PRO-CORE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRO-CORE

Pro-Core стария и полезен форум.

PortalИндексГалерияПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Оплакване към sm!ley

Go down 
+6
INAT4E
n0z1
FallOut
Sp1t_F1r3
Leko Sym Typ
bRyAn
10 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
bRyAn
старшина
старшина
bRyAn

Брой мнения : 260

Оплакване към sm!ley Empty
ПисанеЗаглавие: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley Icon_minitimeНед 27 Яну - 23:08:43

Снощи около 22:00 часа влизаме аз и f0war да пойграйм малко в сървъра.Там бяха още metro, sm!ley, rut rut, boikot, WAR//NETTtony, FuCk*Off, Jammer.По едно време sm!ley се обажда и казва "pisahme tema v foruma koi e po golqm lamer destruction ili noCTm".Веднага се изхилих(стана ми смешно) Laughing Веднага го попитах защо точно нас, а той ми каза "защото си чакал!".metro и той започва да се меси..."bryan 4akal".Тъй като бяхме аз и f0war 1-ци на nuke не пазехме(защото трябва да слагаме c4) и минавахме през ярд.Нз защо започнаха да ни викат чакали за нищото Shocked После като свърши мапа пуснаха инферно.Аз и f0war бяхме CT, а срещу нас бяха metro, boikot, rut rut, sm!ley.Мойте освен f0war бяха ламчета и се наложи да пазя аз малка f0war голяма.Убих 1 път metro с HS и той започна да ми вика отново "чакал".Тогава се издразних и написах няколко пъти(мисля, че беше 3 пъти) "metro e p*tk*" и sm!ley веднага се обажда "opaaaaa banica".metro казва "не бе".Баннаха ме(със сигорнос не беше rut rut, защото с него нямам никакви проблеми).Баннаха и f0war, който ми пише в скайп "Kvo mu stana na toq we :@ ybih go s hs nesam kazval ni6to i me ban :@"

Таа, оплакването или въпрос както искате го приемайте е:
Защо ще банва f0war когато го е убил с HS? И доколкото знам бан се дава когато напсувам админа, а не някакъв "player"(metro) Question Exclamation

Защо изобщо започват да се заяждат, а аз да ям банове Question Exclamation Аз влизам да играя за фън, а не да ми дигат нервите и получавам банове Exclamation
Върнете се в началото Go down
http://www.bangbros.com
Leko Sym Typ
редник
редник

Брой мнения : 11

ПисанеЗаглавие: n0 c0m3n7   Оплакване към sm!ley Icon_minitimeНед 27 Яну - 23:18:49

Така е тоя sm!ley даже не знаех ,че е админ scratch И на няколко пъти му пукнах главата ... и зе да се прави... Като ме kill почва да вика " зими се педал " и аз " хаха lamer " и след тва варвя тои беше клекнал пак му пукнах главата и както си play ми изписа addres to bann list кво е тва нззз.... Много съм разочарован и от sm!ley и от sp1t_f1r3 , които ги е яд , че мрат ОТ МЕН и DESTRUCTION.BRYAN . Според мен не трябва да има такива админи....
Sp1t_F1r3
редник
редник
Sp1t_F1r3

Брой мнения : 55

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley Icon_minitimeНед 27 Яну - 23:55:08

destruction.fowarHf~ написа:
Така е тоя sm!ley даже не знаех ,че е админ scratch И на няколко пъти му пукнах главата ... и зе да се прави... Като ме kill почва да вика " зими се педал " и аз " хаха lamer " и след тва варвя тои беше клекнал пак му пукнах главата и както си play ми изписа addres to bann list кво е тва нззз.... Много съм разочарован и от sm!ley и от sp1t_f1r3 , които ги е яд , че мрат ОТ МЕН и DESTRUCTION.BRYAN . Според мен не трябва да има такива админи....
ей човека с ОГРОМНОТО самочувствие не се мисли за много добър за никъв чеп не ставаш и ако се видиш отсрани ще разбереш за какво говоря а не си ти човека който ще каже кои ще са админи не си ти и човека който би могъл да е админ ти нямаш нерви като те убият след като чакалиш да си замълчиш даже , а даже да не бях админ някой друг щеше да се заяде с теб Evil or Very Mad
bRyAn
старшина
старшина
bRyAn

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley Icon_minitimeПон 28 Яну - 0:00:30

Sp1t_F1r3 написа:
ей човека с ОГРОМНОТО самочувствие не се мисли за много добър за никъв чеп не ставаш и ако се видиш отсрани ще разбереш за какво говоря а не си ти човека който ще каже кои ще са админи не си ти и човека който би могъл да е админ ти нямаш нерви като те убият след като чакалиш да си замълчиш даже , а даже да не бях админ някой друг щеше да се заяде с теб Evil or Very Mad

Sp1t_F1r3, не че нещо ама ти само, защото си админ ли се заяждаш Question Laughing
Sp1t_F1r3
редник
редник
Sp1t_F1r3

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley Icon_minitimeПон 28 Яну - 0:01:37

заяждам се с него и ще продължавам да се заяждам докато се види каква мишка е и се научи как да се държи с другите
bRyAn
старшина
старшина
bRyAn

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley Icon_minitimeПон 28 Яну - 0:06:42

А, ако той беше админ, а ти не Question Laughing Пак ли щеше да му се заяждаш Question
Sp1t_F1r3
редник
редник
Sp1t_F1r3

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley Icon_minitimeПон 28 Яну - 0:10:37

gow.SkullCrusher[hf] написа:
А, ако той беше админ, а ти не Question Laughing Пак ли щеше да му се заяждаш Question
пак ще му се заям и ще си изям бана и пойче няма да вляза в сървъра ама това сега може да се случи с него така че шанс ще кажа Shocked
bRyAn
старшина
старшина
bRyAn

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley Icon_minitimeПон 28 Яну - 0:30:52

Защо няма да влезеш в сървъра Question scratch
Sp1t_F1r3
редник
редник
Sp1t_F1r3

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley Icon_minitimeПон 28 Яну - 0:34:12

ако беше обратна ситуацията имам предвид , но нямаше да се стигне и до това положение понеже устата ми не е 20 декара и самочувствието ми не е толкова голямо а и има върху какво да е
Leko Sym Typ
редник
редник

ПисанеЗаглавие: ПЕДАЛИ... n0 c0m3n7   Оплакване към sm!ley Icon_minitimeПон 28 Яну - 17:05:22

Днес пак влизам в сървъра гледам някаф педераст nick:destruction-lamzita викам на Исаци напраи не6то по въпроса той ни6то не казва кво мога да направя .... Освен да му ги лепна едни ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА ПЕДЕРАСТ а за спит фире не ме интересува тои си е ламуз и го яд че го късам и нали ти казах тва не е чакалене ве педал виж тоя саит www.fnatic.com и пак ти казвам УЧИ СЕ УЧИ има6 много хляб да изяде6 докато ме настигни6... ЛАМЕРРРР С ГОЛЯМО ЛЛЛЛЛЛ Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Leko Sym Typ
редник
редник

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley Icon_minitimeПон 28 Яну - 17:08:28

И щом Исаа ни6то няма да направи аз в сървеа няма да стъпна... Има мноо други... Не че ви пука ама така са българите... Само гледат собствнния задник прост.. и се бършат в друг Exclamation Исаа като главен админ ни6то да не напраи6 не те виждам... И ако има няква възможност да се видя с тея спит мит не ме инт каф е и ония смилей им обещавам че няма да им е леко.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
FallOut
старшина
старшина
FallOut

Брой мнения : 255

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley Icon_minitimeПон 28 Яну - 17:35:52

Охххх мамини златни дечорлига как ми послугвате и искате да минете между филиите ае не на мене тия филми бате щото не беше точно така както казваш ааа и спит си е прав не си ти човека който ще казва кои да са админите.Абе нещо на сички мноо ми наголеме работата а?Престанете да лужете иии наете ли що баннах тоя fowar ли е къв е щото ми вика що го банна бе гей или нещо от сорта тои Искро гледа конзолата така че не се опитвайте да послъгвате ;] няа ви мине номера.
FallOut
старшина
старшина
FallOut

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley Icon_minitimeПон 28 Яну - 17:37:11

И щом Исаа ни6то няма да направи аз в сървеа няма да стъпна... Има мноо други... Не че ви пука ама така са българите... Само гледат собствнния задник прост.. и се бършат в друг Exclamation Исаа като главен админ ни6то да не напраи6 не те виждам... И ако има няква възможност да се видя с тея спит мит не ме инт каф е и ония смилей им обещавам че няма да им е леко.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Бате ти заплашваш ли ни нещо бе абе дечко млукни че стана за срам тука бе :X
FallOut
старшина
старшина
FallOut

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley Icon_minitimeПон 28 Яну - 17:48:20

Днес пак влизам в сървъра гледам някаф педераст nick:destruction-lamzita викам на Исаци напраи не6то по въпроса той ни6то не казва кво мога да направя .... Освен да му ги лепна едни ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА ПЕДЕРАСТ а за спит фире не ме интересува тои си е ламуз и го яд че го късам и нали ти казах тва не е чакалене ве педал виж тоя саит www.fnatic.com и пак ти казвам УЧИ СЕ УЧИ има6 много хляб да изяде6 докато ме настигни6... ЛАМЕРРРР С ГОЛЯМО ЛЛЛЛЛЛ Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Ааааааха.х.а.х.ах.а. батееее ше те папам като гладен първокласник кифла с шоколад в голямо мецдучасие бе ха.х.а.х са просто не съм рекъл не съм ви потрошил а и вече не цъкам за ранк преди като влезнех и прах статс 50/20 ето ти едно шотче http://xs223.xs.to/xs223/08051/untitled-1_copy213.jpg от преди като цъках редовно така че престанете да ми се оплаквате като пу*ки иии не ми се праете на мноо отворени щото ако ми бяхте в София и ми бяхте в квартала май няаше да се праите на таакива дупета така че си замълчете и не се драчете с мене ;]
n0z1
старшина
старшина
n0z1

Брой мнения : 157

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley Icon_minitimeПон 28 Яну - 18:48:23

Shocked Shocked ае зарежете тая темаа има 300 пъти по ламери от тия двата клана те дано направят нещо по вапроса .... на тяхн0 място бих изгонил ламерите и да търся по добри играчи или поне да потренират повечкоо Razz
FallOut
старшина
старшина
FallOut

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley Icon_minitimeПон 28 Яну - 18:59:54

Мда братле и аз съм на пълно съгласен с тебе ии вече спирам да пиша в тая тема. Arrow
n0z1
старшина
старшина
n0z1

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley Icon_minitimeПон 28 Яну - 19:04:05

мерси мн Smile и вие като сте били новобранци в играта имало е про-та които са ви учили Smile (поне при мен е така)
Sp1t_F1r3
редник
редник
Sp1t_F1r3

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley Icon_minitimeПон 28 Яну - 19:25:17

и след всичко което написа си оставащ пълен ламер нз дали забелязваш ако не чакаш не взимаш и не ми давай тука сайтове на отбори до което ниво никога няма да достигнеш ( нито пък аз , но за мен не ми е и цел) и ако имаш възможност да ме видиш ... какво си мислиш като ме видиш какво няма да ми е леко шматка си и тва е а устата ти е толкова голяма,че просто нямам думи :X
bRyAn
старшина
старшина
bRyAn

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley Icon_minitimeПон 28 Яну - 21:01:11

Стига спам Very Happy Отклонихме се от темата с sm!ley.Според мен трябва IsaaCi да направи нещо по въпроса.М/у другото неска видях някой с ник "destruction - lamzita :]".Напсувах го и пак 2-та лапнахме бана. Arrow
n0z1
старшина
старшина
n0z1

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley Icon_minitimeПон 28 Яну - 21:15:06

тоя сървар стана враждебна зонаа .... а бе хора вие неможете ли да играете спокоино без да се изпокарате/изпонапсувате
INAT4E
редник
редник
INAT4E

Брой мнения : 15

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley Icon_minitimeПон 28 Яну - 21:19:53

n0z1 написа:
тоя сървар стана враждебна зонаа .... а бе хора вие неможете ли да играете спокоино без да се изпокарате/изпонапсувате
съгласен съм с тебе нози,наистина е така
Leko Sym Typ
редник
редник

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley Icon_minitimeПон 28 Яну - 22:21:53

Hypocrisi dai si skype da se razberem kat horata. Purvo ne kazvma koi da sa admini i koi ne kazah 4e ako ima kato teq admini survera 6te propadne... Vtoro ti si mega lamer v cs... kvi sa teq prosti screenove sik4i bez sxe... vs lameri demek i treto ili me nameri na skype gow.f0war-hf ili dai skype az da te namerq !!!
Sp1t_F1r3
редник
редник
Sp1t_F1r3

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley Icon_minitimeПон 28 Яну - 22:47:38

Hypocrisi dai si skype da se razberem kat horata. Purvo ne kazvma koi da sa admini i koi ne kazah 4e ako ima kato teq admini survera 6te propadne... Vtoro ti si mega lamer v cs... kvi sa teq prosti screenove sik4i bez sxe... vs lameri demek i treto ili me nameri na skype gow.f0war-hf ili dai skype az da te namerq !!!
не всички без схе са ламери а някой със схе са , а ти си нямаш и на представа какъв напредък има той за времето от когато играе в корето
пп. за скрийновете щом са с ламери кажи с кой искаш няма проблем със всеки мога да ти дам ако искаш и слайдшоу ще ти направя да гледаш
Alf`BynD1
редник
редник

Брой мнения : 7

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley Icon_minitimeВто 29 Яну - 11:22:06

Хахахахах тука става голямо мерене на пишки cheers
Относно темата:- sm!ley нямам нищо против него, но понякога малко ме дразни...
- Спит е голям пич, много го уважавам (както за добрата му игра, така и за "стратегиите" му за игра - не че съм толкова добър да давам оценка на играта на някой, но просто лично мое мнение) макар че не сме се виждали дори Cool
Няма смисъл да се карате, да се псувате и както казах "да си мерите пишките" - истината е че който Иса си е избрал, той ще бъде... така че.... farao
bRyAn
старшина
старшина
bRyAn

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley Icon_minitimeВто 29 Яну - 13:54:21

М/у другото Alf Bundi е прав, но иса трябва да направи нещо по въпроса с sm!ley.Той е амдин и пръв започва да се прави(само защото е админ), и банва по 2-ма човека за проява на 1!Според мен трябва да му се отнемат правата Exclamation Twisted Evil
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley Icon_minitime

Оплакване към sm!ley
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите