| Оплакване към sm!ley | |
|
+6INAT4E n0z1 FallOut Sp1t_F1r3 Leko Sym Typ bRyAn 10 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
FallOut старшина
Брой мнения : 255 Age : 104 Location : Black Sun Empire
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley Вто 29 Яну - 15:58:27 | |
| Оо Х_х вир наред ли сте бе :X абе земете да се прегледате и престанете да лъжете и да се праите на невинните синчето щото си знам правата Искро ми ги е напонял мноо пъти и гледам да си ги използвам по предназначение така че си замълчете.Щото на кой мислите вярва Исаа а ? на мене дето го познаам от почти година ии ме знае що за играч съм и що за админ съм или на вас некви ликета на сървъра :? | |
|
| |
bRyAn старшина
Брой мнения : 260 Age : 31 Location : На края на Вселената
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley Вто 29 Яну - 19:05:18 | |
| Hypocrisi, бате не казвам, че ТРЯБВА да ти ги махне, просто аз смятам така.Не започвай пак "ликета". | |
|
| |
FallOut старшина
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley Сря 30 Яну - 19:39:24 | |
| Ааа да знаеш разбрах те начии не смяташ че тряа да ми махне правата,а просто смяташ така | |
|
| |
bRyAn старшина
| |
| |
FallOut старшина
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley Сря 30 Яну - 19:48:45 | |
| Аааа бате x.a.x.ax. колко си зле х.ах.а.х omggg :Х неам думи xD Ти и да искаш не моеш да го задължиш | |
|
| |
Pernament!?! редник
Брой мнения : 87
| Заглавие: х Пет 1 Фев - 15:09:13 | |
| Лично в тоя сервер админите са мн. отворени ! | |
|
| |
Pernament!?! редник
Брой мнения : 87
| Заглавие: х Пет 1 Фев - 15:13:50 | |
| най мн сам доволен от cooler и Sp1t_F1r3 !!! | |
|
| |
IsaaCi Admin
Брой мнения : 281 Age : 50 Location : Бургас
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley Пет 1 Фев - 16:56:52 | |
| - SP|ChamP~ написа:
- най мн сам доволен от cooler и Sp1t_F1r3 !!!
Е браво все пак си доволен от някои админите са отворени но и много от играчите в сървара са същата работа | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley Пет 1 Фев - 22:17:29 | |
| Все пак в България .... всеки пред компа е отворен,но на живо "дали е така ... кой ще ми каже" ,както се пее в една песен Далеч не е така .... повечето са щели да идват с новите си бмв-та и мерцедеси,но когато играех от клуб до преди 2-3 години ... повечето идваха "инкогнито" и ме гледаха зад гърба как играя ... без дори да ми гъкнат ;| .... все маняци |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley Пон 4 Фев - 0:35:12 | |
| Не си го обеснявам тва как може това момче да е толкова разглезено и да се има за божествен... Верно в нашо държаво Българство (Ханство,Княжество,Царство) , първо гледаш себе си после останалите ама да си дойдем на думата... Заслужава ли си аз да те търпя цял ден да ме чакалиш да ме ругаеш, да ме заплашваш и да лъжеш във форума после ... Друго лошо качество на българина е лицемерието мойто момче запомни го добре! |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley Пон 4 Фев - 10:14:35 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 23:00:54; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
IsaaCi Admin
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley Пон 4 Фев - 10:29:20 | |
| - XariZaX написа:
- Всичките тези определения за мен ли са ? "разглезен,божествен,ругаел,чакалил,заплашвал и лъжел" О_o ? ... а за лицемерието това съм го усетил от доста време ...
Не бе не са за тебе........поне аз колкото разбрах де. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley Сря 6 Фев - 14:26:30 | |
| Иде реч за въпросния f0war, нищо общо с тебе няма Харизах ... А относно тея със новите BMW , Мерцедеси и тн. случвало ми се и да идват да ме бият. Пича дохвърчал от Варна щото съм бил хакер ... Станахме и дружки . |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley Сря 6 Фев - 19:56:18 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 22:59:49; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
FallOut старшина
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley Съб 9 Фев - 1:34:10 | |
| - 7r00p3R написа:
- Иде реч за въпросния f0war, нищо общо с тебе няма Харизах ...
А относно тея със новите BMW , Мерцедеси и тн. случвало ми се и да идват да ме бият. Пича дохвърчал от Варна щото съм бил хакер ... Станахме и дружки . х.а.х.а.х е то така стаа :'D | |
|
| |
AngelOfDeath редник
Брой мнения : 9 Age : 34
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley Вто 12 Фев - 11:23:26 | |
| Am samo foward da spre da se oplakva 6toto si zaslujava banna ot vsqkade do sega ne sum go vidql vednuj da vleze i da ne se zaqde sus nqkoi igra4 (da go narejda i pro4ie ... ) ne se misli za velik ... za6toto si dale4e toest FAR ... I osven tova kato te ubie nqkoi koito pazi i ti si su6tiq i narejda6 "4akal tup" "pederas kvo 4akali6" "maika ti da eba " ili tem podobni ... Ako survara be6e moi pove4e nqma6e da vleze6 ... | |
|
| |
IsaaCi Admin
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley Вто 12 Фев - 13:18:31 | |
| | |
|
| |
bRyAn старшина
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley Вто 12 Фев - 13:40:59 | |
| Ако fowar има бан смятам темата да бъде махната и да свърши този спор | |
|
| |
FallOut старшина
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley Сря 13 Фев - 20:10:45 | |
| х.а.х.ах те бая хора имат бан от мене xD маа не за щяло и не щяло мии си е имало причина,така че най-добрее тая тема да я заключат ии тва е да няа повече караници кой крив и кой прав :X | |
|
| |
INAT4E редник
Брой мнения : 15 Age : 31
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Оплакване към sm!ley | |
| |
|
| |
| Оплакване към sm!ley | |