| Unban | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
IsaaCi Admin
Брой мнения : 281 Age : 50 Location : Бургас
| Заглавие: Unban Сря 6 Фев - 10:36:02 | |
| Махнал сам всички банове които форума имаше причината -реших да да още един шанс на провинилите се,не искам да се обсъжда защо са имали бан причини има много надявам се за напред да няма банове във форума. | |
|
| |
FallOut старшина
Брой мнения : 255 Age : 104 Location : Black Sun Empire
| Заглавие: Re: Unban Съб 9 Фев - 1:38:20 | |
| ОоххОо колко банове ше има още х.а.ха.х. . Чек още малко да не е на година - две да тръгнат нещата да се напълни с хора да вииш дали за напред няа да има банове .x.a.xa | |
|
| |
b1g*s7a|-| редник
Брой мнения : 27 Age : 27 Location : byrgas
| Заглавие: Re: Unban Чет 28 Авг - 19:03:29 | |
| | |
|
| |
b1g*s7a|-| редник
| Заглавие: Re: Unban Чет 28 Авг - 19:07:08 | |
| | |
|
| |
b1g*s7a|-| редник
| Заглавие: Re: Unban Чет 28 Авг - 19:20:59 | |
| | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Unban Чет 28 Авг - 21:42:44 | |
| Убеден съм,че е имало защо... скоро се надявам да има plugin,с който като ви kick-не или бан-не някой администатор.. да ви пише причината |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Unban Пет 29 Авг - 9:02:20 | |
| - b1g*s7a|-| написа:
- абе хууу ве със сХе съм пак ме баннахте кфи такиа хора сте ве
Надявам се разбираш,че освен бан за използване на хак или подобни непозволени средства,съществуват и други и то съвсем основателни причини да получиш такъв.Такива причини са - обида на администратор, безпричинен flood,съзнателно и непрекъснато рушене на играта на твоя отбор,използване на чужд (да не говорим чужд админски ник),грубо поведение спрямо другите играчи в сървъра,реклама на други сървъри без позволение на главния администратор и.т.н.Тези и други подобни действия,след предупреждение се наказват с бан ,за време по преценка на администратора.Вие разполагате със възможността да се оплачете във форума,ако считате,че бана ви е безпричинен , администратора съответно да се защити... Подчертавам - употребата на античийт системата sXe Injected е доказателство ,че не сте хакер , но то не ви позволява да се държите невъзпитано,грубо и обидно или да не спазвате правилата на сървъра! |
|
| |
b1g*s7a|-| редник
| Заглавие: Re: Unban Пет 29 Авг - 13:40:28 | |
| - aSaCi написа:
- b1g*s7a|-| написа:
- абе хууу ве със сХе съм пак ме баннахте кфи такиа хора сте ве
Надявам се разбираш,че освен бан за използване на хак или подобни непозволени средства,съществуват и други и то съвсем основателни причини да получиш такъв.Такива причини са - обида на администратор, безпричинен flood,съзнателно и непрекъснато рушене на играта на твоя отбор,използване на чужд (да не говорим чужд админски ник),грубо поведение спрямо другите играчи в сървъра,реклама на други сървъри без позволение на главния администратор и.т.н.Тези и други подобни действия,след предупреждение се наказват с бан ,за време по преценка на администратора.Вие разполагате със възможността да се оплачете във форума,ако считате,че бана ви е безпричинен , администратора съответно да се защити... Подчертавам - употребата на античийт системата sXe Injected е доказателство ,че не сте хакер , но то не ви позволява да се държите невъзпитано,грубо и обидно или да не спазвате правилата на сървъра! ми добре тва го разбирам а ако не съм правил нищу просто си играя и ме банн и съм със sXe | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Unban Пет 29 Авг - 14:16:20 | |
| Тогава нека администраторът,който те е ban-нал,се защити |
|
| |
MOVE--- редник
Брой мнения : 83
| Заглавие: Re: Unban Пет 29 Авг - 17:01:41 | |
| | |
|