PRO-CORE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRO-CORE

Pro-Core стария и полезен форум.

PortalИндексГалерияПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!

Go down 
+3
bRyAn
мишката
IsaaCi
7 posters
Иди на страница : 1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Гост
Гост

БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Empty
ПисанеЗаглавие: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Icon_minitimeСъб 10 Май - 7:58:11

Тук ще преместя някои коментари относно расовата,религиозната и националистическата поносимост,които бяха направени на неподходящото място.И нека кажа две думи и аз по темата.Националната,расовата или религиозна принадлежност на човека не го прави по-добър или по-лош от друг с различна от него,нито по-умен или по-глупав,дори не е задължително да е по-различен.Просто човек като всички останали.Бъдете толерантни и справедливи към хората около себе си,съдете ги по делата им,а не по външната опаковка,като името например.

"Чл. 6.
(1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.
(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние."
КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

PEACE
Върнете се в началото Go down
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Icon_minitimeСъб 10 Май - 8:01:22

Коментар на мишката:

че България си е само за българите а тъпите политици позволиха и турци и цигани тапаци Crying or Very sad

(преместен от темете АДМИНИТЕ И ПРИЯТЕЛИТЕ)
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Icon_minitimeСъб 10 Май - 8:03:18

отговор на XARIZAX:
Мишката не се притеснявай ... аз ще стана политик и ще оправя майка България Smile няма се плашиш само Razz Аз ще съм нещо средно между Бисмарк и Стамболов,но много по консервативен по някои неща спрямо вътрешната ни политика (nod)

(преместен от темата АДМИНИТЕ И ПРИЯТЕЛИТЕ)
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Icon_minitimeСъб 10 Май - 8:05:50

RE- мишката:
абе то не е само да ги прогониш не е ли да го хванеш и да го оставиш в безсъзнание и да го пребиеш само боя ги оправя тях Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Icon_minitimeСъб 10 Май - 8:09:17

Пост на IsaaCi:
мишката написа:
абе то не е само да ги прогониш не е ли да го хванеш и да го оставиш в безсъзнание и да го пребиеш само боя ги оправя тях Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Хмм Shocked времето на куклус клан е отминало отдавна affraid никой чужденец не е виновен че политиците които са BG продават България за стотинки. silent Тази тема къде да я преместя Xarizax отвори една тема ...измисли нещо аз ще я сложа там защото е интересна и има какво да се каже,но не и е мястото в тази тема админи и приятели.
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Icon_minitimeСъб 10 Май - 10:41:55

.

Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 23:56:41; мнението е било променяно общо 1 път
IsaaCi
Admin
IsaaCi

Брой мнения : 281

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Icon_minitimeСъб 10 Май - 10:46:52

XariZaX написа:
Мисля,че наистина малко се поотплеснах,но не мисля,че коментара ми не беше толкова расистки колкото на мишката Smile А относно пускането на тема... мисля,че няма да има много мнения,защотото едва ли повечето потребители на форума се интересуват от политика Smile
а би трябвало Crying or Very sad еи така за обща култура поне.
https://procore.bulgarianforum.net
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Icon_minitimeСъб 10 Май - 14:29:14

-

Последната промяна е направена от XariZaX на Сря 24 Дек - 0:04:46; мнението е било променяно общо 1 път
мишката
старшина
старшина
мишката

Брой мнения : 151

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Icon_minitimeВто 13 Май - 8:44:10

XariZaX написа:
Мисля,че наистина малко се поотплеснах,но не мисля,че коментара ми не беше толкова расистки колкото на мишката Smile А относно пускането на тема... мисля,че няма да има много мнения,защотото едва ли повечето потребители на форума се интересуват от политика Smile

ем аз какво трябва да направя че ги мразя тия същества (циганите и турците) а мисля че се интересуват от политика така де поне аз се интересувам от тая тема въпреки че съм само на 14 годинки
bRyAn
старшина
старшина
bRyAn

Брой мнения : 260

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Icon_minitimeВто 13 Май - 9:15:47

мишката написа:
XariZaX написа:

ем аз какво трябва да направя че ги мразя тия същества (циганите и турците) а мисля че се интересуват от политика така де поне аз се интересувам от тая тема въпреки че съм само на 14 годинки

Турците не би трябвало да ги мразиш точно в този форум. lol!
http://www.bangbros.com
мишката
старшина
старшина
мишката

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Icon_minitimeВто 13 Май - 9:24:37

че то и турци ли имало тук е тях ги мразя малко по малко от циганите ама пак ги мразя сорка
IsaaCi
Admin
IsaaCi

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Icon_minitimeВто 13 Май - 10:48:05

bRyAn написа:
мишката написа:
XariZaX написа:

Турците не би трябвало да ги мразиш точно в този форум. lol!
хахахха Без коментар Very Happy jocolor Laughing
мишката
старшина
старшина
мишката

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Icon_minitimeВто 13 Май - 11:19:37

сорка ама се махам от форума ....... ку може някой да ми каже как да си изтрия акаунта от форума ше е супер обидих няколко човека и сори за тфа знам че сте се обидили и сажалявам за тфа се махам неискам да обидя никой повече чао от мен притна игра в цс и приятно спамене тук и Петя моля те не ми трии тоя пост защото наистина се махам !
bRyAn
старшина
старшина
bRyAn

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Icon_minitimeВто 13 Май - 11:26:01

мишката написа:
сорка ама се махам от форума ....... ку може някой да ми каже как да си изтрия акаунта от форума ше е супер обидих няколко човека и сори за тфа знам че сте се обидили и сажалявам за тфа се махам неискам да обидя никой повече чао от мен притна игра в цс и приятно спамене тук и Петя моля те не ми трии тоя пост защото наистина се махам !

Недей бе, не беше с цел да те убидя.
мишката
старшина
старшина
мишката

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Icon_minitimeВто 13 Май - 11:29:42

не си ме убидил бе човек аз убидих няколко човека и за тфа се махам и моля някой да ми каже как да си изтрия акаунта
bRyAn
старшина
старшина
bRyAn

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Icon_minitimeВто 13 Май - 13:18:32

мишката написа:
не си ме убидил бе човек аз убидих няколко човека и за тфа се махам и моля някой да ми каже как да си изтрия акаунта

Обаче аз не разбрах кой убиди. Shocked
IsaaCi
Admin
IsaaCi

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Icon_minitimeВто 13 Май - 14:09:32

bRyAn написа:
мишката написа:

Обаче аз не разбрах кой убиди. Shocked
Никой Smile Тя си мислим така Wink влязала е в някои филм Exclamation
мишката
старшина
старшина
мишката

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Icon_minitimeВто 13 Май - 14:23:37

не в 10 фолма съм влязла спокойно ай чао тфа си ми е последния пост
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Icon_minitimeЧет 15 Май - 21:01:15

<BLOCKQUOTE id=f2035e47>
Наречете ме расист ако искате!
Мразя черното племе в България, 9/10 са мързели търтеи който правят деца за да се прехранват без да си мръднат пръста...
Най много мразя в тях това , че са мързеливи и се мислят за големи тарикати ...
Специално във моя град има хамалчета на по 15 години със Q7,Toureg-и,X3-5 със златни ланци и тн.
До преди 5 години същите господа съм ги виждал да просят !
Уважавам работливите, поддържащите се приличащи на хора а не на маймуни цигани!
Относно Турците аз лично нямам забележки , освен един индивит от моя роден край и според мен бъдещ премиер на Ребулика България !
Именно Ахмед Доган ... Срам ме е от него!

</BLOCKQUOTE>
мишката
старшина
старшина
мишката

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Icon_minitimeЧет 15 Май - 21:21:51

аз също си промених много мнението и мисленето и се извинявам на тия които съмк обидила
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Icon_minitimeПет 16 Май - 14:16:05

-

Последната промяна е направена от XariZaX на Сря 24 Дек - 0:05:34; мнението е било променяно общо 1 път
Pernament!?!
редник
редник
Pernament!?!

Брой мнения : 87

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Icon_minitimeСъб 17 Май - 9:48:16

Ахмед Доган SUX . king
IsaaCi
Admin
IsaaCi

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Icon_minitimeВто 20 Май - 1:04:26

фвевеферфефеф http://www.flashbannernow.com/free-flash-banner/[url]ЦЪК[/url]
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Icon_minitimeСъб 24 Май - 17:15:48

<BLOCKQUOTE id=86cf7d4c>
XariZaX написа:
Честно казано като малък съм живял в Айтос и имам доста приятели турци и като хора са невероятно предани като приятели,но мразя политиката на Ахмед Доган,защото някои прекаляват с етническата си различност и продадоха България.Не мога да мразя сегашните турци само заради историята,защото под чието и робство да бяхме ... едва ли на някой му е било приятно като сме били на три морета,нали? Това е същото - не мразя гейовете,не ме интересува кой с кого спи ... стига да не ааамммм как да кажа...ох,излезе ми от ума....имам предвид да не е силно,натрапчиво изразено и да се превземат с цел да бъдат по-толерирани,заради своето различие !
Вчера слушах по радиото един тарикат , които без никакво угризение каза , че иска да направи в Добруджа поне 10 турски училища ...
Първи език турския , да се говори на турски и тн...
Спомена също , че турското население иска вицепрезидента да е турчин.. Evil or Very Mad Shocked affraid </BLOCKQUOTE>
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Icon_minitimeПон 26 Май - 16:58:39

-

Последната промяна е направена от XariZaX на Сря 24 Дек - 0:06:28; мнението е било променяно общо 1 път
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Icon_minitime

БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 3Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
PRO-CORE :: PROCORE :: PRO-CORE :: Нищо общо с CS-
Идете на: