| Оплакване към sm!ley | |
|
+6INAT4E n0z1 FallOut Sp1t_F1r3 Leko Sym Typ bRyAn 10 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
bRyAn старшина
Брой мнения : 260 Age : 31 Location : На края на Вселената
| Заглавие: Оплакване към sm!ley Нед 27 Яну - 23:08:43 | |
| Снощи около 22:00 часа влизаме аз и f0war да пойграйм малко в сървъра.Там бяха още metro, sm!ley, rut rut, boikot, WAR//NETTtony, FuCk*Off, Jammer.По едно време sm!ley се обажда и казва "pisahme tema v foruma koi e po golqm lamer destruction ili noCTm".Веднага се изхилих(стана ми смешно) Веднага го попитах защо точно нас, а той ми каза "защото си чакал!".metro и той започва да се меси..."bryan 4akal".Тъй като бяхме аз и f0war 1-ци на nuke не пазехме(защото трябва да слагаме c4) и минавахме през ярд.Нз защо започнаха да ни викат чакали за нищото После като свърши мапа пуснаха инферно.Аз и f0war бяхме CT, а срещу нас бяха metro, boikot, rut rut, sm!ley.Мойте освен f0war бяха ламчета и се наложи да пазя аз малка f0war голяма.Убих 1 път metro с HS и той започна да ми вика отново "чакал".Тогава се издразних и написах няколко пъти(мисля, че беше 3 пъти) "metro e p*tk*" и sm!ley веднага се обажда "opaaaaa banica".metro казва "не бе".Баннаха ме(със сигорнос не беше rut rut, защото с него нямам никакви проблеми).Баннаха и f0war, който ми пише в скайп "Kvo mu stana na toq we :@ ybih go s hs nesam kazval ni6to i me ban :@" Таа, оплакването или въпрос както искате го приемайте е: Защо ще банва f0war когато го е убил с HS? И доколкото знам бан се дава когато напсувам админа, а не някакъв "player"(metro) Защо изобщо започват да се заяждат, а аз да ям банове Аз влизам да играя за фън, а не да ми дигат нервите и получавам банове | |
|
| |
Leko Sym Typ редник
Брой мнения : 11 Age : 29 Location : Bulgaria
| Заглавие: n0 c0m3n7 Нед 27 Яну - 23:18:49 | |
| Така е тоя sm!ley даже не знаех ,че е админ И на няколко пъти му пукнах главата ... и зе да се прави... Като ме kill почва да вика " зими се педал " и аз " хаха lamer " и след тва варвя тои беше клекнал пак му пукнах главата и както си play ми изписа addres to bann list кво е тва нззз.... Много съм разочарован и от sm!ley и от sp1t_f1r3 , които ги е яд , че мрат ОТ МЕН и DESTRUCTION.BRYAN . Според мен не трябва да има такива админи.... | |
|
| |
Sp1t_F1r3 редник
Брой мнения : 55
| |
| |
bRyAn старшина
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley Пон 28 Яну - 0:00:30 | |
| | |
|
| |
Sp1t_F1r3 редник
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley Пон 28 Яну - 0:01:37 | |
| заяждам се с него и ще продължавам да се заяждам докато се види каква мишка е и се научи как да се държи с другите | |
|
| |
bRyAn старшина
| |
| |
Sp1t_F1r3 редник
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley Пон 28 Яну - 0:10:37 | |
| | |
|
| |
bRyAn старшина
| |
| |
Sp1t_F1r3 редник
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley Пон 28 Яну - 0:34:12 | |
| ако беше обратна ситуацията имам предвид , но нямаше да се стигне и до това положение понеже устата ми не е 20 декара и самочувствието ми не е толкова голямо а и има върху какво да е | |
|
| |
Leko Sym Typ редник
| Заглавие: ПЕДАЛИ... n0 c0m3n7 Пон 28 Яну - 17:05:22 | |
| | |
|
| |
Leko Sym Typ редник
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley Пон 28 Яну - 17:08:28 | |
| | |
|
| |
FallOut старшина
Брой мнения : 255 Age : 104 Location : Black Sun Empire
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley Пон 28 Яну - 17:35:52 | |
| Охххх мамини златни дечорлига как ми послугвате и искате да минете между филиите ае не на мене тия филми бате щото не беше точно така както казваш ааа и спит си е прав не си ти човека който ще казва кои да са админите.Абе нещо на сички мноо ми наголеме работата а?Престанете да лужете иии наете ли що баннах тоя fowar ли е къв е щото ми вика що го банна бе гей или нещо от сорта тои Искро гледа конзолата така че не се опитвайте да послъгвате ;] няа ви мине номера. | |
|
| |
FallOut старшина
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley Пон 28 Яну - 17:37:11 | |
| | |
|
| |
FallOut старшина
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley Пон 28 Яну - 17:48:20 | |
| | |
|
| |
n0z1 старшина
Брой мнения : 157 Age : 32
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley Пон 28 Яну - 18:48:23 | |
| | |
|
| |
FallOut старшина
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley Пон 28 Яну - 18:59:54 | |
| Мда братле и аз съм на пълно съгласен с тебе ии вече спирам да пиша в тая тема. | |
|
| |
n0z1 старшина
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley Пон 28 Яну - 19:04:05 | |
| мерси мн и вие като сте били новобранци в играта имало е про-та които са ви учили (поне при мен е така) | |
|
| |
Sp1t_F1r3 редник
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley Пон 28 Яну - 19:25:17 | |
| | |
|
| |
bRyAn старшина
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley Пон 28 Яну - 21:01:11 | |
| Стига спам Отклонихме се от темата с sm!ley.Според мен трябва IsaaCi да направи нещо по въпроса.М/у другото неска видях някой с ник "destruction - lamzita :]".Напсувах го и пак 2-та лапнахме бана. | |
|
| |
n0z1 старшина
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley Пон 28 Яну - 21:15:06 | |
| тоя сървар стана враждебна зонаа .... а бе хора вие неможете ли да играете спокоино без да се изпокарате/изпонапсувате | |
|
| |
INAT4E редник
Брой мнения : 15 Age : 31
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley Пон 28 Яну - 21:19:53 | |
| - n0z1 написа:
- тоя сървар стана враждебна зонаа .... а бе хора вие неможете ли да играете спокоино без да се изпокарате/изпонапсувате
съгласен съм с тебе нози,наистина е така | |
|
| |
Leko Sym Typ редник
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley Пон 28 Яну - 22:21:53 | |
| Hypocrisi dai si skype da se razberem kat horata. Purvo ne kazvma koi da sa admini i koi ne kazah 4e ako ima kato teq admini survera 6te propadne... Vtoro ti si mega lamer v cs... kvi sa teq prosti screenove sik4i bez sxe... vs lameri demek i treto ili me nameri na skype gow.f0war-hf ili dai skype az da te namerq !!! | |
|
| |
Sp1t_F1r3 редник
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley Пон 28 Яну - 22:47:38 | |
| - destruction.fowarHf~ написа:
- Hypocrisi dai si skype da se razberem kat horata. Purvo ne kazvma koi da sa admini i koi ne kazah 4e ako ima kato teq admini survera 6te propadne... Vtoro ti si mega lamer v cs... kvi sa teq prosti screenove sik4i bez sxe... vs lameri demek i treto ili me nameri na skype gow.f0war-hf ili dai skype az da te namerq !!!
не всички без схе са ламери а някой със схе са , а ти си нямаш и на представа какъв напредък има той за времето от когато играе в корето пп. за скрийновете щом са с ламери кажи с кой искаш няма проблем със всеки мога да ти дам ако искаш и слайдшоу ще ти направя да гледаш | |
|
| |
Alf`BynD1 редник
Брой мнения : 7
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley Вто 29 Яну - 11:22:06 | |
| Хахахахах тука става голямо мерене на пишки Относно темата:- sm!ley нямам нищо против него, но понякога малко ме дразни... - Спит е голям пич, много го уважавам (както за добрата му игра, така и за "стратегиите" му за игра - не че съм толкова добър да давам оценка на играта на някой, но просто лично мое мнение) макар че не сме се виждали дори Няма смисъл да се карате, да се псувате и както казах "да си мерите пишките" - истината е че който Иса си е избрал, той ще бъде... така че.... | |
|
| |
bRyAn старшина
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley | |
| |
|
| |
| Оплакване към sm!ley | |