Заглавие: Re: Изполвате(ли) ли сте някога упойващи вещества ? Пон 23 Юни - 11:46:59
o6te malko 6te ne kajete 4e sme narkoman4eta
LSFC редник
Брой мнения : 58 Location : ЛЕВСКИ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ
Заглавие: Re: Изполвате(ли) ли сте някога упойващи вещества ? Пон 23 Юни - 17:39:27
мишката написа:
o6te malko 6te ne kajete 4e sme narkoman4eta
Еми вече 90% от възраст 14 до 18 са пробвали ил итрева амфети.Поне намалява използването на хероин
мишката старшина
Брой мнения : 151 Age : 30
Заглавие: Re: Изполвате(ли) ли сте някога упойващи вещества ? Пон 23 Юни - 19:30:44
e i az pu6a trevka ot skoro de ama q pu6a tfa nezna4i 4e sym narkomanka
Гост Гост
Заглавие: Re: Изполвате(ли) ли сте някога упойващи вещества ? Пон 23 Юни - 20:20:24
Аз пък не пуша и не зимам мании и мисля,че това е за хвалене,а не че се правите дроп от сутрин до вечер вече не сте модерни
LSFC редник
Заглавие: Re: Изполвате(ли) ли сте някога упойващи вещества ? Пон 23 Юни - 20:31:07
мишката написа:
e i az pu6a trevka ot skoro de ama q pu6a tfa nezna4i 4e sym narkomanka
тревата нищо не е а и пушите некви буреняци повечето не пушите истинска трева заблуждават ви с некви диваци вземи си холандец вярно ще дадеш повече пари ама поне знаеш че не е дивак
мишката старшина
Брой мнения : 151 Age : 30
Заглавие: Re: Изполвате(ли) ли сте някога упойващи вещества ? Пон 23 Юни - 21:36:46
a koi kazva 4e az si kupuvam treva
Гост Гост
Заглавие: Re: Изполвате(ли) ли сте някога упойващи вещества ? Вто 24 Юни - 16:36:58
Бате пушил съм така наречения от теб "Холандец" , пушил съм и домашната на едно аверче ... Разлика няма и от двете зацапваш яко ...
Гост Гост
Заглавие: Re: Изполвате(ли) ли сте някога упойващи вещества ? Вто 24 Юни - 17:59:28
.
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 23:24:47; мнението е било променяно общо 1 път
LSFC редник
Заглавие: Re: Изполвате(ли) ли сте някога упойващи вещества ? Сря 25 Юни - 2:46:51
Неска брато едно мароко пушихме направо си спрех тока из цело
IsaaCi Admin
Брой мнения : 281 Age : 50 Location : Бургас
Заглавие: Re: Изполвате(ли) ли сте някога упойващи вещества ? Сря 25 Юни - 8:51:04
LSFC написа:
Неска брато едно мароко пушихме направо си спрех тока из цело
Еиии те Мароканчетата са много злобни
masaaci редник
Брой мнения : 21 Age : 32
Заглавие: Re: Изполвате(ли) ли сте някога упойващи вещества ? Чет 26 Юни - 16:35:56
да като прадна
Гост Гост
Заглавие: Re: Изполвате(ли) ли сте някога упойващи вещества ? Пет 4 Юли - 7:13:18
Takoa ne sym probval :X ... Chuval sym che v jamaika q praveli dobra verno li ?
LSFC редник
Заглавие: Re: Изполвате(ли) ли сте някога упойващи вещества ? Нед 6 Юли - 15:48:53
Не знам къде я прават ама я друсат с хероин и направо те прави да влизаш в облаците
n0z1 старшина
Брой мнения : 157 Age : 32
Заглавие: Re: Изполвате(ли) ли сте някога упойващи вещества ? Нед 13 Юли - 9:47:28
Malko amfetki trevichka-qko i bonboncee PREDI MA4 (devil)
rod0 редник
Брой мнения : 10 Age : 33
Заглавие: Re: Изполвате(ли) ли сте някога упойващи вещества ? Нед 13 Юли - 11:07:36
picoto i marihyanara rlz.. !
Grainger редник
Брой мнения : 15 Age : 34
Заглавие: Re: Изполвате(ли) ли сте някога упойващи вещества ? Пон 25 Авг - 10:45:27
Ми
Cocaine Amfetamine Piko Xtazy Weed
Миналата година взимах Редовно Кокай 4 месеца всекидневно по 2-3пъти правих се мазало
Тва лято почнах да меша идеално ми дойде Coca+Piko избива те на агресия и после ти се прави много сексс ... като нимфоман си искаш още и още .. Amf за дечицата тея новите дет разбират от всичко пълен ташак ... Пикото кара те да не спиш и те пръска от енергия Трева много гадно мирише ... Първото момиче което ударих пушеше трева ... (второ няма) X-тазитат - Има някой добри Зелен Кръст Червен Делфин Червен Мерцедес Митсубиши Бяла Роза ...
Гост Гост
Заглавие: Re: Изполвате(ли) ли сте някога упойващи вещества ? Пон 25 Авг - 12:40:35
Затова ли те бих на билярд (shake) каква била работата ,ти си гаден коман {}
Гост Гост
Заглавие: Re: Изполвате(ли) ли сте някога упойващи вещества ? Пет 3 Окт - 11:18:12