PRO-CORE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRO-CORE

Pro-Core стария и полезен форум.

PortalИндексГалерияПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Подобряване на стила ви на игра

Go down 
+3
bRyAn
FallOut
crueL?!
7 posters
АвторСъобщение
Гост
Гост

Подобряване на стила ви на игра Empty
ПисанеЗаглавие: Подобряване на стила ви на игра   Подобряване на стила ви на игра Icon_minitimeСря 9 Яну - 13:40:41

.

Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 21:22:13; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
crueL?!
редник
редник
crueL?!

Брой мнения : 61

ПисанеЗаглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра   Подобряване на стила ви на игра Icon_minitimeСря 9 Яну - 16:39:57

Лично аз мисля като XariZaX защото като играя 5в5 задобрявам.
Но от доста време не ме искат и затова си цъкам с playerite от Pro-Core Razz
И те ме учат на мн неща.Макар и трудните им стилове Wink
FallOut
старшина
старшина
FallOut

Брой мнения : 255

ПисанеЗаглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра   Подобряване на стила ви на игра Icon_minitimeСъб 26 Яну - 0:06:40

Уфф знам ли аз само 2 пъти съм цъкал 5ци ии не съм кой знае колко добър ма щом Elfa вика че има още на кво да се учи Оо начи азз треа да си изкарам цяла вечност на тоя комп : D
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра   Подобряване на стила ви на игра Icon_minitimeЧет 31 Яну - 15:59:14

.

Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 21:28:26; мнението е било променяно общо 1 път
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра   Подобряване на стила ви на игра Icon_minitimeПон 4 Фев - 0:53:46

Мисля най вече ми помогна 1.3 за прилагането на този стил които искам и използвам аз.
Като се почне с USP (много елементарно беше), m4a1 , Strafe-Bunnyhoops и тн.
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра   Подобряване на стила ви на игра Icon_minitimeПон 4 Фев - 10:06:52

.

Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 21:28:49; мнението е било променяно общо 1 път
FallOut
старшина
старшина
FallOut

ПисанеЗаглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра   Подобряване на стила ви на игра Icon_minitimeЧет 7 Фев - 18:50:41

1.3 кво е тва :'D смис неква версия на CS ли е :? до са не съм чувал за такаа Question Exclamation Question Exclamation
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра   Подобряване на стила ви на игра Icon_minitimeЧет 7 Фев - 19:04:15

.

Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 21:30:49; мнението е било променяно общо 1 път
FallOut
старшина
старшина
FallOut

ПисанеЗаглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра   Подобряване на стила ви на игра Icon_minitimeЧет 7 Фев - 19:19:50

аАх.а.х.а начи е било доста от отдавна някъде преди 10-тина години :'D аз не съм знаел тогаа кво е комп та ти ми говориш за CS :'D аз се запалих по CS точно преди 1 година Arrow
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра   Подобряване на стила ви на игра Icon_minitimeЧет 7 Фев - 20:02:30

Значи имаш още една година да се отпалиш ХААХАХ C-strike си е наркотик ... + това си е губене на време .... и все пак си е игра ... и все пак си е като НАРКОТИК Very Happy
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра   Подобряване на стила ви на игра Icon_minitimeПон 18 Фев - 15:21:51

Истина !
Тогава цъкахме само militia,assault,estate. Много добри карти и тва с мерника на awp е истина само дето не стреляше точно ама карай ...
Невероятни времена бяха ... То не беше бъгове , не беше телепортаций и скинбъгове ... Луда работа общо взето
FallOut
старшина
старшина
FallOut

ПисанеЗаглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра   Подобряване на стила ви на игра Icon_minitimeПон 18 Фев - 15:25:27

аАха.х.а. а са кво CS-a кошник няа бъгове няа нищо х.а.ха.
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра   Подобряване на стила ви на игра Icon_minitimeПет 22 Фев - 0:31:38

Друго беше удоволствието от играта ... Като знаеш , че може да те гледа през стената но не може да те убие през нея Cool ...
bRyAn
старшина
старшина
bRyAn

Брой мнения : 260

ПисанеЗаглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра   Подобряване на стила ви на игра Icon_minitimeПет 22 Фев - 7:18:15

7r00p3R написа:
Друго беше удоволствието от играта ... Като знаеш , че може да те гледа през стената но не може да те убие през нея Cool ...

хахаХАхахАхААХАхахаХАхахАхААХАхахаХАхахАхААХАхахаХАхахАхААХАхахаХАхахАхААХАхахаХАхахАхААХАх lol! ахаХАхахАхААХАхахаХАхахАхААХАхахаХАхахАхААХАхахаХАхахАхААХАхахаХАхахАхААХАхахаХАхахАхААХАхахаХАхахА lol! lol! хААХАхахаХАхахАхААХАхахаХАхахАхААХАхахаХАхахАхААХАхахаХАхахАхААХАхахаХАхахАхААХАхахаХАхахАхААХАхахаХАхахАхААХАхахаХАхахАхААХАхахаХАхахАхААХАхахаХАхахАхААХАхахаХАхахАхААХАхахаХАхахАхААХА lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
http://www.bangbros.com
No Comment ...
редник
редник

Брой мнения : 6

ПисанеЗаглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра   Подобряване на стила ви на игра Icon_minitimeСъб 23 Фев - 19:45:49

Kogato sum CT pazq bombs nezavisimo dali 4akam ili se dvija malko, kato T ru6vam da slagam bomb , koito me misli za 4akal e tolkova igra4 kolkoto baba mi moje da kara kola... Prosto tyka se u4a da igraq dobre 5-ci kato im doide vremeto Exclamation Exclamation Exclamation
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра   Подобряване на стила ви на игра Icon_minitimeПон 10 Мар - 19:23:22

До колкото си спомням най вече се ползваше скинбъга и телепорта ...
След тва се появиха точките, но освен през кашон не можеше да те убие .
Помня случая първия път като играх Estate и как терористите се портваха в CT базата преди още да съм си купил оръжие Smile .
Помня и при скинбъг как колех целия отбор и всички мърмореха да махнат FF-friendlyfire .
Други спомени имам от Aztec как терористи във базата си бяха 8 или 9 един върху друг във ъгала и се пробваха да качат поне един върху мапа (dust like) , качането на терасите на inferno и какви ли още не глупости ...
Любимия ми мап беше cs_yemen (мисля така се казваше) , въобще удоволствието да убиеш някой беше много по голямо и самата игра беше по проста не напрягаща и изнервяща .
Голям фън !
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра   Подобряване на стила ви на игра Icon_minitimeПон 10 Мар - 23:07:18

спомени ...спомениииии ляля и аз си спомням skin манията и телепортите имаше там ... първо помпаш "i" после си избираше отбора и нещо такова беше Very Happy тогава бях в Айтос на гости и никой не ги знаеше тези бъгове и после всички батки и чички искаха да ме бият хаха
Grainger
редник
редник
Grainger

Брой мнения : 15

ПисанеЗаглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра   Подобряване на стила ви на игра Icon_minitimeПон 25 Авг - 10:03:40

Най дивото Counter strike 1.1 Very Happy беше забавно по пс клубовете ... :d после 1.3 Scout с мерник всичко беше диво .. стана едно и 1.5 НАЙ-ДОбрата !!! :p беше велика играеше се доста из пс клубовете масаките бяха тогава фулл ! Влезе 1.6 Почна доста Критично с доста отрицателни отзиви ... Но като се видяха някой други клипчета от турнири 5ци на 1.6 Имаше Тя е отвратителна и този Щит незнам за какво е... ЕМ да 5ци с щит е най яко :p Very Happy

Един Случай с Стария ми теам de_aztec Ние Цт aFT|S - T 3ма от наще с Щит аз и авера ми с m4a1 ръш през врата щитовете ние след тях и те немогат да оцелят през щита .. и ние се показвахме леко и ги убивахме и се прибираме пак те вървят не стрелят Smile хаха Много яко беше !!! tongue
MOVE---
редник
редник

Брой мнения : 83

ПисанеЗаглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра   Подобряване на стила ви на игра Icon_minitimeПон 25 Авг - 10:33:44

Grainger написа:
Най дивото Counter strike 1.1 Very Happy беше забавно по пс клубовете ... :d после 1.3 Scout с мерник всичко беше диво .. стана едно и 1.5 НАЙ-ДОбрата !!! :p беше велика играеше се доста из пс клубовете масаките бяха тогава фулл ! Влезе 1.6 Почна доста Критично с доста отрицателни отзиви ... Но като се видяха някой други клипчета от турнири 5ци на 1.6 Имаше Тя е отвратителна и този Щит незнам за какво е... ЕМ да 5ци с щит е най яко :p Very Happy

Един Случай с Стария ми теам de_aztec Ние Цт aFT|S - T 3ма от наще с Щит аз и авера ми с m4a1 ръш през врата щитовете ние след тях и те немогат да оцелят през щита .. и ние се показвахме леко и ги убивахме и се прибираме пак те вървят не стрелят Smile хаха Много яко беше !!! tongue

Na 5ci s 6tit ?!??! HAHAA
Grainger
редник
редник
Grainger

ПисанеЗаглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра   Подобряване на стила ви на игра Icon_minitimeПон 25 Авг - 10:36:13

MOVE--- написа:
Grainger написа:

Душко в началото нямаше забрани и то и сега няма Smile
MOVE---
редник
редник

Брой мнения : 83

ПисанеЗаглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра   Подобряване на стила ви на игра Icon_minitimeПон 25 Авг - 11:34:36

Grainger написа:
MOVE--- написа:
Grainger написа:

Душко в началото нямаше забрани и то и сега няма Smile

xAXAXXA po sbr ni6to ne e zabraneno brat, idi nekaf tyrnir i si zemi 6tit pls Smile)))))))))))
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра   Подобряване на стила ви на игра Icon_minitimeПон 25 Авг - 12:58:48

Ние сме ламери и не ходим по турнири ... излишни пари вече нямам за глупости Very Happy няма отидете да пиете по бира,а ще давате на мама и на тати парите на батковците в клубовете Very Happy
Grainger
редник
редник
Grainger

ПисанеЗаглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра   Подобряване на стила ви на игра Icon_minitimeПон 25 Авг - 13:02:25

XariZaX написа:
Ние сме ламери и не ходим по турнири ... излишни пари вече нямам за глупости Very Happy няма отидете да пиете по бира,а ще давате на мама и на тати парите на батковците в клубовете Very Happy
От бирата са напивам ама по водка ракия може да ударим..
b1g*s7a|-|
редник
редник
b1g*s7a|-|

Брой мнения : 27

ПисанеЗаглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра   Подобряване на стила ви на игра Icon_minitimeПет 29 Авг - 18:35:08

сървара бачка ли е Sad Sad
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Подобряване на стила ви на игра   Подобряване на стила ви на игра Icon_minitime

Подобряване на стила ви на игра
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
PRO-CORE :: PROCORE :: PRO-CORE :: ВАШИТЕ ИДЕИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА СЪРВЪРА-
Идете на: