PRO-CORE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRO-CORE

Pro-Core стария и полезен форум.

PortalИндексГалерияПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Оплакване към sm!ley

Go down 
+6
INAT4E
n0z1
FallOut
Sp1t_F1r3
Leko Sym Typ
bRyAn
10 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
FallOut
старшина
старшина
FallOut

Брой мнения : 255

Оплакване към sm!ley - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley - Page 2 Icon_minitimeВто 29 Яну - 15:58:27

Оо Х_х вир наред ли сте бе :X абе земете да се прегледате и престанете да лъжете и да се праите на невинните синчето щото си знам правата Искро ми ги е напонял мноо пъти и гледам да си ги използвам по предназначение така че си замълчете.Щото на кой мислите вярва Исаа а ? на мене дето го познаам от почти година ии ме знае що за играч съм и що за админ съм или на вас некви ликета на сървъра :?
Върнете се в началото Go down
bRyAn
старшина
старшина
bRyAn

Брой мнения : 260

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley - Page 2 Icon_minitimeВто 29 Яну - 19:05:18

Hypocrisi, бате не казвам, че ТРЯБВА да ти ги махне, просто аз смятам така.Не започвай пак "ликета". Shocked
http://www.bangbros.com
FallOut
старшина
старшина
FallOut

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley - Page 2 Icon_minitimeСря 30 Яну - 19:39:24

Ааа да знаеш разбрах те начии не смяташ че тряа да ми махне правата,а просто смяташ така Question
bRyAn
старшина
старшина
bRyAn

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley - Page 2 Icon_minitimeСря 30 Яну - 19:46:08

Hypocrisy написа:
Ааа да знаеш разбрах те начии не смяташ че тряа да ми махне правата,а просто смяташ така Question

Омг, казвам "Аз мисля, че трябва да ти ги махне, не го задължавам(нямам право)." bounce
FallOut
старшина
старшина
FallOut

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley - Page 2 Icon_minitimeСря 30 Яну - 19:48:45

Аааа бате x.a.x.ax. колко си зле х.ах.а.х omggg :Х неам думи xD Ти и да искаш не моеш да го задължиш Laughing
Pernament!?!
редник
редник
Pernament!?!

Брой мнения : 87

ПисанеЗаглавие: х   Оплакване към sm!ley - Page 2 Icon_minitimeПет 1 Фев - 15:09:13

Лично в тоя сервер админите са мн. отворени !
Pernament!?!
редник
редник
Pernament!?!

Брой мнения : 87

ПисанеЗаглавие: х   Оплакване към sm!ley - Page 2 Icon_minitimeПет 1 Фев - 15:13:50

най мн сам доволен от cooler и Sp1t_F1r3 !!!
IsaaCi
Admin
IsaaCi

Брой мнения : 281

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley - Page 2 Icon_minitimeПет 1 Фев - 16:56:52

SP|ChamP~ написа:
най мн сам доволен от cooler и Sp1t_F1r3 !!!
Е браво все пак си доволен от някои Razz админите са отворени но и много от играчите в сървара са същата работа Twisted Evil
https://procore.bulgarianforum.net
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley - Page 2 Icon_minitimeПет 1 Фев - 22:17:29

Все пак в България .... всеки пред компа е отворен,но на живо "дали е така ... кой ще ми каже" ,както се пее в една песен Wink Далеч не е така .... повечето са щели да идват с новите си бмв-та и мерцедеси,но когато играех от клуб до преди 2-3 години ... повечето идваха "инкогнито" и ме гледаха зад гърба как играя ... без дори да ми гъкнат ;| .... все маняци Very Happy
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley - Page 2 Icon_minitimeПон 4 Фев - 0:35:12

Не си го обеснявам тва как може това момче да е толкова разглезено и да се има за божествен...
Верно в нашо държаво Българство (Ханство,Княжество,Царство) , първо гледаш себе си после останалите ама да си дойдем на думата... Заслужава ли си аз да те търпя цял ден да ме чакалиш да ме ругаеш, да ме заплашваш и да лъжеш във форума после ...
Друго лошо качество на българина е лицемерието мойто момче запомни го добре!
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley - Page 2 Icon_minitimeПон 4 Фев - 10:14:35

.

Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 23:00:54; мнението е било променяно общо 1 път
IsaaCi
Admin
IsaaCi

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley - Page 2 Icon_minitimeПон 4 Фев - 10:29:20

XariZaX написа:
Всичките тези определения за мен ли са ? "разглезен,божествен,ругаел,чакалил,заплашвал и лъжел" О_o ? ... а за лицемерието това съм го усетил от доста време ...
Не бе не са за тебе........поне аз колкото разбрах де.
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley - Page 2 Icon_minitimeСря 6 Фев - 14:26:30

Иде реч за въпросния f0war, нищо общо с тебе няма Харизах ...
А относно тея със новите BMW , Мерцедеси и тн. случвало ми се и да идват да ме бият. Пича дохвърчал от Варна щото съм бил хакер ... Станахме и дружки Laughing .
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley - Page 2 Icon_minitimeСря 6 Фев - 19:56:18

.

Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 22:59:49; мнението е било променяно общо 1 път
FallOut
старшина
старшина
FallOut

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley - Page 2 Icon_minitimeСъб 9 Фев - 1:34:10

7r00p3R написа:
Иде реч за въпросния f0war, нищо общо с тебе няма Харизах ...
А относно тея със новите BMW , Мерцедеси и тн. случвало ми се и да идват да ме бият. Пича дохвърчал от Варна щото съм бил хакер ... Станахме и дружки Laughing .
х.а.х.а.х е то така стаа :'D
AngelOfDeath
редник
редник
AngelOfDeath

Брой мнения : 9

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley - Page 2 Icon_minitimeВто 12 Фев - 11:23:26

Am samo foward da spre da se oplakva 6toto si zaslujava banna ot vsqkade do sega ne sum go vidql vednuj da vleze i da ne se zaqde sus nqkoi igra4 (da go narejda i pro4ie ... ) ne se misli za velik ... za6toto si dale4e toest FAR ... I osven tova kato te ubie nqkoi koito pazi i ti si su6tiq i narejda6 "4akal tup" "pederas kvo 4akali6" "maika ti da eba " ili tem podobni ... Ako survara be6e moi pove4e nqma6e da vleze6 ... Neutral
IsaaCi
Admin
IsaaCi

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley - Page 2 Icon_minitimeВто 12 Фев - 13:18:31

AngelOfDeath написа:
Am samo foward da spre da se oplakva 6toto si zaslujava banna ot vsqkade do sega ne sum go vidql vednuj da vleze i da ne se zaqde sus nqkoi igra4 (da go narejda i pro4ie ... ) ne se misli za velik ... za6toto si dale4e toest FAR ... I osven tova kato te ubie nqkoi koito pazi i ti si su6tiq i narejda6 "4akal tup" "pederas kvo 4akali6" "maika ti da eba " ili tem podobni ... Ako survara be6e moi pove4e nqma6e da vleze6 ... Neutral
Незнам колко пъти съм му казвал да спре да обижда играчите в сърва Mad обижда наред без причина,обижда хора които са 2-3 пъти по-големи от него без никъкав повод.....много грозно....ужас No silent
bRyAn
старшина
старшина
bRyAn

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley - Page 2 Icon_minitimeВто 12 Фев - 13:40:59

Ако fowar има бан смятам темата да бъде махната и да свърши този спор Smile
FallOut
старшина
старшина
FallOut

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley - Page 2 Icon_minitimeСря 13 Фев - 20:10:45

х.а.х.ах те бая хора имат бан от мене xD маа не за щяло и не щяло мии си е имало причина,така че най-добрее тая тема да я заключат ии тва е да няа повече караници кой крив и кой прав :X
INAT4E
редник
редник
INAT4E

Брой мнения : 15

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley - Page 2 Icon_minitimeСря 5 Мар - 19:58:41

Мн се карате хораааааааа Exclamation Exclamation
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване към sm!ley   Оплакване към sm!ley - Page 2 Icon_minitime

Оплакване към sm!ley
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
PRO-CORE :: PROCORE :: PRO-CORE :: ЗА ПОХВАЛИ И ОПЛАКВАНИЯ ТУК-
Идете на: