Заглавие: Re: Левски или Цска Сря 6 Фев - 20:01:40
.
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 23:28:42; мнението е било променяно общо 1 път
Гост Гост
Заглавие: Re: Левски или Цска Сря 6 Фев - 20:19:06
Цска forever
n0z1 старшина
Брой мнения : 157 Age : 32
Заглавие: Re: Левски или Цска Чет 7 Фев - 6:15:07
Пак сърцата са ни пълни Пак стадиона ще е син Синьо знаме ще се вей "Само Левски" ще се пей Е-е-е-е, сини богове Цялата земя пред вас на колене !
Metro редник
Брой мнения : 33 Age : 36 Location : Shumen
Заглавие: Re: Левски или Цска Пет 8 Фев - 9:16:38
makar da ne gledam BG purvenstvo sum za CSKA (e taka da ima za kvo da se spori). ina4e lubim otbor mi e AC Milan
FallOut старшина
Брой мнения : 255 Age : 104 Location : Black Sun Empire
Заглавие: Re: Левски или Цска Съб 9 Фев - 1:08:17
aSaCi написа:
Цска forever
ОоОооо боже ти заа тва оня път след мача Левски vs ЦСКА не искаше да му готвиш .xa.x.a. лелеее и в нас е същото,аз от Левски баща ми и майка ми чорба абее неам думи
SP|LanCeLanT редник
Брой мнения : 5
Заглавие: Re: Левски или Цска Вто 12 Фев - 16:11:35
ЦСКА завинаги !!!
FallOut старшина
Брой мнения : 255 Age : 104 Location : Black Sun Empire
Заглавие: Re: Левски или Цска Сря 13 Фев - 20:07:09
ОооОо боже ебати споровете на края някои шсе скарат по между си :X
Metro редник
Брой мнения : 33 Age : 36 Location : Shumen
Заглавие: Re: Левски или Цска Чет 14 Фев - 10:45:54
Hari, bratle nie s tebe sa edin vid 6te imame "zblusak na interesi" Milan - Arsenal (predpolagam 4e ve4e znae6). Makar v Angliq tova da mi e lubimiq otbor sum za Milan (koito mi e nai prisurce) i nai sportsmenski ti pojelavam uspeh
Гост Гост
Заглавие: Re: Левски или Цска Чет 14 Фев - 12:10:44
И аз съм привърженик на спортменското отношение ... и ще кажа само едно ... gl & hf (handshake)
vlado редник
Брой мнения : 2
Заглавие: Re: Левски или Цска Съб 22 Мар - 1:24:36
IsaaCi написа:
Само Левки от мене
s0me1 редник
Брой мнения : 59 Age : 35 Location : bankya city
Заглавие: Re: Левски или Цска Нед 30 Мар - 20:40:46
Заглавие: Re: Левски или Цска Нед 30 Мар - 21:34:39
.
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 23:29:34; мнението е било променяно общо 1 път
IsaaCi Admin
Брой мнения : 281 Age : 50 Location : Бургас
Заглавие: Re: Левски или Цска Пон 31 Мар - 9:29:43
XariZaX написа:
ц ц ц ... а за ГЛИГАН ГРУДОВО И ВИХЪР АЙТОС ... нещо няма ли да кажеш ?
Или за "Белия Кючек" от село Горно надолнище
Гост Гост
Заглавие: Re: Левски или Цска Пон 31 Мар - 10:01:18
.
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 23:30:29; мнението е било променяно общо 1 път
Гост Гост
Заглавие: Re: Левски или Цска Вто 1 Апр - 13:33:09
Синята лавина пак лети напред , кой ще вкара гола на кого е ред ?
danko_kulev редник
Брой мнения : 11 Age : 39
Заглавие: Re: Левски или Цска Съб 5 Апр - 17:04:52
IsaaCi написа:
Само Левки от мене
КАКВО Е НЕБЕТО КАКВО Е МОРЕТО "СИНИ" РАЗБИРАСЕ
IsaaCi Admin
Заглавие: Re: Левски или Цска Съб 5 Апр - 19:31:16
А така водим за сега 9 : 6
Гост Гост
Заглавие: Re: Левски или Цска Чет 15 Май - 21:07:00
Не знам ама Петя ако се поинтересува малко за вербуването на играчи по времето на Чичо Тошко ще си промени коренно мнението за ЦСКА ... Само едно изречение ще спомена от въпросното вербуване ... Или в ЦСКА или никъде!
IsaaCi Admin
Заглавие: Re: Левски или Цска Пет 16 Май - 1:21:04
7r00p3R написа:
Не знам ама Петя ако се поинтересува малко за вербуването на играчи по времето на Чичо Тошко ще си промени коренно мнението за ЦСКА ... Само едно изречение ще спомена от въпросното вербуване ... Или в ЦСКА или никъде!
Точно така си е било или ЦСКА или играеш футбол само в училищния двор
мишката старшина
Брой мнения : 151 Age : 30
Заглавие: Re: Левски или Цска Пет 16 Май - 7:20:10
бе на вас какъв цвят ви е кръвта червена нали тогава ко ми се прайте с тоя левски истината си е ЦСКА и никой друг ЦСКА завинаги
Гост Гост
Заглавие: Re: Левски или Цска Пет 16 Май - 7:38:18
7r00p3R написа:
Е аз съм достатъчно умна за да не се впускам в подобни спорове,в които никога няма победител и достатъчно великодушна да ви оставя да се самозаблуждавате,щом ви харесва,така че ще замълча
IsaaCi Admin
Заглавие: Re: Левски или Цска Пет 16 Май - 10:20:00
aSaCi написа:
7r00p3R написа:
Е аз съм достатъчно умна за да не се впускам в подобни спорове,в които никога няма победител и достатъчно великодушна да ви оставя да се самозаблуждавате,щом ви харесва,така че ще замълча
Оо-оо-оо на бати цска-рчето то ти пък сега да не се сърдиш
Гост Гост
Заглавие: Re: Левски или Цска Пет 16 Май - 10:22:19
IsaaCi написа:
aSaCi написа:
7r00p3R написа:
Ахахахаххахах нееееее,за футбол да се сърдя?!?!??!?Никога Аз ви обичам бре {}{}{}{}{}
Pernament!?! редник
Брой мнения : 87
Заглавие: Re: Левски или Цска Пет 16 Май - 12:51:37
aSaCi написа:
IsaaCi написа:
aSaCi написа:
7r00p3R написа:
Ахахахаххахах нееееее,за футбол да се сърдя?!?!??!?Никога Аз ви обичам бре {}{}{}{}{}