| Кой ви е любимият играч и защо? | |
|
+5n0z1 danko_kulev FallOut bRyAn No Comment ... 9 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Гост Гост
| Заглавие: Кой ви е любимият играч и защо? Пет 22 Фев - 13:59:06 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 21:13:33; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
No Comment ... редник
Брой мнения : 6 Age : 34 Location : Bulgaria
| Заглавие: Re: Кой ви е любимият играч и защо? Пет 22 Фев - 18:27:51 | |
| | |
|
| |
bRyAn старшина
Брой мнения : 260 Age : 31 Location : На края на Вселената
| Заглавие: Re: Кой ви е любимият играч и защо? Съб 23 Фев - 11:01:58 | |
| Харесвам целия team fnatic Но най-много уважавам f0restwOw~ и dsn[tw](от fnatic).dsn[tw] като хване awp-то няма минаване http://zazz.bg/play:d2f04b30 fnatic.dsn[tw] minimovie | |
|
| |
FallOut старшина
Брой мнения : 255 Age : 104 Location : Black Sun Empire
| Заглавие: Re: Кой ви е любимият играч и защо? Съб 23 Фев - 18:16:02 | |
| Няам любим не съм такъв CS маняк цъкам колкото да си запълня деня така да го каа.Докато от начало като почнах ии си викам са секи ден ше цъкам аа уу ше стана про, аа са неам мерак да пусна и играта :'D | |
|
| |
bRyAn старшина
| Заглавие: Re: Кой ви е любимият играч и защо? Съб 23 Фев - 20:15:43 | |
| Единствения ми проблем за CS е когато съм пуснал големите колони да слушам музика, като видя, че в Pro Core има 10 човека и като трябва да пускам малките колонки(не съм с слушалки). И другият ми проблем е когато в CS вечер като сме се събрали започне да ми лагва. Направо издивявам. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Кой ви е любимият играч и защо? Пет 21 Мар - 14:11:21 | |
| За мен Heaton & Mr.Ericsson (Fisker) си остават хората дали най много за тази игра! Равни нямаха на времето и двамата... За нашенски звезди просто няма да забравя машини като 7eamplay,D3*. Няма да забравя как отивам на тур с forg.4.inf и играем с d3* имаше един мъник който ни съсипваше сам въпреки това , че играеше кажи речи сам ... Фен ще съм му на малкия още дълго време |
|
| |
bRyAn старшина
| Заглавие: Re: Кой ви е любимият играч и защо? Пет 21 Мар - 15:33:08 | |
| - 7r00p3R написа:
- За мен Heaton & Mr.Ericsson (Fisker) си остават хората дали най много за тази игра! Равни нямаха на времето и двамата...
За нашенски звезди просто няма да забравя машини като 7eamplay,D3*. Няма да забравя как отивам на тур с forg.4.inf и играем с d3* имаше един мъник който ни съсипваше сам въпреки това , че играеше кажи речи сам ... Фен ще съм му на малкия още дълго време Ми да е живо и здраво тва дете И м/у другото ти на турнир ли си бил бре ? | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Кой ви е любимият играч и защо? Пет 21 Мар - 17:07:04 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 21:14:55; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
bRyAn старшина
| Заглавие: Re: Кой ви е любимият играч и защо? Пет 21 Мар - 17:22:08 | |
| - XariZaX написа:
- И защо да не е ходил ... защо се учудваш и аз съм ходил на досата турнири преди ... друг е въпросът,че почти винаги се падахме versus чичките или айде "батките" от MK или сборка на някви стари Pro-та от Бургас и доста си зимахме и все пак бяхме на по 14-15 години май
А относно играчите ... XeqtR,HeatoN,kn0xville и още много лудаци,но това са основните за мен ... не се сещам за други в момента Е на 15 години да ходиш по турнири е много хубаво ако си започнал сериозно с cs.Виждали сме хора по турнира, който казват така - Але Гоше как се влизаше?! - Незнам, чакай ей сега ще попитам ония добрите. Така, че не се учудвам за теб. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Кой ви е любимият играч и защо? Пет 21 Мар - 19:58:14 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 21:16:31; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Кой ви е любимият играч и защо? Пон 24 Мар - 11:32:45 | |
| До началото на 2004 ходихме редовно по турове ... Не заради друго ами щото залата е на първия етаж в моят блог. Отбори като d3,d3* съществуваха в такова време в което profy-тата бяха супер рядкост и беше голямо удоволствие да ги наблюдаваш ! Времена Браян във които си бил на около 10 може би 11 години ... Били сме отборите на DooM и на Doom2 в тая заличка и удоволствието беше неуписуемо ... Браян кво да ти кажа бро ... Във по старите сървари може да се каже предшественици на този нещата бяха други , повече плеъри и мн повече меле там си проличаваше кой какъв е ! Чакалчета с "уши" винаги е имало и ще си има ... |
|
| |
bRyAn старшина
| Заглавие: Re: Кой ви е любимият играч и защо? Пон 24 Мар - 13:52:13 | |
| - 7r00p3R написа:
- До началото на 2004 ходихме редовно по турове ...
Не заради друго ами щото залата е на първия етаж в моят блог. Отбори като d3,d3* съществуваха в такова време в което profy-тата бяха супер рядкост и беше голямо удоволствие да ги наблюдаваш ! Времена Браян във които си бил на около 10 може би 11 години ... Били сме отборите на DooM и на Doom2 в тая заличка и удоволствието беше неуписуемо ... Браян кво да ти кажа бро ... Във по старите сървари може да се каже предшественици на този нещата бяха други , повече плеъри и мн повече меле там си проличаваше кой какъв е ! Чакалчета с "уши" винаги е имало и ще си има ... Поздравление за всичко. | |
|
| |
danko_kulev редник
Брой мнения : 11 Age : 39
| Заглавие: Re: Кой ви е любимият играч и защо? Вто 8 Апр - 6:14:29 | |
| | |
|
| |
bRyAn старшина
| Заглавие: Re: Кой ви е любимият играч и защо? Вто 8 Апр - 6:20:42 | |
| хахаха! Да, все едно са с хакове, но не са. | |
|
| |
n0z1 старшина
Брой мнения : 157 Age : 32
| Заглавие: Re: Кой ви е любимият играч и защо? Чет 26 Юни - 14:31:33 | |
| | |
|
| |
masaaci редник
Брой мнения : 21 Age : 32
| Заглавие: Re: Кой ви е любимият играч и защо? Нед 29 Юни - 22:25:55 | |
| исака,асачката,сеп кефят ма щото са метал маняци | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Кой ви е любимият играч и защо? Пет 4 Юли - 7:23:36 | |
| - masaaci написа:
- исака,асачката,сеп кефят ма щото са метал маняци
Novo 20 !!! Asa4ke , Isa4ke vii verno li ste metal manqci ? :X n0z1 obiden sym ti vypreki 4e i na men nqma da mi e priqtno da me razmazvat i byzikat cql den :PPP ... |
|
| |
Гост Гост
| |
| |
rememberthename редник
Брой мнения : 3
| Заглавие: Re: Кой ви е любимият играч и защо? Съб 1 Ное - 14:01:18 | |
| за мен най-добрия играч е sp1t_f1re изпалнил сам се с него макар че сигурно си няма понятие кой съм 1 си спомням как че петя разказваше че я учил да играе аз много бих искал да да сме (близки) за да ме научи как да играя не сам виждал човек който да играя с ак повече от него а другия ми лубим е смеххх макар че с него преди 2-3 дни ме банна но това е отделен въпрос бих искал да ме научи а играя с авп защото съм гола вода... за мене това те са и исака (накаде без него) | |
|
| |
мишката старшина
Брой мнения : 151 Age : 30
| Заглавие: Re: Кой ви е любимият играч и защо? Нед 2 Ное - 16:56:29 | |
| | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Кой ви е любимият играч и защо? Вто 11 Ное - 14:22:21 | |
| В този сървър наистина има много играчи ,които са много добри.Изобщо качеството на играта тук е поне на две нива над това в повечето сървъри в България.Доста честичко се случва някое надъхано "про" да влезе,да отнесе боя и да почне да се чуди ,що в оня другия сървър е номер едно,а в procore е на опашката...Та в този ред на мисли аз имам много любими играчи тук.Всички админи например.И играчи като aRm и неговите хора от 5L*.А ако трябва да изброявам имена това ще са IsaaCi,Sp1t_F1r3 и 7r00p3R. |
|
| |
BOKO&4OKO редник
Брой мнения : 44
| Заглавие: Re: Кой ви е любимият играч и защо? Вто 11 Ное - 20:16:59 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кой ви е любимият играч и защо? | |
| |
|