0t!" s izklu4itelno byrzi reakcii. IsaaCi puk igrae mnogo po zadulbo4eno, kazvam tova za6toto toi sjaka6 premislq vseki svoi sledva6t hod i vinagi umee da zastane na podhodja6toto mqsto ( moje bi za6toto poznava otli4no kartite, koeto e zadyljitelno ako iska6 da si dobyr igra4). Za Andi kvo da kaja osven 4e redovno mi nabiva kanata i 4estno kazano pravi. prekaleno mnogo headshots, dori kato igrah za 1vi put sre6tu nego si kazah "lele ima hak i za sXe..."
4. Makar 4e po4ti po ni6to ne otstupva na 1vite trima na tova mqsto slagam moq "priqtel" (kazvam priqtel poneje vse mi vika 4e sum bot) Trooper, koito mn dobre igrae, kato su6to umee da nacelva glavite na horata. Edinstvenoto lo6o ne6to e 4e se nervira mn lesno, koeto malko ili mn vlijae na igrata mu.
5. Zlata Mravka e dostoen za tova 5to mqsto, kato moga da kaja 4e mn se e razigral v posledno vreme.
6. Su6toto moga da kaja i za C[][]ler. Ako produljava6 v su6tija duh 6te stane6 o6te po dobur. V sravnenie s purviq put kogato igrah s tebe si zadobrql mn pove4e.
7. Tuka moga da sloja Ev!l.elf. 4estno kazano ne sum vijdal podoben igra4, koito dokato si ska4a i se zabavlqva nabiva headshot sled headshot - luda rabota.
8. Some1 e mn korav igra4, koito oba4e v momenta e zagubil 4ast ot formata si. Po princip ako igrae seriozno e mn dobyr.
9. Jammer, koito osven 4e igrae mn dobre umee da me razsmee vuv vsqka edna situaciq. na 5 minuti vednaj se obajda ama durji pone o6te 5 min.
10. Tuka slagam n0z1. Makar 4e ne sum igral dostatu4no mn s nego smqtam, 4e e dosta silen.
Iskam da poqsnq, 4e pove4eto, kato izklu4im 1vite 3-4 sa dolu gore na edno nivo, no nqma kak da gi sloja na edno mqsto.
lele prosto nz kak mojah da izpi6a tolkova mn Shocked
beyOnd
редник
редник
beyOnd

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 2 Icon_minitimeВто 6 Ное - 18:04:50

Офф незнам сложил си n0z1 на 10-то място .......... не ми се вярва ама аиде нали си е твоята класация ! No А злата мравка на 5-то ..... помисли си още малко и я по оправи но все пак това е само сьвет единствено и само ти си решаваш кои каде да е вьв твоята класация Smile
Metro
редник
редник
Metro

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 2 Icon_minitimeВто 6 Ное - 18:35:14

beyOnd kakto kazah vsi4ki sa dolu-gore na edno nivo s izklu4enie na 1vite 3-4 i moje bi ne moga da gi razpredelq po nai-dobriq na4in. n0z1 e mn dobyr no ne sum igral dostatu4no s nego, 4e da kaja ne6to pove4e (da ne se nacupi6 samo n0z1), a 6to se otnasq do Pavkata 4oveka se e razigral mn v posledno vreme, pone na mene mi se struva taka.
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 2 Icon_minitimeСря 7 Ное - 9:14:12

Браво,Метро!Класацията ти е страхотна ,наистина си много наблюдателен и усещаш нещата.Това е най-доброто нещо,което съм чела тук/с изключение може би на малкото писание на твоя приятел Jammer/ и съм почти съгласна с твоето мнение.Надявам се да продължиш да пишеш тук и все така добре.
Metro
редник
редник
Metro

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 2 Icon_minitimeСря 7 Ное - 21:22:53

Mersi mn Petq. Razbira se, 4e 6te pi6a stiga da mi dopadat temite, a i foruma e mn gotin kakto i server-a. Taka4e sum "dlujen" da pi6a, poneje dvamata s Isaa polagate mn usiliq da napravite ne6to tolkova gotino!
n0z1
старшина
старшина
n0z1

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 2 Icon_minitimeЧет 8 Ное - 1:00:22

7r00p3R написа:
Промените ми спрямо класацията са :
1.Ev!l.elf & n0z1 (хем братчета) и най-вече за тея невероятни 5ци дето ми убиха самочувстието (n0z1 позволявам ти да ме сложиш 10 в твоята Very Happy)
6.Some1 & Beyond (до едно време се гаврих ама после взе да става обратното Very Happy)

LELELELELL koga she go povtorim LEllLElell she gi razmaja s POMPATA SAMO DA MI DOIDAT hqhqhh.
I ae sa beyOnd spox bratlee ne moje da sum na 1vo mqsto navsekade HqhqhqHQHh no i na tova sum dovolen nqkoi put ne sum f forma drug put pravq izumlitelni neshta.V povecheto sluchei vlizam ot po slabiq otbor i sushto taka sum chuval nqkoi repliki ot silni igrach "shto vinagi si v drugiq otbor" a az im vikam "ee ako vlezq ot teb nqma da zema fragche i nqma da mi e interesno ...".

I chesno kazano taq pogovorka Play Hard Go Pro ........ e vqrna igrah sreshtu pro-tata da... nezeh frag opitvah se i postepeno me uchiha i stavah se po dobur i po dobur do sega.

hqhqhq sega daskalo i nqma da ima vazmojnost da igraq postoqnoo taka che sega e vremeto da si pravite staca ... Very Happy hqhqhqh
Metro
редник
редник
Metro

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 2 Icon_minitimeЧет 8 Ное - 18:10:42

n0z1 gre6i6 bate. Ne e verno, 4e slagam na 1vo mqsto fr-tata, za6toto te si igraqt mn silno, za koeto smqtam nqma spor. 6to se otnasq do mazneneto moga da ti kaja 4e si napulno v gre6nata posoka, za6toto nqma za kvo da se maznq sa Isaa - nito 6te stana po-dobyr nito kakvoto i da e bilo 6te spe4elq. S maznene ni6to ne se postiga, tova moga da ti kaja az!
beyOnd
редник
редник
beyOnd

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 2 Icon_minitimeЧет 8 Ное - 19:10:17

Metro написа:
6to se otnasq do mazneneto moga da ti kaja 4e si napulno v gre6nata posoka, za6toto nqma za kvo da se maznq sa Isaa - nito 6te stana po-dobyr nito kakvoto i da e bilo 6te spe4elq. S maznene ni6to ne se postiga, tova moga da ti kaja az!
ХАХАХА ае стига ся не го вярвам тва за подмазването !!!!! Wink не ман да не ти пука секи си има мнение !!
Metro
редник
редник
Metro

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 2 Icon_minitimeЧет 8 Ное - 22:08:49

beyOnd 4estno ne mi puka dali mi vqrva6, no maga da ti kaja 4e ne se maznq na nikoi po kakuvto i da e povod!
n0z1
старшина
старшина
n0z1

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 2 Icon_minitimeСъб 10 Ное - 16:30:11

офф тия приказки за мазненето според мен са тъпи за мен това са админите сека секунда има админ в сървара или Коолер или Спитфире или туко виш някои друг но винаги има админ и добра работа вършиме Twisted Evil и да се мазниш и да не се на Исааци му стигат админите drunken
n0z1
старшина
старшина
n0z1

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 2 Icon_minitimeСъб 10 Ное - 16:31:20

Metro написа:
n0z1 gre6i6 bate. Ne e verno, 4e slagam na 1vo mqsto fr-tata, za6toto te si igraqt mn silno, za koeto smqtam nqma spor. 6to se otnasq do mazneneto moga da ti kaja 4e si napulno v gre6nata posoka, za6toto nqma za kvo da se maznq sa Isaa - nito 6te stana po-dobyr nito kakvoto i da e bilo 6te spe4elq. S maznene ni6to ne se postiga, tova moga da ti kaja az!

добре аз по сила съм наи слаб ... (rock) аз съм ходещо фрагчее pirat
Metro
редник
редник
Metro

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 2 Icon_minitimeНед 11 Ное - 2:55:30

Ne sum kazval podobno ne6to, 4e si hode6to frag4e i t.n. A 6to se otnasq do administratorite na mene mi e vse taq dali 6te sum admin ili nqma da sum. Daje nikoga ne sum pital Isaa 6te me napravi li admin.
BOKO&4OKO
редник
редник
BOKO&4OKO

Брой мнения : 44

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 2 Icon_minitimeПон 12 Ное - 0:25:57

лелелеле майко мила за ко' става на вапрос тука????
дами и господа велики про-та Shocked аз съм изумен от скромноста на някои играчи(хахахахаах) недейте така да се напъвате че ще земете да родите та аз бих внесъл една поправка в класацията на гоподин Арсов
на първо място бих сложил-strike-едно непознато за мен момиче което на няколко пъти (не в прокоре съвара) направо ми скри топката и там подобни та тва за сега и бадете послушни!!!
п.п. абе кофти лаг имам, ако немах щеше да я патите Very Happy
n0z1
старшина
старшина
n0z1

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 2 Icon_minitimeПон 12 Ное - 7:56:29

BOKO&4OKO написа:
дами и господа велики про-та Shocked аз съм изумен от скромноста на някои играчи(хахахахаах) недейте така да се напъвате че ще земете да родите та аз бих внесъл една поправка в класацията на гоподин Арсов
на първо място бих сложил-strike-едно непознато за мен момиче което на няколко пъти (не в прокоре съвара) направо ми скри топката и там подобни та тва за сега и бадете послушни!!!

Такова момиче маи няма в сървара..... и тря си мн слаб че да те бие момиче ...
beyOnd
редник
редник
beyOnd

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 2 Icon_minitimeПон 12 Ное - 10:36:21

[quote="n0z1"]
BOKO&4OKO написа:
LOL .... Еми мене моми4е не ме е било и ако тва стане мн ше ме е срам Wink
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 2 Icon_minitime

КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE
Върнете се в началото 
Страница 2 от 5Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
PRO-CORE :: PROCORE :: PRO-CORE :: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE-
Идете на: