PRO-CORE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRO-CORE

Pro-Core стария и полезен форум.

PortalИндексГалерияПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Въпроси и отговори :]

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Гост
Гост

Въпроси и отговори :] Empty
ПисанеЗаглавие: Въпроси и отговори :]   Въпроси и отговори :] Icon_minitimeПон 28 Апр - 12:26:42

.

Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 22:04:38; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
bRyAn
старшина
старшина
bRyAn

Брой мнения : 260

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и отговори :]   Въпроси и отговори :] Icon_minitimeСъб 31 Май - 9:36:03

Какво стана с Исака, защо няма сървър ? Вече една седмица става...гледам и в скайп го няма. Sad
http://www.bangbros.com
Pernament!?!
редник
редник
Pernament!?!

Брой мнения : 87

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и отговори :]   Въпроси и отговори :] Icon_minitimeСъб 7 Юни - 19:13:44

Ще питам малко глупав въпрос (но за мене е интересен Very Happy ), този въпрос е за алл от прокор играчите.Според вас KANARKO про ли е ? king
bRyAn
старшина
старшина
bRyAn

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и отговори :]   Въпроси и отговори :] Icon_minitimeСъб 7 Юни - 19:16:26

GlocK[o_O] написа:
Ще питам малко глупав въпрос (но за мене е интересен Very Happy ), този въпрос е за алл от прокор играчите.Според вас KANARKO про ли е ? king

Ами според мен, ВЕЧЕ не е ! Като го гледам в национала Laughing Останал сам срещу 3ма и върви на двоен зуум с awp . . .
Pernament!?!
редник
редник
Pernament!?!

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и отговори :]   Въпроси и отговори :] Icon_minitimeСъб 7 Юни - 19:59:26

Айде чакам и други мнения. Smile
IsaaCi
Admin
IsaaCi

Брой мнения : 281

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и отговори :]   Въпроси и отговори :] Icon_minitimeСъб 7 Юни - 20:11:44

ПРО си е Smile не може от една или две ситуации който не е изиграл като хората и аииде не е про ........ Wink
https://procore.bulgarianforum.net
bRyAn
старшина
старшина
bRyAn

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и отговори :]   Въпроси и отговори :] Icon_minitimeСъб 7 Юни - 20:14:43

IsaaCi написа:
ПРО си е Smile не може от една или две ситуации който не е изиграл като хората и аииде не е про ........ Wink

Не беше само една ситуация...преди беше най-големия, сега няма никакви упражнения и такива работи, просто е най-богатия и за това играе в национала...
Pernament!?!
редник
редник
Pernament!?!

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и отговори :]   Въпроси и отговори :] Icon_minitimeСъб 7 Юни - 20:18:07

Хубу , че ги хфаща във гръб и зима фраг ина4е ... не го виждам. Very Happy
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и отговори :]   Въпроси и отговори :] Icon_minitimeСъб 7 Юни - 20:46:10

.

Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 22:05:44; мнението е било променяно общо 1 път
Pernament!?!
редник
редник
Pernament!?!

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и отговори :]   Въпроси и отговори :] Icon_minitimeСъб 7 Юни - 21:55:59

XariZaX написа:
Еми мисля,че се е доказал като един от малкото успели играчи(се пак живеем в България),тъй че колкото и да го храните това дали сега е по-слаб от преди или не (то е ясно,че като си играл с години и няма какво повече да доказваш,нямаш стимул да даваш най-доброто).Пък и аз не виждам в сървара някой,който да се доближава до неговото ниво ... или пък греша ?

Хахаха ние говорим за Национален състав еми не за масака !!!Те Българите нямат грам тренировка , на инферно на терасата неможаха да се качат и се отказаха ... това като го видях направо щях да зарева Sad .
bRyAn
старшина
старшина
bRyAn

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и отговори :]   Въпроси и отговори :] Icon_minitimeСъб 7 Юни - 22:05:52

dA-tRaKtoR написа:
XariZaX написа:
Еми мисля,че се е доказал като един от малкото успели играчи(се пак живеем в България),тъй че колкото и да го храните това дали сега е по-слаб от преди или не (то е ясно,че като си играл с години и няма какво повече да доказваш,нямаш стимул да даваш най-доброто).Пък и аз не виждам в сървара някой,който да се доближава до неговото ниво ... или пък греша ?

Хахаха ние говорим за Национален състав еми не за масака !!!Те Българите нямат грам тренировка , на инферно на терасата неможаха да се качат и се отказаха ... това като го видях направо щях да зарева Sad .

Мани, KANARK0 SADARK0 ahahaaha lol! М/у другото и за го гледах когато неможаха да се качат ..
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и отговори :]   Въпроси и отговори :] Icon_minitimeНед 8 Юни - 9:30:47

.

Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 22:06:25; мнението е било променяно общо 1 път
Pernament!?!
редник
редник
Pernament!?!

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и отговори :]   Въпроси и отговори :] Icon_minitimeНед 8 Юни - 9:46:26

XariZaX написа:
"Хахаха ние говорим за Национален състав еми не за масака !!!" Ти щом ме имаш за масакар,аз не се имам Wink ... Kanaryt си е Kanaryt ...

Вие сте бъдещите национални състезатели ....

Аххх не си разбрал хасъл смисъла на думата ама карай Very Happy .За мене бъдещето на България са новородените бебета еми не ламяри кат мене . king
bRyAn
старшина
старшина
bRyAn

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и отговори :]   Въпроси и отговори :] Icon_minitimeНед 8 Юни - 10:11:43

dA-tRaKtoR написа:
XariZaX написа:
"Хахаха ние говорим за Национален състав еми не за масака !!!" Ти щом ме имаш за масакар,аз не се имам Wink ... Kanaryt си е Kanaryt ...

Аххх не си разбрал хасъл смисъла на думата ама карай Very Happy .За мене бъдещето на България са новородените бебета еми не ламяри кат мене . king

Според мен, ако griffo поцъка още 1 годинка сериозно CS, той ще е в национала. Снощи около 1:00 часа търсихме 1 5ци. Бяхме се сабрали 4ма познати в нашия сървър(за 5-ци, ma3x) и докато търсих в сървъра влезе някой си MAFIA griffo и каза "Имате ли едно место за мен, че няма с кого да играя в момента". . .казах му, че има, защото много исках да джиткаме с него...чак аз го мислех за wall. Изиграхме 4-5 мапа. На de_nuke когато взе awp и каза "стойте в базата", бяхме CT. Всички стоим и само гледаме griffo made headshot on @Luke with awp ... бла бла, взе ги целия тийм, смятай...а отначало, падахме а той беше 8/1 и играеше с ентер, и без звук. lol! KANARK0 е добър, но и аз казвам, че в България няма никаква тренировка. Smile
Pernament!?!
редник
редник
Pernament!?!

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и отговори :]   Въпроси и отговори :] Icon_minitimeНед 8 Юни - 12:49:30

bRyAn написа:
dA-tRaKtoR написа:
XariZaX написа:

Според мен, ако griffo поцъка още 1 годинка сериозно CS, той ще е в национала. Снощи около 1:00 часа търсихме 1 5ци. Бяхме се сабрали 4ма познати в нашия сървър(за 5-ци, ma3x) и докато търсих в сървъра влезе някой си MAFIA griffo и каза "Имате ли едно место за мен, че няма с кого да играя в момента". . .казах му, че има, защото много исках да джиткаме с него...чак аз го мислех за wall. Изиграхме 4-5 мапа. На de_nuke когато взе awp и каза "стойте в базата", бяхме CT. Всички стоим и само гледаме griffo made headshot on @Luke with awp ... бла бла, взе ги целия тийм, смятай...а отначало, падахме а той беше 8/1 и играеше с ентер, и без звук. lol! KANARK0 е добър, но и аз казвам, че в България няма никаква тренировка. Smile

Еми ти как искаш да играи гриффо бе ... ест , че ше е добър все пак играи във един от най-добрите тиймове вав България ...
bRyAn
старшина
старшина
bRyAn

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и отговори :]   Въпроси и отговори :] Icon_minitimeНед 8 Юни - 12:52:42

dA-tRaKtoR написа:
bRyAn написа:
dA-tRaKtoR написа:
XariZaX написа:

Еми ти как искаш да играи гриффо бе ... ест , че ше е добър все пак играи във един от най-добрите тиймове вав България ...

MAFIA..
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и отговори :]   Въпроси и отговори :] Icon_minitime

Въпроси и отговори :]
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
PRO-CORE :: PROCORE :: PRO-CORE :: ВЪПРОСИ&ОТГОВОРИ-