PRO-CORE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRO-CORE

Pro-Core стария и полезен форум.

PortalИндексГалерияПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Unban

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
IsaaCi
Admin
IsaaCi

Брой мнения : 281

Unban Empty
ПисанеЗаглавие: Unban   Unban Icon_minitimeСря 6 Фев - 10:36:02

Махнал сам всички банове които форума имаше Neutral причината -реших да да още един шанс на провинилите се,не искам да се обсъжда защо са имали бан причини има много Twisted Evil надявам се за напред да няма банове във форума.
Върнете се в началото Go down
https://procore.bulgarianforum.net
FallOut
старшина
старшина
FallOut

Брой мнения : 255

Unban Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Unban   Unban Icon_minitimeСъб 9 Фев - 1:38:20

ОоххОо колко банове ше има още х.а.ха.х. . Чек още малко да не е на година - две да тръгнат нещата да се напълни с хора да вииш дали за напред няа да има банове .x.a.xa
b1g*s7a|-|
редник
редник
b1g*s7a|-|

Брой мнения : 27

Unban Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Unban   Unban Icon_minitimeЧет 28 Авг - 19:03:29

абе хууу ве със сХе съм пак ме баннахте кфи такиа хора сте ве lol! lol! lol! lol! Sad Sad Sad
b1g*s7a|-|
редник
редник
b1g*s7a|-|

Unban Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Unban   Unban Icon_minitimeЧет 28 Авг - 19:07:08

аз знам как да си сменя IP ама не ме бан помеслете малко за кво сте го сложили тфа схе afro afro scratch scratch
b1g*s7a|-|
редник
редник
b1g*s7a|-|

Unban Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Unban   Unban Icon_minitimeЧет 28 Авг - 19:20:59

абе тос MIK не тряя да е админ IsaaCi махау го тоя бе bounce bounce малумник е MIK ас съм със схе и ония бан affraid affraid affraid
Гост
Гост

Unban Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Unban   Unban Icon_minitimeЧет 28 Авг - 21:42:44

Убеден съм,че е имало защо... скоро се надявам да има plugin,с който като ви kick-не или бан-не някой администатор.. да ви пише причинатаSmile
Гост
Гост

Unban Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Unban   Unban Icon_minitimeПет 29 Авг - 9:02:20

b1g*s7a|-| написа:
абе хууу ве със сХе съм пак ме баннахте кфи такиа хора сте ве lol! lol! lol! lol! Sad Sad Sad
Надявам се разбираш,че освен бан за използване на хак или подобни непозволени средства,съществуват и други и то съвсем основателни причини да получиш такъв.Такива причини са - обида на администратор, безпричинен flood,съзнателно и непрекъснато рушене на играта на твоя отбор,използване на чужд (да не говорим чужд админски ник),грубо поведение спрямо другите играчи в сървъра,реклама на други сървъри без позволение на главния администратор и.т.н.Тези и други подобни действия,след предупреждение се наказват с бан ,за време по преценка на администратора.Вие разполагате със възможността да се оплачете във форума,ако считате,че бана ви е безпричинен , администратора съответно да се защити...
Подчертавам - употребата на античийт системата sXe Injected е доказателство ,че не сте хакер , но то не ви позволява да се държите невъзпитано,грубо и обидно или да не спазвате правилата на сървъра!
b1g*s7a|-|
редник
редник
b1g*s7a|-|

Unban Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Unban   Unban Icon_minitimeПет 29 Авг - 13:40:28

aSaCi написа:
b1g*s7a|-| написа:
Надявам се разбираш,че освен бан за използване на хак или подобни непозволени средства,съществуват и други и то съвсем основателни причини да получиш такъв.Такива причини са - обида на администратор, безпричинен flood,съзнателно и непрекъснато рушене на играта на твоя отбор,използване на чужд (да не говорим чужд админски ник),грубо поведение спрямо другите играчи в сървъра,реклама на други сървъри без позволение на главния администратор и.т.н.Тези и други подобни действия,след предупреждение се наказват с бан ,за време по преценка на администратора.Вие разполагате със възможността да се оплачете във форума,ако считате,че бана ви е безпричинен , администратора съответно да се защити...
Подчертавам - употребата на античийт системата sXe Injected е доказателство ,че не сте хакер , но то не ви позволява да се държите невъзпитано,грубо и обидно или да не спазвате правилата на сървъра!
ми добре тва го разбирам а ако не съм правил нищу просто си играя и ме банн Sleep Sleep и съм със sXe santa santa santa
Гост
Гост

Unban Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Unban   Unban Icon_minitimeПет 29 Авг - 14:16:20

Тогава нека администраторът,който те е ban-нал,се защити Smile
MOVE---
редник
редник

Брой мнения : 83

Unban Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Unban   Unban Icon_minitimeПет 29 Авг - 17:01:41

IsaaCi написа:
Махнал сам всички банове които форума имаше Neutral причината -реших да да още един шанс на провинилите се,не искам да се обсъжда защо са имали бан причини има много Twisted Evil надявам се за напред да няма банове във форума.

ЗАщо само на форума по дяволите Sad
MOVE---
редник
редник

Unban Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Unban   Unban Icon_minitimeСъб 30 Авг - 10:34:02

b1g*s7a|-| написа:
fucking MIK _|_ _|_ _|_ _|_ _|_

mik e nai to4en bratle...
IsaaCi
Admin
IsaaCi

Брой мнения : 281

Unban Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Unban   Unban Icon_minitimeСъб 30 Авг - 18:34:18

MOVE--- написа:
IsaaCi написа:

хахахах Браян ме накефи тука cheers хахах споко и вашия ще го махнем само кажи Corn почна ли да си пие хапченцата? albino
https://procore.bulgarianforum.net
MOVE---
редник
редник

Unban Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Unban   Unban Icon_minitimeНед 31 Авг - 17:27:04

IsaaCi написа:
MOVE--- написа:
IsaaCi написа:

хахахах Браян ме накефи тука cheers хахах споко и вашия ще го махнем само кажи Corn почна ли да си пие хапченцата? albino

XAXAXAXA corn kaza 4e do 15 noemvri e inactive v cs 6toto mouse mu e mn sad nemoje se vurti haha obache go gledam se vurti po sbr-ta ama v pro core edva li sh vlezne :}
Гост
Гост

Unban Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Unban   Unban Icon_minitimeЧет 4 Сеп - 16:16:25

MOVE--- написа:
IsaaCi написа:
MOVE--- написа:
IsaaCi написа:

XAXAXAXA corn kaza 4e do 15 noemvri e inactive v cs 6toto mouse mu e mn sad nemoje se vurti haha obache go gledam se vurti po sbr-ta ama v pro core edva li sh vlezne :}
Ми земи му купи една мишка нали ти е аверче , баща ти депутат ала бала ...bounce
MOVE---
редник
редник

Unban Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Unban   Unban Icon_minitimeЧет 4 Сеп - 18:33:53

7r00p3R написа:
MOVE--- написа:
IsaaCi написа:
MOVE--- написа:
IsaaCi написа:

Ми земи му купи една мишка нали ти е аверче , баща ти депутат ала бала ...bounce

dadah mu stariq razer deathadder Smile)))) nqq bazikam se xaax
Sponsored content

Unban Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Unban   Unban Icon_minitime

Unban
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
PRO-CORE :: PROCORE :: PRO-CORE :: ЗА ПОХВАЛИ И ОПЛАКВАНИЯ ТУК-
Идете на: