| Кои са протата в сървъра ?!? | |
|
+14dji rod0 BOKO&4OKO masakaR MOVE--- ivanko3ela SP|LanCeLanT c0rn~ bRyAn s0me1 n0z1 crueL?! IsaaCi FallOut 18 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
b1g*s7a|-| редник
Брой мнения : 27 Age : 27 Location : byrgas
| Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Пет 29 Авг - 14:31:03 | |
| ами в смисъл протата от колко0 време иргаят за да са станали прота а ламерите от колко време играят надявам се да ме разбереш | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Пет 29 Авг - 15:51:02 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 21:02:18; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Чет 4 Сеп - 16:30:22 | |
| Бате искат се поне 16-17 години за сериозен цс ... Не заради друго ами , щото господа мъниците като мислят имат само едно в главата , а то е "Кой ъгъл да си избера" ... Естественно има изключения но са малко ! |
|
| |
MOVE--- редник
Брой мнения : 83
| Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Чет 4 Сеп - 18:31:57 | |
| - 7r00p3R написа:
- Бате искат се поне 16-17 години за сериозен цс ...
Не заради друго ами , щото господа мъниците като мислят имат само едно в главата , а то е "Кой ъгъл да си избера" ... Естественно има изключения но са малко ! Тук не си прав... | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Чет 4 Сеп - 21:53:32 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 21:02:40; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Съб 6 Сеп - 11:27:49 | |
| - MOVE--- написа:
- 7r00p3R написа:
Не заради друго ами , щото господа мъниците като мислят имат само едно в главата , а то е "Кой ъгъл да си избера" ... Естественно има изключения но са малко ! Тук не си прав... И за кое точно не съм прав? Именно за това Pro Gaming-a не се състой от такива хора ... И говоря за световен Pro Gaming и повтарям във всичко си има изключения ... |
|
| |
MOVE--- редник
| |
| |
IsaaCi Admin
Брой мнения : 281 Age : 50 Location : Бургас
| Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Съб 6 Сеп - 11:52:01 | |
| | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Съб 6 Сеп - 13:07:25 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 21:03:04; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
MOVE--- редник
| Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Съб 6 Сеп - 21:13:58 | |
| - XariZaX написа:
- И аз така мисля,Искро,трябва да си признаем разбира се,че има и изключение,както казахте.В момента се сещам само за Element... нека,който се сеща за други .. да ме допълни
n0thing http://www.sk-gaming.com/video/14163-n0thing_but_headshots vij kak igrae ako iskash, tam ima negovi fragove, no zaduljitelno vij interviuto nai v kraq na klipa gl | |
|
| |
b1g*s7a|-| редник
Брой мнения : 27 Age : 27 Location : byrgas
| |
| |
MOVE--- редник
| Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Вто 30 Сеп - 20:23:16 | |
| | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Съб 4 Окт - 23:29:26 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 21:14:01; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
VoShot FC | AmNeSiA редник
Брой мнения : 23 Age : 34
| Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Сря 5 Ное - 9:00:53 | |
| - 7r00p3R написа:
Не заради друго ами , щото господа мъниците като мислят имат само едно в главата , а то е "Кой ъгъл да си избера" ... Естественно има изключения но са малко ! По скоро бих казал, кое хакче да си изтегля. П.С Здравейте и от мене маняци нов съм при вас. Дано се разбираме в цс-а. | |
|
| |
IsaaCi Admin
| |
| |
| Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Сря 5 Ное - 13:15:39 | |
| | |
|
| |
IsaaCi Admin
| Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Сря 5 Ное - 13:49:14 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Сря 5 Ное - 14:09:39 | |
| - IsaaCi написа:
-
Я прочети тука www.procorebg.com за това ли става въпрос? Да за същото. Сано, че на мене е това: "C:\Program Files\Valve\hl.exe" | |
|
| |
IsaaCi Admin
| Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Сря 5 Ное - 18:07:41 | |
| - VoShot FC | AmNeSiA написа:
- IsaaCi написа:
-
Я прочети тука www.procorebg.com за това ли става въпрос? Да за същото. Сано, че на мене е това: "C:\Program Files\Valve\hl.exe" Е да де и при мене е така къв е проблема? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Сря 5 Ное - 18:14:19 | |
| - IsaaCi написа:
-
Да за същото. Сано, че на мене е това: "C:\Program Files\Valve\hl.exe" Е да де и при мене е така къв е проблема?[/quote] Ми нали трябва да добавя това: -game cstrike. След като го направя ми изписва The name ```C:\Program Files\Valve\hl.exe``-game`specified in Target box in not valid. Make sure path and file name are correct. То сигурно аз не правя нещата както трябва, но какво да се прави повече обичам да играя цс от колкото да се занимавам с такива неща. Нямам си и представа как да направя пряк достъп до играта. | |
|
| |
IsaaCi Admin
| Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Сря 5 Ное - 18:22:50 | |
| - VoShot FC | AmNeSiA написа:
- IsaaCi написа:
-
Да за същото. Сано, че на мене е това: "C:\Program Files\Valve\hl.exe" Е да де и при мене е така къв е проблема? Ми нали трябва да добавя това: -game cstrike. След като го направя ми изписва The name ```C:\Program Files\Valve\hl.exe``-game`specified in Target box in not valid. Make sure path and file name are correct. То сигурно аз не правя нещата както трябва, но какво да се прави повече обичам да играя цс от колкото да се занимавам с такива неща. Нямам си и представа как да направя пряк достъп до играта.[/quote] Ок а този видео урок погледна ли го? http://pro.headoff.com/demo/sXe%20Injected.htm забележи точно на храя показват това което ти трябва,ако и тогава имаш проблем просто си сложи пач v23 http://cs.man1a.com/request.php?6 в CS и ще ти се покаже една икона nonsteam и от нея влизай или пиши едно лично да ти дам skype и ще ти го оправя. | |
|
| |
мишката старшина
Брой мнения : 151 Age : 30
| |
| |
rememberthename редник
Брой мнения : 3
| Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Вто 16 Дек - 20:40:42 | |
| нз дали исака забелязва но аз доста често започнах да влизам в pr-core само че в айма нз дали от мене ще излезе нещо но искрено се надявам ще ви помоля ако някой има наблздения да ги напише за да знам дали да родалжавам ако смятате че сам бот моля да го напишете (много чесно ми го казват) ето ги и никовете ми Remember the name, K., BOSS-IZKUSTVOTO DA SABLAZNQVA6 | |
|
| |
мишката старшина
Брой мнения : 151 Age : 30
| Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? Вто 16 Дек - 20:46:06 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кои са протата в сървъра ?!? | |
| |
|