| Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? | |
|
+9BOKO&4OKO the black angel MysticLord Axil FallOut IsaaCi oHaHuPaM n0z1 beyOnd 13 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Гост Гост
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Сря 5 Дек - 10:43:25 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 22:21:57; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
beyOnd редник
Брой мнения : 65 Age : 32 Location : Varna
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Пет 7 Дек - 11:27:04 | |
| offfffff az otdavna imam problemi s1s ... kompa i ne moga da play v1v pro CORE no iskam da kaja za edno ot tezi lapeta koito se maznqt ... tva e IrresistablE .........l TOI se napisa " FeN na IsaaCI " v1v Skype vse pak !!!tva si e mega maznene .....!!! IrresistablE e 5-ti klas ni6to ne vdqva ot "PRO-ta" i "HACKOVE" taka 4e nz ... spored men za damin ne stava !!! | |
|
| |
FallOut старшина
Брой мнения : 255 Age : 104 Location : Black Sun Empire
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Пет 7 Дек - 22:24:25 | |
| - beyOnd написа:
- offfffff az otdavna imam problemi s1s ... kompa i ne moga da play v1v pro CORE no iskam da kaja za edno ot tezi lapeta koito se maznqt ... tva e IrresistablE .........l TOI se napisa " FeN na IsaaCI " v1v Skype vse pak !!!tva si e mega maznene .....!!! IrresistablE e 5-ti klas ni6to ne vdqva ot "PRO-ta" i "HACKOVE" taka 4e nz ... spored men za damin ne stava !!!
добре де разбрахме че искаш да стааш админ бе мама му стара престани с тия post-чета че ми умръзна да чета едно и също :X | |
|
| |
Axil редник
Брой мнения : 4
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Съб 5 Яну - 9:48:04 | |
| Напротив,подмазването дразни!Обикновенно подмазвачите са някой зле играчи дето се го трепят и той се вряка,че оня е хак! За да станеш администратор,е добре когато влезе админа се теб да вижда в сървара! Да не те види никога да псуваш,за хак да не говорим! Не на последно място е и играта на играча!Нали се сещате,че той трябва да е добър стрелец иначе няма как да знае кои са възможните,и кои хакерски изяви!
А за вота...има си йерархия сред админите!По-новият админ, не пипа нищо докато има по-стар от него в сървъра!Така се предотвратяват нещата като смята на карта през 1 мин. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Съб 5 Яну - 11:54:03 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 22:22:14; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Axil редник
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Нед 6 Яну - 11:03:05 | |
| Е, сега, дай да си признаем,няма безгрешен админ!!Имаше един играч,който го баннвах 6 месеца непрекъснато!!И то не само аз...баннваха го всички админи.Заключвал съм сървара заради него.А накрая се оказа,че не само няма хак,ами тои и идея си няма как да си сложи!Толкова беше на ВИЕ с компютъра си,че аз му помагам да си инсталира елементарни програмки! Когато най-сетне се запознахме и отидох в тях(оказа се ,че сме комшии )се хванах за главата при какви условия играе: монитор-15 инча с отвратителен фейс,мишка-най-вероятно от СНАКС клавиатура-под всякаква критик...абе ужас! И въпреки това като е в сървара задължително трябва да му метна бомба за да имам някъкъв шанс да го взема!! | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Нед 6 Яну - 11:43:47 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 22:22:41; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Axil редник
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Нед 6 Яну - 17:02:09 | |
| И съм съгласен с теб, и не съм!Ще ти кажа защо! Кажи ми кой по-голям от 16-17г. ще стои по 6-8-10 часа за да маха поне елементарните хакове,и да им сменя картата??? Трябва или за това да му плащат или сървара да е негов!!! Isaca е отделен случай | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Нед 6 Яну - 17:41:11 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 22:22:58; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Пон 7 Яну - 11:42:16 | |
| както последно видях в Pro-core да се изперчи преди другите играчи. А дали ще може да споделиш с нас името на този сладур,жаден за слава? |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Пон 7 Яну - 13:30:04 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 22:40:06; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
IsaaCi Admin
Брой мнения : 281 Age : 50 Location : Бургас
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Пон 7 Яну - 15:15:26 | |
| - Axil написа:
- Е, сега, дай да си признаем,няма безгрешен админ!!Имаше един играч,който го баннвах 6 месеца непрекъснато!!И то не само аз...баннваха го всички админи.Заключвал съм сървара заради него.А накрая се оказа,че не само няма хак,ами тои и идея си няма как да си сложи!Толкова беше на ВИЕ с компютъра си,че аз му помагам да си инсталира елементарни програмки!
Когато най-сетне се запознахме и отидох в тях(оказа се ,че сме комшии )се хванах за главата при какви условия играе: монитор-15 инча с отвратителен фейс,мишка-най-вероятно от СНАКС клавиатура-под всякаква критик...абе ужас! И въпреки това като е в сървара задължително трябва да му метна бомба за да имам някъкъв шанс да го взема!! Няма админи които да не грешат,няма и да има а за играча които говориш сам сигурен че е Димо-sonnic ника не беше точно така маи ама както и да е. | |
|
| |
IsaaCi Admin
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Пон 7 Яну - 15:19:31 | |
| - XariZaX написа:
- Честно казано за първи път видях този nickname и явно за последен ... до сега не съм го срещал отново , може би защото нямам възможност да играя Може би ако го срещна отново ще ви споделя ..
Хмм мисля че знам за кои говориш преди 5-6 дена отнех правата на един админ почти сам сигурен че става вапрос за него няма да споменавам имена. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Пон 7 Яну - 17:28:37 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 22:41:41; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
MysticLord редник
Брой мнения : 6 Age : 35 Location : Bulgaria/Gabrovo
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Пон 7 Яну - 20:28:24 | |
| лелеееее паднахами очите докато прочета тази тема относно лоши админи много меже да се приказва,за радост не съм видял още такъв в тоя сървар. относно дали съм се мазнел за админ,о да цели 2 пъти попитах дали мога стана админ но се спрях вече 6тот ако бях на мястото на Исааци,6тях си набия 6амар обаче се пак съм работил с amx-mode,и няма се хваля повече имам само едно предложение към някои админи,сл. ако изглежда да се правя на важен.Но моля,когато мислите да бан някой,плзззз първо го погленете(като се има предвид на Spect)само така може да се разбере наистина дали е хакер,6тот доста пъти дося видях бан без да го погледне,а само на съмнение.Може sXe-to да му прави проблем е това беше от мен дано да мога да влизам и след като го прочетат | |
|
| |
FallOut старшина
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Пон 7 Яну - 21:44:16 | |
| .ха.х.а.ха е споко де исаака не е чак толко зъл | |
|
| |
Axil редник
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Вто 8 Яну - 0:06:27 | |
| Няма админи които да не грешат,няма и да има Laughing а за играча които говориш сам сигурен че е Димо-sonnic ника не беше точно така маи ама както и да е. мда той е днес играхме аз и Riddick vs sonn1c на бас за 1 шише Jack Daniels!!!! Смазахме го Danks беше свидетел!! Но иначе много стреля | |
|
| |
the black angel редник
Брой мнения : 52
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Сря 23 Яну - 17:21:29 | |
| Според мен трябва да има повече админи заштото почти никога няма online админ и се некви wall-чета е разасе когато SxE е исклиочено и секи пат трябва да тарсасим някои админ по скаип ... | |
|
| |
FallOut старшина
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Сря 23 Яну - 20:30:36 | |
| Батее аз съм доста често в сървъра маа малко хора знаят,че .die bitch,sm!ley е админ | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Пон 4 Фев - 0:43:31 | |
| :OFFTOPIC: Сигурни ли сте че става въпрос за s0nn1c ? Оня дето го убих 3 поредни врътки казах му ламер на шега и той взе да ме банва ? |
|
| |
IsaaCi Admin
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Пон 4 Фев - 10:30:41 | |
| - 7r00p3R написа:
- :OFFTOPIC:
Сигурни ли сте че става въпрос за s0nn1c ? Оня дето го убих 3 поредни врътки казах му ламер на шега и той взе да ме банва ? Да тои е | |
|
| |
FallOut старшина
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Чет 7 Фев - 19:48:22 | |
| - the black angel написа:
- Според мен трябва да има повече админи заштото почти никога няма online админ и се некви wall-чета е разасе когато SxE е исклиочено и секи пат трябва да тарсасим някои админ по скаип ...
Офф не тряат повече а просто има админи които мноо малко хора знаят,че са :X | |
|
| |
IsaaCi Admin
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Чет 7 Фев - 23:35:21 | |
| - Heaven Shall Burn написа:
- the black angel написа:
- Според мен трябва да има повече админи заштото почти никога няма online админ и се некви wall-чета е разасе когато SxE е исклиочено и секи пат трябва да тарсасим някои админ по скаип ...
Офф не тряат повече а просто има админи които мноо малко хора знаят,че са :X Емо брат питаш ли ме мене само някои да отвори дума за админите и се почва ами аз,ами мене...кога ,защо ония....за ко ти е тоя .....skype.. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Пет 8 Фев - 10:00:00 | |
| "Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ?" Какво ли ? Еми,първото и най-важното е да ти се занимава ... не може да влизаш веднъж на седмица и да искаш да си админ (да не каже пак някои,че говоря за него .... ще кажа,че визирам себе си ) Трябва като те занимават в skype и не знам си къде ... да се отзоваваш и да влизаш да kick-ваш и ban-ваш или сменяш картата или не знам си още какво.... ТРЯБВЯ ДА ИМАШ ВРЕМЕ И ДА ТИ СЕ ЗАНИМАВА... а ако имаш изброените неща ... хубаво е да можеш да различаваш и хакер,по-добър играч и естествено играч,на който просто му е вързало няколко пъти ... |
|
| |
FallOut старшина
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? Съб 9 Фев - 1:43:13 | |
| Мдаа напълно праз си най-важно е да ти се занимава ако ти се занимава ти шси намериш време :] | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? | |
| |
|
| |
| Какво се изисква от нас за да станем АДМИН ? | |
|