| КрЪсТоСаН ОгЪн | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
мишката старшина
Брой мнения : 151 Age : 30
| Заглавие: КрЪсТоСаН ОгЪн Вто 20 Май - 11:04:01 | |
| тук един човек който поиска отговаря на въпросите на сички останали 2 дена всеки може да задава въпроси към този човек след това се сменят който поиска естествено! | |
|
| |
мишката старшина
| Заглавие: Re: КрЪсТоСаН ОгЪн Вто 20 Май - 11:04:28 | |
| аз ще съм първа може да ми задавате сякакви въпроси 2 дена ще отговарям | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: КрЪсТоСаН ОгЪн Вто 20 Май - 11:25:00 | |
| - мишката написа:
- аз ще съм първа може да ми задавате сякакви въпроси 2 дена ще отговарям
Аз по-женски да заформя някоя интрига ще запитам с кого от форума би искала да си имаш вземане-даване,в смисъл запознанство с цел любовна,сексуална или някакъв подобен вид забежка |
|
| |
мишката старшина
| Заглавие: Re: КрЪсТоСаН ОгЪн Вто 20 Май - 11:26:31 | |
| ох какъв въпрос ми аз никой не познавам лично и с повечето съм се карала не веднъж така че с никого | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: КрЪсТоСаН ОгЪн Вто 20 Май - 14:49:36 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 23:28:15; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Pernament!?! редник
Брой мнения : 87
| Заглавие: Re: КрЪсТоСаН ОгЪн Вто 20 Май - 14:53:28 | |
| Аз питам рут рут защо не играи 5в5 , той има пак малко или много дарба със awp !? Според мене ако почни да играи 5в5 мн. ще напредни със CS . | |
|
| |
bRyAn старшина
Брой мнения : 260 Age : 31 Location : На края на Вселената
| |
| |
bRyAn старшина
Брой мнения : 260 Age : 31 Location : На края на Вселената
| |
| |
Pernament!?! редник
| Заглавие: Re: КрЪсТоСаН ОгЪн Вто 20 Май - 16:00:00 | |
| Е пак малко или мн е надарен със CS , не е лесно пак такива рефлекси да удряш . | |
|
| |
мишката старшина
| Заглавие: Re: КрЪсТоСаН ОгЪн Вто 20 Май - 17:13:19 | |
| май не сте разбрали темата че въпростите са само към един човек който е длъжен да отговаря 2 дни след тфа се заместфа от друг човек | |
|
| |
Pernament!?! редник
| Заглавие: Re: КрЪсТоСаН ОгЪн Вто 20 Май - 17:41:35 | |
| - мишката написа:
- май не сте разбрали темата че въпростите са само към един човек който е длъжен да отговаря 2 дни след тфа се заместфа от друг човек
2 дена минаха май , аз така мисля . | |
|
| |
мишката старшина
| Заглавие: Re: КрЪсТоСаН ОгЪн Вто 20 Май - 18:04:35 | |
| кога бе че аз неска прайх темата | |
|
| |
IsaaCi Admin
Брой мнения : 281 Age : 50 Location : Бургас
| Заглавие: Re: КрЪсТоСаН ОгЪн Вто 20 Май - 19:11:26 | |
| - XariZaX написа:
- За да продължи да се пише в тази тема .... ще задам въпрос на Isaaci колко точно е безсмъртен на масата :? и предлагам темата да не е само 2 дена,а да се пише винаги когато имате питанки
Водка,уиски -500-600 мл,ракия(ако е с мазно мезе)-литърче,бира-безкрайно много,а ако седна да пия на екстри-е тогава наистина съм безсмъртен Alien hak [4x4] by IsaaCi bla bla bla btw браво на мишката идеята е мн добра,само с уточнението че всеки пита всеки,когато пожелае и се надявам и запитаните да отговарят разбира се | |
|
| |
IsaaCi Admin
| Заглавие: Re: КрЪсТоСаН ОгЪн Вто 20 Май - 19:18:29 | |
| Аз имам същата питанка към метро(същата като тази която хари отправи към мен).А към Xarizax тъй като гледам че отбягва темата за девствеността-кога си направи сефтето и как беше ?(питам тебе тебе понеже си над 18 )
Последната промяна е направена от IsaaCi на Вто 20 Май - 19:45:52; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
IsaaCi Admin
| Заглавие: Re: КрЪсТоСаН ОгЪн Вто 20 Май - 19:45:11 | |
| Един въпрос и към Трупарчо.
Колата или Жената ? | |
|
| |
мишката старшина
| Заглавие: Re: КрЪсТоСаН ОгЪн Вто 20 Май - 21:23:29 | |
| радвам се че ви харесва темата поне вече ще има малко повече хора | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: КрЪсТоСаН ОгЪн Вто 20 Май - 21:30:37 | |
| хаха просто любовните ми драми са много дълги,но щом си заинтересован от сексуалния ми живот ще драсна и там ... на всяка манджа ще съм мирУУдия |
|
| |
Metro редник
Брой мнения : 33 Age : 36 Location : Shumen
| Заглавие: Re: КрЪсТоСаН ОгЪн Сря 21 Май - 1:16:37 | |
| brat po princip zavisi ot mnogo ne6ta - nastroenie, kompaniq i nai-vajnoto za men mezeto! po princip ne sum golqm piq4 ili ne6to ot sorta no si opravqm edna butilka konqk (500 ml), kakto i sum padal pod masata ot 300 ml konqk (pak kazvam zavisi ot situaciqta). vodka ne piq, kakto i whiskey (mn rqdko), rakiq pak rqdko,a puk rom ne kusvam. lqto gin, zimaska konqk i vino da mi zgreqt du6icata. birata si q piq kato bezalkoholno. oba4e taka nqma da stane da si prikazvame prazni prikazki, trqbva da se hvanem i da si mahnem licata........ jalko 4e nqma da imame tazi vyzmojnost skoro | |
|
| |
IsaaCi Admin
| |
| |
мишката старшина
| Заглавие: Re: КрЪсТоСаН ОгЪн Сря 21 Май - 7:54:00 | |
| аз имам въпросче към сички кой ви кефи най много и ако са няколко човека избройте ги | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: КрЪсТоСаН ОгЪн Сря 21 Май - 8:30:18 | |
| - мишката написа:
- аз имам въпросче към сички
кой ви кефи най много и ако са няколко човека избройте ги Аз по принцип нямам оплаквания от играчите в сървъра,може би с много малки изключения,просто не мога да се оплача от тяхното отношение към мен.Но естествено си имам и любимци сред тях,като изключим мойто мило(то за него е ясно ) харесвам всички админи в сървъра,като най ми допадат двете лоши момчета Sp1t_F1r3 и 7r00p3r(само когато не ме ядосват обаче !),а от другите играчи bw!n и ест другото момиче в сървъра BEBS. |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: КрЪсТоСаН ОгЪн Сря 21 Май - 8:41:59 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 23:30:02; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: КрЪсТоСаН ОгЪн Сря 21 Май - 9:40:49 | |
| <BLOCKQUOTE id=8bf80f55> - aSaCi написа:
- мишката написа:
- аз имам въпросче към сички
кой ви кефи най много и ако са няколко човека избройте ги Аз по принцип нямам оплаквания от играчите в сървъра,може би с много малки изключения,просто не мога да се оплача от тяхното отношение към мен.Но естествено си имам и любимци сред тях,като изключим мойто мило(то за него е ясно ) харесвам всички админи в сървъра,като най ми допадат двете лоши момчета Sp1t_F1r3 и 7r00p3r(само когато не ме ядосват обаче !),а от другите играчи bw!n и ест другото момиче в сървъра BEBS. lllll0ll... Петя благодаря !!! Не знам какво друго да кажа освен това , че след 10тина години искам да приличам на вас двамата .</BLOCKQUOTE> |
|
| |
IsaaCi Admin
| Заглавие: Re: КрЪсТоСаН ОгЪн Сря 21 Май - 11:54:25 | |
| - IsaaCi написа:
- Един въпрос и към Трупарчо.
Колата или Жената ? Цитирам се защото сигурно не си го видял. | |
|
| |
crueL?! редник
Брой мнения : 61 Age : 33