| Подобряване на стила ви на игра | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Гост Гост
| Заглавие: Подобряване на стила ви на игра Сря 9 Яну - 13:40:41 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 21:22:13; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
crueL?! редник
Брой мнения : 61 Age : 33
| Заглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра Сря 9 Яну - 16:39:57 | |
| Лично аз мисля като XariZaX защото като играя 5в5 задобрявам. Но от доста време не ме искат и затова си цъкам с playerite от Pro-Core И те ме учат на мн неща.Макар и трудните им стилове | |
|
| |
FallOut старшина
Брой мнения : 255 Age : 104 Location : Black Sun Empire
| Заглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра Съб 26 Яну - 0:06:40 | |
| Уфф знам ли аз само 2 пъти съм цъкал 5ци ии не съм кой знае колко добър ма щом Elfa вика че има още на кво да се учи Оо начи азз треа да си изкарам цяла вечност на тоя комп : D | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра Чет 31 Яну - 15:59:14 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 21:28:26; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра Пон 4 Фев - 0:53:46 | |
| Мисля най вече ми помогна 1.3 за прилагането на този стил които искам и използвам аз. Като се почне с USP (много елементарно беше), m4a1 , Strafe-Bunnyhoops и тн. |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра Пон 4 Фев - 10:06:52 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 21:28:49; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
FallOut старшина
| Заглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра Чет 7 Фев - 18:50:41 | |
| | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра Чет 7 Фев - 19:04:15 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 21:30:49; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
FallOut старшина
| Заглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра Чет 7 Фев - 19:19:50 | |
| аАх.а.х.а начи е било доста от отдавна някъде преди 10-тина години :'D аз не съм знаел тогаа кво е комп та ти ми говориш за CS :'D аз се запалих по CS точно преди 1 година | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра Чет 7 Фев - 20:02:30 | |
| Значи имаш още една година да се отпалиш ХААХАХ C-strike си е наркотик ... + това си е губене на време .... и все пак си е игра ... и все пак си е като НАРКОТИК |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра Пон 18 Фев - 15:21:51 | |
| Истина ! Тогава цъкахме само militia,assault,estate. Много добри карти и тва с мерника на awp е истина само дето не стреляше точно ама карай ... Невероятни времена бяха ... То не беше бъгове , не беше телепортаций и скинбъгове ... Луда работа общо взето |
|
| |
FallOut старшина
| Заглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра Пон 18 Фев - 15:25:27 | |
| аАха.х.а. а са кво CS-a кошник няа бъгове няа нищо х.а.ха. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра Пет 22 Фев - 0:31:38 | |
| Друго беше удоволствието от играта ... Като знаеш , че може да те гледа през стената но не може да те убие през нея ... |
|
| |
bRyAn старшина
Брой мнения : 260 Age : 31 Location : На края на Вселената
| Заглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра Пет 22 Фев - 7:18:15 | |
| | |
|
| |
No Comment ... редник
Брой мнения : 6 Age : 34 Location : Bulgaria
| Заглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра Съб 23 Фев - 19:45:49 | |
| | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра Пон 10 Мар - 19:23:22 | |
| До колкото си спомням най вече се ползваше скинбъга и телепорта ... След тва се появиха точките, но освен през кашон не можеше да те убие . Помня случая първия път като играх Estate и как терористите се портваха в CT базата преди още да съм си купил оръжие . Помня и при скинбъг как колех целия отбор и всички мърмореха да махнат FF-friendlyfire . Други спомени имам от Aztec как терористи във базата си бяха 8 или 9 един върху друг във ъгала и се пробваха да качат поне един върху мапа (dust like) , качането на терасите на inferno и какви ли още не глупости ... Любимия ми мап беше cs_yemen (мисля така се казваше) , въобще удоволствието да убиеш някой беше много по голямо и самата игра беше по проста не напрягаща и изнервяща . Голям фън ! |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра Пон 10 Мар - 23:07:18 | |
| спомени ...спомениииии ляля и аз си спомням skin манията и телепортите имаше там ... първо помпаш "i" после си избираше отбора и нещо такова беше тогава бях в Айтос на гости и никой не ги знаеше тези бъгове и после всички батки и чички искаха да ме бият хаха |
|
| |
Grainger редник
Брой мнения : 15 Age : 34
| Заглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра Пон 25 Авг - 10:03:40 | |
| Най дивото Counter strike 1.1 беше забавно по пс клубовете ... :d после 1.3 Scout с мерник всичко беше диво .. стана едно и 1.5 НАЙ-ДОбрата !!! :p беше велика играеше се доста из пс клубовете масаките бяха тогава фулл ! Влезе 1.6 Почна доста Критично с доста отрицателни отзиви ... Но като се видяха някой други клипчета от турнири 5ци на 1.6 Имаше Тя е отвратителна и този Щит незнам за какво е... ЕМ да 5ци с щит е най яко :p Един Случай с Стария ми теам de_aztec Ние Цт aFT|S - T 3ма от наще с Щит аз и авера ми с m4a1 ръш през врата щитовете ние след тях и те немогат да оцелят през щита .. и ние се показвахме леко и ги убивахме и се прибираме пак те вървят не стрелят хаха Много яко беше !!! | |
|
| |
MOVE--- редник
Брой мнения : 83
| Заглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра Пон 25 Авг - 10:33:44 | |
| | |
|
| |
Grainger редник
| Заглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра Пон 25 Авг - 10:36:13 | |
| | |
|
| |
MOVE--- редник
Брой мнения : 83
| Заглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра Пон 25 Авг - 11:34:36 | |
| | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра Пон 25 Авг - 12:58:48 | |
| Ние сме ламери и не ходим по турнири ... излишни пари вече нямам за глупости няма отидете да пиете по бира,а ще давате на мама и на тати парите на батковците в клубовете |
|
| |
Grainger редник
| |
| |
b1g*s7a|-| редник
Брой мнения : 27 Age : 27 Location : byrgas
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра | |