| БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Гост Гост
| Заглавие: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Съб 10 Май - 7:58:11 | |
| Тук ще преместя някои коментари относно расовата,религиозната и националистическата поносимост,които бяха направени на неподходящото място.И нека кажа две думи и аз по темата.Националната,расовата или религиозна принадлежност на човека не го прави по-добър или по-лош от друг с различна от него,нито по-умен или по-глупав,дори не е задължително да е по-различен.Просто човек като всички останали.Бъдете толерантни и справедливи към хората около себе си,съдете ги по делата им,а не по външната опаковка,като името например.
"Чл. 6. (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права. (2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние." КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ PEACE |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Съб 10 Май - 8:01:22 | |
| Коментар на мишката: че България си е само за българите а тъпите политици позволиха и турци и цигани тапаци (преместен от темете АДМИНИТЕ И ПРИЯТЕЛИТЕ) |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Съб 10 Май - 8:03:18 | |
| отговор на XARIZAX: Мишката не се притеснявай ... аз ще стана политик и ще оправя майка България няма се плашиш само Аз ще съм нещо средно между Бисмарк и Стамболов,но много по консервативен по някои неща спрямо вътрешната ни политика (nod) (преместен от темата АДМИНИТЕ И ПРИЯТЕЛИТЕ) |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Съб 10 Май - 8:05:50 | |
| RE- мишката: абе то не е само да ги прогониш не е ли да го хванеш и да го оставиш в безсъзнание и да го пребиеш само боя ги оправя тях (преместен от темата АДМИНИТЕ И ПРИЯТЕЛИТЕ) |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Съб 10 Май - 8:09:17 | |
| Пост на IsaaCi: - мишката написа:
- абе то не е само да ги прогониш не е ли да го хванеш и да го оставиш в безсъзнание и да го пребиеш само боя ги оправя тях
Хмм времето на куклус клан е отминало отдавна никой чужденец не е виновен че политиците които са BG продават България за стотинки. Тази тема къде да я преместя Xarizax отвори една тема ...измисли нещо аз ще я сложа там защото е интересна и има какво да се каже,но не и е мястото в тази тема админи и приятели. (преместен от темата АДМИНИТЕ И ПРИЯТЕЛИТЕ) |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Съб 10 Май - 10:41:55 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 23:56:41; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
IsaaCi Admin
Брой мнения : 281 Age : 50 Location : Бургас
| |
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Съб 10 Май - 14:29:14 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Сря 24 Дек - 0:04:46; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
мишката старшина
Брой мнения : 151 Age : 30
| |
| |
bRyAn старшина
Брой мнения : 260 Age : 31 Location : На края на Вселената
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Вто 13 Май - 9:15:47 | |
| | |
|
| |
мишката старшина
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Вто 13 Май - 9:24:37 | |
| че то и турци ли имало тук е тях ги мразя малко по малко от циганите ама пак ги мразя сорка | |
|
| |
IsaaCi Admin
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Вто 13 Май - 10:48:05 | |
| | |
|
| |
мишката старшина
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Вто 13 Май - 11:19:37 | |
| сорка ама се махам от форума ....... ку може някой да ми каже как да си изтрия акаунта от форума ше е супер обидих няколко човека и сори за тфа знам че сте се обидили и сажалявам за тфа се махам неискам да обидя никой повече чао от мен притна игра в цс и приятно спамене тук и Петя моля те не ми трии тоя пост защото наистина се махам ! | |
|
| |
bRyAn старшина
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Вто 13 Май - 11:26:01 | |
| - мишката написа:
- сорка ама се махам от форума ....... ку може някой да ми каже как да си изтрия акаунта от форума ше е супер обидих няколко човека и сори за тфа знам че сте се обидили и сажалявам за тфа се махам неискам да обидя никой повече чао от мен притна игра в цс и приятно спамене тук и Петя моля те не ми трии тоя пост защото наистина се махам !
Недей бе, не беше с цел да те убидя. | |
|
| |
мишката старшина
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Вто 13 Май - 11:29:42 | |
| не си ме убидил бе човек аз убидих няколко човека и за тфа се махам и моля някой да ми каже как да си изтрия акаунта | |
|
| |
bRyAn старшина
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Вто 13 Май - 13:18:32 | |
| - мишката написа:
- не си ме убидил бе човек аз убидих няколко човека и за тфа се махам и моля някой да ми каже как да си изтрия акаунта
Обаче аз не разбрах кой убиди. | |
|
| |
IsaaCi Admin
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Вто 13 Май - 14:09:32 | |
| - bRyAn написа:
- мишката написа:
- не си ме убидил бе човек аз убидих няколко човека и за тфа се махам и моля някой да ми каже как да си изтрия акаунта
Обаче аз не разбрах кой убиди. Никой Тя си мислим така влязала е в някои филм | |
|
| |
мишката старшина
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Вто 13 Май - 14:23:37 | |
| не в 10 фолма съм влязла спокойно ай чао тфа си ми е последния пост | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Чет 15 Май - 21:01:15 | |
| <BLOCKQUOTE id=f2035e47> Наречете ме расист ако искате! Мразя черното племе в България, 9/10 са мързели търтеи който правят деца за да се прехранват без да си мръднат пръста... Най много мразя в тях това , че са мързеливи и се мислят за големи тарикати ... Специално във моя град има хамалчета на по 15 години със Q7,Toureg-и,X3-5 със златни ланци и тн. До преди 5 години същите господа съм ги виждал да просят ! Уважавам работливите, поддържащите се приличащи на хора а не на маймуни цигани! Относно Турците аз лично нямам забележки , освен един индивит от моя роден край и според мен бъдещ премиер на Ребулика България ! Именно Ахмед Доган ... Срам ме е от него! |
|
</BLOCKQUOTE> |
|
| |
мишката старшина
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Чет 15 Май - 21:21:51 | |
| аз също си промених много мнението и мисленето и се извинявам на тия които съмк обидила | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Пет 16 Май - 14:16:05 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Сря 24 Дек - 0:05:34; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Pernament!?! редник
Брой мнения : 87
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Съб 17 Май - 9:48:16 | |
| Ахмед Доган SUX . | |
|
| |
IsaaCi Admin
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Вто 20 Май - 1:04:26 | |
| фвевеферфефеф http://www.flashbannernow.com/free-flash-banner/[url]ЦЪК[/url] | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Съб 24 Май - 17:15:48 | |
| <BLOCKQUOTE id=86cf7d4c> - XariZaX написа:
- Честно казано като малък съм живял в Айтос и имам доста приятели турци и като хора са невероятно предани като приятели,но мразя политиката на Ахмед Доган,защото някои прекаляват с етническата си различност и продадоха България.Не мога да мразя сегашните турци само заради историята,защото под чието и робство да бяхме ... едва ли на някой му е било приятно като сме били на три морета,нали? Това е същото - не мразя гейовете,не ме интересува кой с кого спи ... стига да не ааамммм как да кажа...ох,излезе ми от ума....имам предвид да не е силно,натрапчиво изразено и да се превземат с цел да бъдат по-толерирани,заради своето различие !
Вчера слушах по радиото един тарикат , които без никакво угризение каза , че иска да направи в Добруджа поне 10 турски училища ... Първи език турския , да се говори на турски и тн... Спомена също , че турското население иска вицепрезидента да е турчин.. </BLOCKQUOTE> |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Пон 26 Май - 16:58:39 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Сря 24 Дек - 0:06:28; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! | |
| |
|
| |
| БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! | |
|