| NOZI-LeLeLe | |
|
+5Pernament!?! IsaaCi the black angel FallOut n0z1 9 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Гост Гост
| Заглавие: NOZI-LeLeLe Съб 15 Дек - 9:57:40 | |
| aa dnes LELELEL stana incident ADMIN n0z1'nerven': ban [NO-sXe-I] NIKO Cam0^Razdavam connected Cam0^Razdavam is joining the Terrorist force ADMIN n0z1'nerven': ban [NO-sXe-I] broos(szukam klanu) ADMIN n0z1'nerven': ban sus NIKO beshe hacker no az tapaka misleh che tova se zatvarq kato izberesh 1 no uvi ne i pochnah da si prevkluchvam orujiqta "1"2" ... i gledam BANN BANN lelelLElell hvanah se za glavata i vednaga otidoh pri IsaaCi da vidq dali moga da opravi neshtata no uvi BEZ IP ne ee 1 e unbann mislq che nqma da se povtori no nosete sXe-I da e po sig da ne vi izpobanna vsichkite n0z1 лейтенант Мнения : 92 Регистриран на : 30 Oct 2007 Age : 15
</li>
</li>
</li>
</li>
</li>
</li>
|
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: NOZI-LeLeLe Съб 15 Дек - 9:59:17 | |
| <BLOCKQUOTE>n0z1 написа:aa dnes LELELEL stana incident ADMIN n0z1'nerven': ban [NO-sXe-I] NIKO Cam0^Razdavam connected Cam0^Razdavam is joining the Terrorist force ADMIN n0z1'nerven': ban [NO-sXe-I] broos(szukam klanu) ADMIN n0z1'nerven': ban sus NIKO beshe hacker no az tapaka misleh che tova se zatvarq kato izberesh 1 no uvi ne i pochnah da si prevkluchvam orujiqta "1"2" ... i gledam BANN BANN lelelLElell hvanah se za glavata i vednaga otidoh pri IsaaCi da vidq dali moga da opravi neshtata no uvi BEZ IP ne ee 1 e unbann mislq che nqma da se povtori no nosete sXe-I da e po sig da ne vi izpobanna vsichkite </BLOCKQUOTE>Спокоино на всеки може да се случи IsaaCi Admin Мнения : 28 Регистриран на : 28 Oct 2007 Location : Бургас |
|
| |
n0z1 старшина
Брой мнения : 157 Age : 32
| Заглавие: Re: NOZI-LeLeLe Съб 15 Дек - 12:08:48 | |
| | |
|
| |
FallOut старшина
Брой мнения : 255 Age : 104 Location : Black Sun Empire
| Заглавие: Re: NOZI-LeLeLe Пет 4 Яну - 23:27:02 | |
| х.а.ха.х.а бате то тогаа е наступило армагедон бе x_X добре че не съм бил тогаа вътре : D | |
|
| |
the black angel редник
Брой мнения : 52
| Заглавие: Re: NOZI-LeLeLe Пет 25 Яну - 14:44:28 | |
| хаха бог те е наказал за 5 мин ли беше бана ? | |
|
| |
FallOut старшина
| Заглавие: Re: NOZI-LeLeLe Пет 25 Яну - 23:16:01 | |
| Представи си ДА | |
|
| |
the black angel редник
| Заглавие: Re: NOZI-LeLeLe Съб 26 Яну - 10:27:06 | |
| хаха да и мен ме наказа че сам играл от др теам и не сам го слушал е тоя bryan | |
|
| |
IsaaCi Admin
Брой мнения : 281 Age : 50 Location : Бургас
| Заглавие: Re: NOZI-LeLeLe Съб 26 Яну - 10:50:59 | |
| - the black angel написа:
- хаха да и мен ме наказа че сам играл от др теам и не сам го слушал е тоя bryan
абе не е админ този браян | |
|
| |
the black angel редник
| Заглавие: Re: NOZI-LeLeLe Съб 26 Яну - 11:11:30 | |
| пфф нз ама или е яшку или брауан | |
|
| |
FallOut старшина
| Заглавие: Re: NOZI-LeLeLe Съб 26 Яну - 22:59:07 | |
| | |
|
| |
the black angel редник
| Заглавие: Re: NOZI-LeLeLe Нед 27 Яну - 18:00:14 | |
| ми нз | |
|
| |
FallOut старшина
| Заглавие: Re: NOZI-LeLeLe Нед 27 Яну - 19:33:59 | |
| Еми вече знаеш | |
|
| |
n0z1 старшина
Брой мнения : 157 Age : 32
| Заглавие: Re: NOZI-LeLeLe Съб 14 Юни - 22:53:08 | |
| aaa be togava forever gi bannah ama na nqkoi im mahnah banna "mai" | |
|
| |
Pernament!?! редник
Брой мнения : 87
| Заглавие: Re: NOZI-LeLeLe Нед 15 Юни - 20:30:05 | |
| bRyAn sux ! smurf rulez ! | |
|
| |
ivanko3ela редник
Брой мнения : 4
| |
| |
b1g*s7a|-| редник
Брой мнения : 27 Age : 27 Location : byrgas
| Заглавие: n0z1 fuck1ng Пет 12 Сеп - 7:37:01 | |
| THE THEME IS CENSURED BY ADMIN! | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: NOZI-LeLeLe Пет 12 Сеп - 8:56:55 | |
| Бих се обидил ако знаех,че си ми на акъла и годините Или пък се опитваш да влезеш в ситуацията на админите или играчите... твоята и на повечето работа е "жена искам,сега я искам" , без да се съобразявате ... ох,какво ли обяснявам ..сякаш ще разберете |
|
| |
b1g*s7a|-| редник
| Заглавие: ds Пет 12 Сеп - 13:13:29 | |
| ae ve ey xar1 kf0 sa praysh we zasht1tavate s1chk1 adm1n1te ama dal1 trqbva da g1 zasht1tavate da v1 sa ne v1d1 1 na adm1n1te | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: NOZI-LeLeLe Пет 12 Сеп - 13:44:04 | |
| Мойто момче ... 1.Не знам точната ситуация,но знам и че ти не си от "най-добричките" и мирни играчи.. 2.Има и друг начин да се оплачиш от админ/играч ... вместо да го храниш,нареждаш,псуваш каруцарската ... 3.Пак ще повторя,въпреки че го правя много рядно,но явно не ме разбра... Постави се в ситуацията на другия,а не бъди такъв егоист. Послепис: Това се отнася към всички "всезнайковци" ! |
|
| |
IsaaCi Admin
Брой мнения : 281 Age : 50 Location : Бургас
| Заглавие: Re: NOZI-LeLeLe Пет 12 Сеп - 14:07:35 | |
| - b1g*s7a|-| написа:
- ae ve ey xar1 kf0 sa praysh we zasht1tavate s1chk1 adm1n1te ama dal1 trqbva da g1 zasht1tavate da v1 sa ne v1d1 1 na adm1n1te
Най-добре ще е за тебе просто да не пишеш в този форум като си помисля недей да пишеш в който и да е бил форум поне няма да се излагаш брат ако може да се нарече това писане де.Без да се обиждаш,но явно начина ти на писане отговаря на доста неща от твойта персона а не само на годините. | |
|
| |
b1g*s7a|-| редник
| Заглавие: Re: NOZI-LeLeLe Пет 12 Сеп - 14:33:09 | |
| ak0 g0v0r1sh za 1,0 taka me kef1 a ak0 g0v0r1sh za k1r1l1cata ne m0ga da q napraq bugna m1 se | |
|
| |
MOVE--- редник
Брой мнения : 83
| |
| |
HeHopMa/)eH редник
Брой мнения : 1 Age : 30 Location : Ruse city
| Заглавие: HaHa Съб 13 Сеп - 8:46:48 | |
| | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: NOZI-LeLeLe Съб 13 Сеп - 12:42:02 | |
| Отново моите пояснения... 1.Като се карат като малките дечица... как може да не вземеш страна и да не прекратиш конфликта.Особено като използват реплики,които започат с "майка"... 2.Преценката за sxe-то е проста.Поне моята е.Kick-вам тези,които не го слагат ,а са "напред" със status-а,защото винаги има кой да се оплаче,че са с хак,дори да не е така.Какъв е смислът да махам тези,които не могат си напишат имената... разбира се го правя,когато бавят играта -"кашонят" |
|
| |
b1g*s7a|-| редник
| Заглавие: sa Съб 13 Сеп - 14:13:33 | |
| e xy we xari ti 0t nachal0 kuf si bil we ryshval si celiq 0tb0r i si g0 zimal taka li | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: NOZI-LeLeLe | |
| |
|
| |
| NOZI-LeLeLe | |
|