PRO-CORE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRO-CORE

Pro-Core стария и полезен форум.

PortalИндексГалерияПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
Гост
Гост

МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Empty
ПисанеЗаглавие: МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND   МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Icon_minitimeСъб 15 Дек - 9:56:19

Имам маааалко оплакване не мога да посо4а то4ен админ но ми се е слу4вало няколко пьти ......... на4и един админ ми вика 4е сьм хак само защото сьм го убил и защото нямам sXe !!!

МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND 3-32
beyOnd
старшина
МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Stars2

• МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Icon_user_profile
  • МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Icon_contact_pm

• </li>

• </li>

• </li>

• </li>

• </li>

• </li>
  • МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Icon_contact_skype
Върнете се в началото Go down
seal
редник
редник
seal

Брой мнения : 16

ПисанеЗаглавие: Re: МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND   МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Icon_minitimeСъб 15 Дек - 12:17:34

aSaCi написа:
Имам маааалко оплакване не мога да посо4а то4ен админ но ми се е слу4вало няколко пьти ......... на4и един админ ми вика 4е сьм хак само защото сьм го убил и защото нямам sXe !!!

МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND 3-32
beyOnd
старшина
МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Stars2

• МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Icon_user_profile
  • МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Icon_contact_pm

• </li>

• </li>

• </li>

• </li>

• </li>

• </li>
  • МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Icon_contact_skype
Еми инсталираи се SXE и ще ти отпадне проблема.Админите не са екстрасенси.Може да си хакерче.Нали за тва са админите да следат кой какво прави.
http://www.gma-lock-unlock.com/
FallOut
старшина
старшина
FallOut

Брой мнения : 255

ПисанеЗаглавие: Re: МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND   МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Icon_minitimeНед 16 Дек - 2:17:33

Мммм само защото си го убил не значи че трябва да си мисли че си хак просто нещо си го oсъмнил ние не сме бесмъртни xD / santa santa

Последната промяна е направена от на Пет 25 Яну - 23:10:45; мнението е било променяно общо 1 път
the black angel
редник
редник

Брой мнения : 52

ПисанеЗаглавие: Re: МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND   МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Icon_minitimeПет 25 Яну - 14:39:32

аз искам да се оплача от bryan каф е там начи аз си играя и тои ми казва да мина 1 и аз не минах и тои ме бан какво право има тои да ми казва ис кои отбор да играя.... Question Question Question Question scratch scratch
IsaaCi
Admin
IsaaCi

Брой мнения : 281

ПисанеЗаглавие: Re: МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND   МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Icon_minitimeПет 25 Яну - 20:19:38

the black angel написа:
аз искам да се оплача от bryan каф е там начи аз си играя и тои ми казва да мина 1 и аз не минах и тои ме бан какво право има тои да ми казва ис кои отбор да играя.... Question Question Question Question scratch scratch
Брат малко трудно ще те бан тъй като не е админ silent но ми е интересно ако наистина са те банали кой е бил този админ scratch
https://procore.bulgarianforum.net
FallOut
старшина
старшина
FallOut

ПисанеЗаглавие: Re: МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND   МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Icon_minitimeПет 25 Яну - 23:12:28

the black angel написа:
lol! вече и за тва ли почнахме да баннваме неам думи е***и сме си майката от секъде :X
the black angel
редник
редник

ПисанеЗаглавие: Re: МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND   МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Icon_minitimeНед 27 Яну - 18:01:32

Heaven Shall Burn написа:
the black angel написа:
lol! вече и за тва ли почнахме да баннваме неам думи е***и сме си майката от секъде :X

да нз кои е бил админа но ме бан штото не сам минал от другиа теам
the black angel
редник
редник

ПисанеЗаглавие: Re: МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND   МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Icon_minitimeНед 27 Яну - 18:02:07

заштото тои каза да мина ама аз не минах и ме бан Smile 5 мин не е мн но се пак е бан които не бива до го прават
FallOut
старшина
старшина
FallOut

ПисанеЗаглавие: Re: МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND   МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Icon_minitimeНед 27 Яну - 19:37:27

Бате не се пише штото а щото ама излизаме от темата как вика моя приятел XariZaX :'D
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND   МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Icon_minitimeЧет 31 Яну - 17:30:55

Ох,не знаех,че ме считаш за приятел,но съм ти искрено благодарен,че ме смяташ за такъв xD
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND   МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Icon_minitimeПон 4 Фев - 0:24:32

Ако си нямал SXE-I е възможно да съм бил аз !
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND   МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Icon_minitimeПон 4 Фев - 10:08:47

.

Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 23:00:34; мнението е било променяно общо 1 път
FallOut
старшина
старшина
FallOut

ПисанеЗаглавие: Re: МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND   МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Icon_minitimeСъб 9 Фев - 1:32:41

мдаа са даже е и още по лесно за тези които ги мързи да търсят и да се занимаат само пишет като влезнат в сървъра /sxe и са готово толко ли е трудно Arrow Arrow Arrow
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND   МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND Icon_minitime

МАЛКО ОПЛАКВАНЕ-BEYOND
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
PRO-CORE :: PROCORE :: PRO-CORE :: ЗА ПОХВАЛИ И ОПЛАКВАНИЯ ТУК-
Идете на: