Ми спорет мене 1во тряа да си доста добър shooter 2ро да чуаш добре (x.ax..ax) смис да си sounder нз как му се вика 3то да моеш да си служиш със радара не само да гледаш къде ти е бомбата ми и да гледаш куде се намира секи един от твоя team 4то да познааш картите естествено за друго не се сещам са.
Последната промяна е направена от на Чет 7 Фев - 18:39:03; мнението е било променяно общо 1 път
1. да можеш да стреляш 2. да можеш да отиграваш дадената ситуация отборно и самостаоятело / начина според случая / 3. да си служиш с радара и да даваш команди / които много помагат да се разбере къде ще се развие КАСАПНИЦАТА / 4. да може само като чуе тропване да му светва какво трябва да последва 5 . И НАЙ-ВАЖНО ДА ИМА ПОГЛЕД НАД ИГРАТА !!! това е най-важното според мен
Последната промяна е направена от Sp1t_F1r3 на Пон 10 Мар - 19:49:52; мнението е било променяно общо 1 път
1. да можеш да стеляш 2. да можеш да отиграваш дадената ситуация отборно и самостаоятело / начина според случая / 3. да си служиш с радара и да даваш команди / които много помагат да се разбере къде ще се развие КАСАПНИЦАТА / 4. да може само като чуе тропване да му светва какво трябва да последва 5 . И НАЙ-ВАЖНО ДА ИМА ПОГЛЕД НАД ИГРАТА !!! това е най-важното според мен
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 21:47:19; мнението е било променяно общо 1 път
FallOut старшина
Брой мнения : 255 Age : 104 Location : Black Sun Empire
Заглавие: Re: Качествата на Pro-gamer-а :) Чет 7 Фев - 18:42:10
7r00p3R написа:
Sp1t_F1r3 написа:
1. да можеш да стеляш 2. да можеш да отиграваш дадената ситуация отборно и самостаоятело / начина според случая / 3. да си служиш с радара и да даваш команди / които много помагат да се разбере къде ще се развие КАСАПНИЦАТА / 4. да може само като чуе тропване да му светва какво трябва да последва 5 . И НАЙ-ВАЖНО ДА ИМА ПОГЛЕД НАД ИГРАТА !!! това е най-важното според мен
Ми да май това е всичко. ПП. Дупе тва съм аз нали
ЕеееЕе мноо ясно ти си най-лудия :'D е поне беше мноо добър преди още в братаните маа са нещо не цъкаш редовно иии мноо те треапат маа кво голяма раота CS-a е само загуба на време,така че по добре си глеи кефа,ааа не като некви ламуги бате къде кесат по цял ден на тоя комп ии като ги утрепаш ии ааалелеее как стана тва малее xD и аз по някой път мноо се ядосвам маа май мноо излезнах от темата :'D
IsaaCi Admin
Брой мнения : 281 Age : 50 Location : Бургас
Заглавие: Re: Качествата на Pro-gamer-а :) Чет 7 Фев - 23:55:20
Sp1t_F1r3 написа:
Мда това е особенно 1. да можеш да стреляш .
Последната промяна е направена от IsaaCi на Вто 11 Мар - 18:22:48; мнението е било променяно общо 1 път
FallOut старшина
Брой мнения : 255 Age : 104 Location : Black Sun Empire
Секи случай по-добър от теб и най-вече не съм жалак краучер
На турнира те искам да се запишеш и да играеш, ще видим кой повече стреля, аз в моя тийм седя като капитан, но аз и c0rn сме най-слабите в тийма...другите са fowar, но останалите мачкат на ESL Ladder, смятай...
Pernament!?! редник
Брой мнения : 87
Заглавие: Re: Качествата на Pro-gamer-а :) Пет 25 Апр - 14:40:30
bside написа:
Еи bside вав procore като останахме 1 вс 1 ко стана ве ?!?!?! 14:7 за мене или си бъркам .. и стига ми намираи оправдания само сас крауч .. да не си мислиш , че в 5 вс 5 прая крауч !!!!!!!Записвай са на турнира 5в5 бе .. нали не си краучер .. да та видим ко ше напраиш !!!!!
Последната промяна е направена от c0rN[hf] на Пет 25 Апр - 14:50:09; мнението е било променяно общо 1 път
bRyAn старшина
Брой мнения : 260 Age : 31 Location : На края на Вселената
Заглавие: Re: Качествата на Pro-gamer-а :) Пет 25 Апр - 14:49:10
c0rN[hf] написа:
bside написа:
Еи bside вав procore като останахме 1 вс 1 ко стана ве ?!?!?! 14:7 за мене или си бъркам .. и стига ми намираи оправдания само сас крауч .. да не си мислиш , че в 5 вс 5 прая крауч !!!!!!!
Оф, ти да се заяждаш ще спреш ли? :/
n0z1 старшина
Брой мнения : 157 Age : 32
Заглавие: Re: Качествата на Pro-gamer-а :) Чет 26 Юни - 14:26:44
На първо място е мозака После ако имаш мозак и почнеш да мислиш всичко се връзва