| АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН | |
|
+30palavoto_kozche eleana Zloto danko_kulev b1g*s7a|-| Grainger Sp1t_F1r3 MURATA dji MOVE--- rod0 ivanko3ela masaaci Roksana Pernament!?! мишката NaRkotiCI bRyAn BOKO&4OKO Ev!L.eLf Metro the black angel Alf`BynD1 boikot s0me1 crueL?! seal FallOut n0z1 IsaaCi 34 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Pernament!?! редник
Брой мнения : 87
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Вто 10 Юни - 18:24:38 | |
| - Roksana написа:
- dA-tRaKtoR написа:
- Roksana написа:
- Набелязах си някои хлапета, аз малко дърта, но няма значение
После ще допълня и за себе си нещо. Шшш тая на снимката ти ли си а ? Е, то няма кой друг да е
Ник : Roksana Град : София Години : 26 Пол : Женски /Кучка и то породиста/ Зодия: Близнаци Страничка : www.roksana.aha.bg Семейно положение : Омъжена + прекрасен син на 3 год. и 10 месеца - Кристиян. Хоби : Тъпча се с всички видове, торти, пасти, вафли и всякакви сладкиши. За мен : Устата съм като за трима, джастната, дива...не падам по гръб, отстъпвам рядко, само ако ми се стори, че човека с който споря е на прав път. Много съм ината. Захапя ли не пускам. Като цяло съм печена, добричка, нежна, мила.. и тем подобни простотии.
Играя от 2 години. Започнах на пук на брат ми, после на пук на мъжа ми и накрая се зарибих! Като цяло съм слаб играч и голяма паника.
Имам 2 кучета, 1 заек и 1 тазманийски дявол (сина ми). Обичам животните и давам всичко за тях.
- Цитат :
- IsaaCi написа:
Здравей Roksana радвам се да видя още едно лице от БРАТАНИТЕ. Здравей, благодаря за гостоприемството Завиждам на мъжа ти , ти ся в прокор ли играиш ? | |
|
| |
BOKO&4OKO редник
Брой мнения : 44
| Заглавие: BOKO&4OKO AND GREEN Съб 28 Юни - 18:52:23 | |
| BOKO&4OKO AND GREEN -BROTHERS | |
|
| |
masaaci редник
Брой мнения : 21 Age : 32
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Нед 29 Юни - 21:48:36 | |
| иии тея цигари не ги остайхте е опасне сте ах адаш как си са усмихнал ще кажеш че майка си виждаш , а и да знаете Боко&Чоко е батката по средата http://store.picbg.net/pubpic/64/13/46d9bc1e108b6413.JPG ади гледайте masaaci грозен съм ама ко да са прай не сички са красиви Name:Марин Маринов Ганчев Country:България City:Бургас Years:16 г. Game Nick:който дойде m1s0s_h4ck3r,MapuH,CaH4o,ZioN,enc,masaaci For Me:Луд,3 пъти влизал с кола в нивата ма щот бях пиян и един път бях май са качил на бордюра но не помня така ми разправяха после,псува кат за цял Китай,коч за разплод By IsaaCi,не пуша,не пия всяка жена си мечтай за мен ,пия много кола,фанта и такива води с боя ,препорачително е да не си давате колата на мен за да не останите без брони кат наща кола . Hobby:Хакване на страници,крадене на страници,крадене на домейни,цакам много ЦС,правене на страници PHP,HTML - Java Script Soon,MySQL проекти и такива глупости ,SMS системи и такива изрудски истории ,подържам сайта на Pro-Core щот админа го марзи Слаб играч,мега зле! Цакам от 9 год. ама и така не го научих тоз ЦС защото съм голяма паника ! | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Вто 8 Юли - 13:28:28 | |
| - Roksana написа:
- dA-tRaKtoR написа:
- Roksana написа:
- Набелязах си някои хлапета, аз малко дърта, но няма значение
После ще допълня и за себе си нещо. Шшш тая на снимката ти ли си а ? Е, то няма кой друг да е
Ник : Roksana Град : София Години : 26 Пол : Женски /Кучка и то породиста/ Зодия: Близнаци Страничка : www.roksana.aha.bg Семейно положение : Омъжена + прекрасен син на 3 год. и 10 месеца - Кристиян. Хоби : Тъпча се с всички видове, торти, пасти, вафли и всякакви сладкиши. За мен : Устата съм като за трима, джастната, дива...не падам по гръб, отстъпвам рядко, само ако ми се стори, че човека с който споря е на прав път. Много съм ината. Захапя ли не пускам. Като цяло съм печена, добричка, нежна, мила.. и тем подобни простотии.
Играя от 2 години. Започнах на пук на брат ми, после на пук на мъжа ми и накрая се зарибих! Като цяло съм слаб играч и голяма паника.
Имам 2 кучета, 1 заек и 1 тазманийски дявол (сина ми). Обичам животните и давам всичко за тях.
- Цитат :
- IsaaCi написа:
Здравей Roksana радвам се да видя още едно лице от БРАТАНИТЕ. Здравей, благодаря за гостоприемството Mame nadqvam se skoro da te vidq v redicite na servera ! Veche nqmam stimul za igra ... A nali znaesh nqma koi drug da te nadyha po silno ot Mama ! |
|
| |
ivanko3ela редник
Брой мнения : 4
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Сря 9 Юли - 19:26:29 | |
| http://www.impulse.bg/user/Iv4yYyy Dem0n Form | |
|
| |
rod0 редник
Брой мнения : 10 Age : 33
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Нед 13 Юли - 1:01:40 | |
| | |
|
| |
IsaaCi Admin
Брой мнения : 281 Age : 50 Location : Бургас
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Нед 13 Юли - 7:34:01 | |
| - masaaci написа:
- иии тея цигари не ги остайхте е опасне сте ах адаш как си са усмихнал ще кажеш че майка си виждаш , а и да знаете Боко&Чоко е батката по средата
http://store.picbg.net/pubpic/64/13/46d9bc1e108b6413.JPG
ади гледайте masaaci грозен съм ама ко да са прай не сички са красиви
Name:Марин Маринов Ганчев Country:България City:Бургас Years:16 г. Game Nick:който дойде m1s0s_h4ck3r,MapuH,CaH4o,ZioN,enc,masaaci For Me:Луд,3 пъти влизал с кола в нивата ма щот бях пиян и един път бях май са качил на бордюра но не помня така ми разправяха после,псува кат за цял Китай,коч за разплод By IsaaCi,не пуша,не пия всяка жена си мечтай за мен ,пия много кола,фанта и такива води с боя ,препорачително е да не си давате колата на мен за да не останите без брони кат наща кола . Hobby:Хакване на страници,крадене на страници,крадене на домейни,цакам много ЦС,правене на страници PHP,HTML - Java Script Soon,MySQL проекти и такива глупости ,SMS системи и такива изрудски истории ,подържам сайта на Pro-Core щот админа го марзи
Слаб играч,мега зле! Цакам от 9 год. ама и така не го научих тоз ЦС защото съм голяма паника ! Нищо ти няма...добре си | |
|
| |
n0z1 старшина
Брой мнения : 157 Age : 32
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Вто 15 Юли - 18:48:46 | |
| | |
|
| |
MOVE--- редник
Брой мнения : 83
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Нед 17 Авг - 21:12:56 | |
| http://store.picbg.net/pubpic/14/42/17ad200b298a1442.jpg
nick: dji godini: 17 | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Пон 18 Авг - 9:27:47 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 22:51:39; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
MOVE--- редник
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Пон 18 Авг - 11:45:53 | |
| Стига завижда бе браааат | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Пон 18 Авг - 12:59:05 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 22:50:57; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
MOVE--- редник
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Пон 18 Авг - 13:55:36 | |
| - XariZaX написа:
- хаха брат този език в случая изглежда гнусен ;D (нищо лично)
xari da ne si oburnal rezbata be (ni6to li4no) | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Пон 18 Авг - 16:28:24 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 22:50:30; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
dji редник
Брой мнения : 9 Age : 33 Location : Plovdiv
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Пон 18 Авг - 17:28:44 | |
| ей ей ей прооооооООо о.ОО | |
|
| |
MURATA редник
Брой мнения : 6 Age : 34
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Сря 20 Авг - 20:20:18 | |
| | |
|
| |
MURATA редник
Брой мнения : 6 Age : 34
| Заглавие: heeey yo tuka nqma 6/5 :P Сря 20 Авг - 20:39:45 | |
| | |
|
| |
IsaaCi Admin
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Сря 20 Авг - 23:55:22 | |
| | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Чет 21 Авг - 9:50:05 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 22:52:10; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Пет 22 Авг - 16:18:17 | |
| За пояснение на втората годишнина ще получите друга снимка ... |
|
| |
Sp1t_F1r3 редник
Брой мнения : 55
| |
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Пет 22 Авг - 17:12:35 | |
| Много взехте да ме убеждавате ... Забранената работа е най сладка ... |
|
| |
Grainger редник
Брой мнения : 15 Age : 34
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Пон 25 Авг - 10:35:28 | |
| Първи линк Втори Линк Трети Линк Четвърти Линк MySpace FaceBook Бившия модел сега играе цс | |
|
| |
IsaaCi Admin
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Пон 25 Авг - 10:46:59 | |
| - Grainger написа:
- Първи линк
Втори Линк Трети Линк Четвърти Линк MySpace FaceBook
Бившия модел сега играе цс Браво браво. btw за втори линк и fasebook искат рег за да ги видиш. | |
|
| |
Grainger редник
Брой мнения : 15 Age : 34
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН | |
| |
|
| |
| АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН | |