Брой мнения : 255 Age : 104 Location : Black Sun Empire
Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Нед 27 Яну - 20:01:25
х.а.ха.ха. чеки чеки 20 фрага за 2-3 мин. . Така по стаа ;]
s0me1 редник
Брой мнения : 59 Age : 35 Location : bankya city
Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Нед 27 Яну - 22:14:17
елфи какво ми се оплакваш бе екстра си цъкаш стига си се праил...
FallOut старшина
Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Пон 28 Яну - 18:18:31
Ми и аз тва му каам маа ... той си е на своето и тва си е.
s0me1 редник
Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Сря 30 Яну - 23:56:59
праи се на инт за тва
crueL?! редник
Брой мнения : 61 Age : 33
Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Чет 31 Яну - 20:59:09
{} ne e to4no taka no kakto i da e Nema vreme da sednem da pocykam s smexxx4y 1 map ;( (n)
s0me1 редник
Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Вто 12 Фев - 21:12:13
smexxxcho edvam strelq veche ako vleznesh she me scepish :X
FallOut старшина
Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Сря 27 Фев - 21:47:37
x.a.x.ax.a бе нз за вас,маа аз забраих кво е CS xD
c0rn~ редник
Брой мнения : 11
Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Нед 2 Мар - 18:37:28
хьуаХЬАьхуахЬАХАХЬАХХЬАХъьху в тоя сервер само rut rut и aRm играят добре ... от останалите никво про не става
bRyAn старшина
Брой мнения : 260 Age : 31 Location : На края на Вселената
Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Нед 2 Мар - 20:48:16
c0rn~ написа:
хьуаХЬАьхуахЬАХАХЬАХХЬАХъьху в тоя сервер само rut rut и aRm играят добре ... от останалите никво про не става
ХАхАХА про-тата в БГ са много малко, от сървъра единствено ми харесва как играе aRm ВЕЧЕ !!!
c0rn~ редник
Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Нед 2 Мар - 20:52:04
кажете ми спит как 6е е про е мом4ета стига сте са излагали от спит никво про не става ... верно е играи добре , кво про е хахьахьаххьа !!!еми и за нозкуу е саштото ! а пък на исака малко годините са му минали за тва !!и за това 4е само рут и аРм играя добре
IsaaCi Admin
Брой мнения : 281 Age : 50 Location : Бургас
Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Вто 4 Мар - 9:58:57
c0rn~ написа:
кажете ми спит как 6е е про е мом4ета стига сте са излагали от спит никво про не става ... верно е играи добре , кво про е хахьахьаххьа !!!еми и за нозкуу е саштото ! а пък на исака малко годините са му минали за тва !!и за това 4е само рут и аРм играя добре
1.Смятам че spit е поне 2 пъти по-добър от тебе 2.Не сам тръгнал да ставам манекен или футболист нито сам тръгнал по турнири че да ми е минало времето 3.CS играя редовно от 3год. практиката е важна но ако нямаш и дарба и 100 год. да играеш няма да стигнеш някои играчи
IsaaCi Admin
Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Вто 4 Мар - 10:23:37
c0rn~ написа:
ООО явно то си специалиста щом преценяш кой става и кой не за ПРО По мои лични наблюдения останалите в сърва без да се обиждаш са по-добри от тебе ако не повечето то поне полувината така че сам си направи сметката що за играч си ти първо прецени колко добър играч си ти самият и тогава почвай да даваш критики за даден играч.......не искам да ми се обиждаш това е моето лично мнение.Всички са дали тяхното лично мнение (личноооооооо) ok Защо ония или този бил в класацията ????? Еми защото така е решил Л.М.
Бъди по скромен и културен,така определено ще бъдеш по-добър играч.
c0rn~ редник
Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Вто 4 Мар - 15:19:08
хьуАЬЪАьхаХуъьауьхау нека са по добри от мене ... ама в тоя сервер няма про ве .. рут рут как 6е е про (тои просто играи добре) аз на про с awp викам н kiril B Моля ти са стига са излага исаа хАХЬАХ
c0rn~ редник
Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Вто 4 Мар - 15:21:19
Направи не6тъ като турнирче 1 вс 1 и 6е видим кои е по добар .. тои ако става вапрос и аз мисля че метро е п*тка ама само мисля .. само с мислене ни6ту не става брат0
bRyAn старшина
Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Вто 4 Мар - 15:39:56
хаАхахахахахаhAXhAXHXA "брато" вика на Исака
c0rn~ редник
Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Вто 4 Мар - 15:46:07
еми малко да мислят кво говорят
c0rn~ редник
Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Вто 4 Мар - 15:52:00
Исак според тебе ти про ли си
IsaaCi Admin
Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Вто 4 Мар - 16:07:37
c0rn~ написа:
Исак според тебе ти про ли си
Не сам про и няма да бъда ....... обачи съм доста по силен от тебе.Никой в този сървар не е твърдял че е про.Извинявай обаче ти наистина си един от най слабите в сърва (факт) и малко ми е смешно като трагнеш да определяш кои става за про и кои не.
IsaaCi Admin
Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Вто 4 Мар - 16:10:57
c0rn~ написа:
Направи не6тъ като турнирче 1 вс 1 и 6е видим кои е по добар .. тои ако става вапрос и аз мисля че метро е п*тка ама само мисля .. само с мислене ни6ту не става брат0
Тука това ще го оставя без коментар по-добре пиши на латиница защото по 2 грешки на дума на родния си език е малко странно
c0rn~ редник
Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Вто 4 Мар - 16:11:22
хоооооооооооо Еми нали анкетата е такава бе .. кои са протата в сервера .. лелееееееееееееееееееееееееее
c0rn~ редник
Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Вто 4 Мар - 16:16:21
Само заради тва че повечето админи са мислят за мн добри сервера 6е си остани такъв вкиснат !!!
IsaaCi Admin
Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Вто 4 Мар - 16:18:34
c0rn~ написа:
хоооооооооооо Еми нали анкетата е такава бе .. кои са протата в сервера .. лелееееееееееееееееееееееееее
Абе момче ти май нишо не разбираш Кажи ми кои са протата а не кой става и кой не....
IsaaCi Admin
Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Вто 4 Мар - 16:21:04
c0rn~ написа:
Само заради тва че повечето админи са мислят за мн добри сервера 6е си остани такъв вкиснат !!!
Вкиснат хахаха ами кажи защо влизаш тогава ... сега ти ще си понесеш наказанието а ние ще продалжим да си играем във вкиснатия сървар.
bRyAn старшина
Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Вто 4 Мар - 16:38:56
c0rn~ написа:
Къде видя тая анкета бе
IsaaCi Admin
Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Вто 4 Мар - 16:39:15
c0rn e бан от форума за 666 дни.От сърва няма да го банвам понеже не ми направил такова впечетление,но ако почне да се държи така както и във форума моля админите да му слагат бан според тяхна си преценка за колко време.