| ВАЖНО:Реклама на Pro-Core | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Гост Гост
| Заглавие: ВАЖНО:Реклама на Pro-Core Сря 18 Юни - 9:40:13 | |
| |
|
| |
masaaci редник
Брой мнения : 21 Age : 32
| Заглавие: Re: ВАЖНО:Реклама на Pro-Core Чет 26 Юни - 7:39:56 | |
| | |
|
| |
pr0xy редник
Брой мнения : 1 Location : Bulgaria
| Заглавие: Re: ВАЖНО:Реклама на Pro-Core Вто 29 Юли - 16:11:32 | |
| | |
|
| |
IsaaCi Admin
Брой мнения : 281 Age : 50 Location : Бургас
| Заглавие: Re: ВАЖНО:Реклама на Pro-Core Вто 29 Юли - 19:54:27 | |
| Браво момчета,браво че някой се сеща да прави малко реклама без нея не става номера аз трябва да видя нещо по въпроса.Например който направи 10 реклами в дадени форуми и разбирасе го докаже като покаже линковете към рекламата да го награждавам със например хммм...например със админски права за 1 месец. | |
|
| |
BOKO&4OKO редник
Брой мнения : 44
| Заглавие: Re: ВАЖНО:Реклама на Pro-Core Вто 29 Юли - 20:30:26 | |
| | |
|
| |
IsaaCi Admin
| Заглавие: Re: ВАЖНО:Реклама на Pro-Core Сря 30 Юли - 9:37:43 | |
| | |
|
| |
BOKO&4OKO редник
Брой мнения : 44
| Заглавие: Re: ВАЖНО:Реклама на Pro-Core Сря 30 Юли - 10:51:27 | |
| Лично аз няма за какво да се сърдя така че ако съм в списъка да сме живи и здрави за един цс няма са караме я все пак приятелството е нещо повече | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: ВАЖНО:Реклама на Pro-Core Сря 30 Юли - 16:37:10 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 20:42:47; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
IsaaCi Admin
| Заглавие: Re: ВАЖНО:Реклама на Pro-Core Сря 30 Юли - 19:23:46 | |
| - XariZaX написа:
- Да ,да, да Цс-ът е много по-важен !!! ;D
Хахахах да да за някои психота определено е по-важен Ако се сещаш за кои персони ти говоря оная малка палава компания дето пак ги черпих една баница на цялата мрежа. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: ВАЖНО:Реклама на Pro-Core Сря 30 Юли - 20:28:32 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 20:43:30; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: ВАЖНО:Реклама на Pro-Core Нед 3 Авг - 2:37:08 | |
| Лично аз съм готов да "здам" правата си на някоя "новобранка" , поради простата причина , че тази версия на SXE-I повече няма да я пусна заради многото блокнати команди в конзолата ! Чистият пример е cl_bobcycle - SXE I Command blocked cl_bobcycle 0 ... |
|
| |
IsaaCi Admin
| |
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: ВАЖНО:Реклама на Pro-Core Нед 3 Авг - 17:45:07 | |
| - IsaaCi написа:
- 7r00p3R написа:
- Лично аз съм готов да "здам" правата си на някоя "новобранка" , поради простата причина , че тази версия на SXE-I повече няма да я пусна заради многото блокнати команди в конзолата !
Чистият пример е cl_bobcycle - SXE I Command blocked cl_bobcycle 0 ... Хаххах то сега почва Милене ще има още блокнати команди от sXe в следващите версии дори ще изписва пред ника които е на 16 бита Точно ! Не мисля , че е правилно да съм админ след като аз повече SXE няма да сложа , а и вече не се занимавам толкова със самата игра ... |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: ВАЖНО:Реклама на Pro-Core Нед 3 Авг - 23:13:52 | |
| - 7r00p3R написа:
- Лично аз съм готов да "здам" правата си на някоя "новобранка" , поради простата причина , че тази версия на SXE-I повече няма да я пусна заради многото блокнати команди в конзолата !
Чистият пример е cl_bobcycle - SXE I Command blocked cl_bobcycle 0 ... Не може!Можеш да "сдадеш" само ако има много ,ама много основателна причина...например ако си умрял иначе не ! |
|
| |
IsaaCi Admin
| Заглавие: Re: ВАЖНО:Реклама на Pro-Core Пон 4 Авг - 8:38:14 | |
| | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: ВАЖНО:Реклама на Pro-Core Пон 4 Авг - 11:11:00 | |
| - IsaaCi написа:
- 7r00p3R написа:
- IsaaCi написа:
- 7r00p3R написа:
Чистият пример е cl_bobcycle - SXE I Command blocked cl_bobcycle 0 ... Хаххах то сега почва Милене ще има още блокнати команди от sXe в следващите версии дори ще изписва пред ника които е на 16 бита Точно ! Не мисля , че е правилно да съм админ след като аз повече SXE няма да сложа , а и вече не се занимавам толкова със самата игра ... Толкоеа ли са важни тези команди за тебе че повече смяташ sxe да не ползваш?? Не мисля , че мога да играя без тях ... 10 години съм върл фен на тази игра и съм почнал с тях , админите на pro-core трябва да са лицата на сървара ... Как ще кажа на някой да си сложи АС след като аз го нямам ... Това , че ще има някой друг тарикат който да ми пречи не ме притеснява , а и някоя нова пушка като се появи и играе по честичко , изпълнява задълженията си и всичко ще е ок . |
|
| |
мишката старшина
Брой мнения : 151 Age : 30
| Заглавие: Re: ВАЖНО:Реклама на Pro-Core Пон 25 Авг - 15:12:12 | |
| рекламата е лесна на мен ми тряя само да си сложа името на сървара и IP-то в skype и рекламата е готова ама много малко от абонатите ми се занимават с CS | |
|
| |
danko_kulev редник
Брой мнения : 11 Age : 39
| Заглавие: Re: ВАЖНО:Реклама на Pro-Core Нед 31 Авг - 4:48:58 | |
| | |
|
| |
danko_kulev редник
Брой мнения : 11 Age : 39
| Заглавие: Re: ВАЖНО:Реклама на Pro-Core Нед 31 Авг - 4:53:15 | |
| | |