Заглавие: МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Съб 15 Дек - 9:56:19
Имам маааалко оплакване не мога да посо4а то4ен админ но ми се е слу4вало няколко пьти ......... на4и един админ ми вика 4е сьм хак само защото сьм го убил и защото нямам sXe !!!
beyOnd старшина
Мнения : 64 Регистриран на : 30 Oct 2007 Age : 15 Location : Varna
</li>
</li>
</li>
</li>
</li>
</li>
seal редник
Брой мнения : 16 Age : 50 Location : софия
Заглавие: Re: МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Съб 15 Дек - 12:17:34
aSaCi написа:
Имам маааалко оплакване не мога да посо4а то4ен админ но ми се е слу4вало няколко пьти ......... на4и един админ ми вика 4е сьм хак само защото сьм го убил и защото нямам sXe !!!
beyOnd старшина
Мнения : 64 Регистриран на : 30 Oct 2007 Age : 15 Location : Varna
</li>
</li>
</li>
</li>
</li>
</li>
Еми инсталираи се SXE и ще ти отпадне проблема.Админите не са екстрасенси.Може да си хакерче.Нали за тва са админите да следат кой какво прави.
FallOut старшина
Брой мнения : 255 Age : 104 Location : Black Sun Empire
Заглавие: Re: МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Нед 16 Дек - 2:17:33
Мммм само защото си го убил не значи че трябва да си мисли че си хак просто нещо си го oсъмнил ние не сме бесмъртни xD /
Последната промяна е направена от на Пет 25 Яну - 23:10:45; мнението е било променяно общо 1 път
the black angel редник
Брой мнения : 52
Заглавие: Re: МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Пет 25 Яну - 14:39:32
аз искам да се оплача от bryan каф е там начи аз си играя и тои ми казва да мина 1 и аз не минах и тои ме бан какво право има тои да ми казва ис кои отбор да играя....
IsaaCi Admin
Брой мнения : 281 Age : 50 Location : Бургас
Заглавие: Re: МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Пет 25 Яну - 20:19:38
the black angel написа:
аз искам да се оплача от bryan каф е там начи аз си играя и тои ми казва да мина 1 и аз не минах и тои ме бан какво право има тои да ми казва ис кои отбор да играя....
Брат малко трудно ще те бан тъй като не е админ но ми е интересно ако наистина са те банали кой е бил този админ
FallOut старшина
Заглавие: Re: МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Пет 25 Яну - 23:12:28
the black angel написа:
вече и за тва ли почнахме да баннваме неам думи е***и сме си майката от секъде :X
the black angel редник
Заглавие: Re: МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Нед 27 Яну - 18:01:32
Heaven Shall Burn написа:
the black angel написа:
вече и за тва ли почнахме да баннваме неам думи е***и сме си майката от секъде :X
да нз кои е бил админа но ме бан штото не сам минал от другиа теам
the black angel редник
Заглавие: Re: МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Нед 27 Яну - 18:02:07
заштото тои каза да мина ама аз не минах и ме бан 5 мин не е мн но се пак е бан които не бива до го прават
FallOut старшина
Заглавие: Re: МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Нед 27 Яну - 19:37:27
Бате не се пише штото а щото ама излизаме от темата как вика моя приятел XariZaX :'D
Гост Гост
Заглавие: Re: МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Чет 31 Яну - 17:30:55
Ох,не знаех,че ме считаш за приятел,но съм ти искрено благодарен,че ме смяташ за такъв xD
Гост Гост
Заглавие: Re: МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Пон 4 Фев - 0:24:32
Ако си нямал SXE-I е възможно да съм бил аз !
Гост Гост
Заглавие: Re: МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Пон 4 Фев - 10:08:47
.
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 23:00:34; мнението е било променяно общо 1 път
FallOut старшина
Заглавие: Re: МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Съб 9 Фев - 1:32:41
мдаа са даже е и още по лесно за тези които ги мързи да търсят и да се занимаат само пишет като влезнат в сървъра /sxe и са готово толко ли е трудно