| Левски или Цска | |
|
+14masaaci LSFC antverpeN^ Zmein Pernament!?! мишката danko_kulev s0me1 vlado SP|LanCeLanT FallOut Metro n0z1 IsaaCi 18 posters |
|
Червени или сини | 1.Цска forever | | 41% | [ 9 ] | 2.Сини шампиони | | 59% | [ 13 ] |
| Общо гласове : 22 | | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Гост Гост
| Заглавие: Re: Левски или Цска Пет 20 Юни - 8:21:54 | |
| - Pernament!?! написа:
- LSFC написа:
- Е ти и с кафява да си (*ска си остава комунистически отбор *** ЗА БКП *** ЗА (*СКА!
ei lsfc nedei se duhai ti kazvam shtoto *************lama ... Rammstein - Du Hast Bryan този ник някакъв вид протест ли е? Пише се permanent btw.Има тема за оплаквания ,ако смяташ че бана ти е несправедлив -оплачи се там,за да го обсъдите с админа. |
|
| |
Pernament!?! редник
Брой мнения : 87
| |
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Левски или Цска Пет 20 Юни - 22:43:20 | |
| - Pernament!?! написа:
- aSaCi написа:
- Pernament!?! написа:
- LSFC написа:
- Е ти и с кафява да си (*ска си остава комунистически отбор *** ЗА БКП *** ЗА (*СКА!
ei lsfc nedei se duhai ti kazvam shtoto *************lama ... Rammstein - Du Hast
Bryan този ник някакъв вид протест ли е? Пише се permanent btw.Има тема за оплаквания ,ако смяташ че бана ти е несправедлив -оплачи се там,за да го обсъдите с админа. АЗ не сам браянчо. Аз сам корн . IP адрес за това мнение 89.25.99.69 [ 1 Писане ] [ Виж IP адреса ] Потребители, писали от този IP адрес bRyAn [ 4 Мнения ] Вижте всички мнения на bRyAn Pernament!?! [ 1 Писане ] Вижте всички мнения на Pernament!?! Други IP адреси, от които е писал този потребител 89.25.99.5 [ 6 Мнения ] [ Виж IP адреса ] 89.25.84.74 [ 6 Мнения ] [ Виж IP адреса ] No comment... |
|
| |
LSFC редник
Брой мнения : 58 Location : ЛЕВСКИ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ
| Заглавие: Re: Левски или Цска Нед 22 Юни - 4:00:30 | |
| ок бе няма проблеми но не знам кво толко съм казал освен истината за (*ска | |
|
| |
мишката старшина
Брой мнения : 151 Age : 30
| Заглавие: Re: Левски или Цска Нед 22 Юни - 12:03:02 | |
| mi zadryj si istinata za sebe si | |
|
| |
Pernament!?! редник
| Заглавие: Re: Левски или Цска Нед 22 Юни - 18:18:55 | |
| | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Левски или Цска Пон 23 Юни - 7:25:15 | |
| - Pernament!?! написа:
- aSaCi написа:
- Pernament!?! написа:
- aSaCi написа:
- Pernament!?! написа:
- LSFC написа:
ei lsfc nedei se duhai ti kazvam shtoto *************lama ... Rammstein - Du Hast
Bryan този ник някакъв вид протест ли е? Пише се permanent btw.Има тема за оплаквания ,ако смяташ че бана ти е несправедлив -оплачи се там,за да го обсъдите с админа. АЗ не сам браянчо. Аз сам корн . 89.25.99.69 [ 1 Писане ] [ Виж IP адреса ]
Потребители, писали от този IP адрес bRyAn [ 4 Мнения ] Вижте всички мнения на bRyAn
Pernament!?! [ 1 Писане ] Вижте всички мнения на Pernament!?!
Други IP адреси, от които е писал този потребител 89.25.99.5 [ 6 Мнения ] [ Виж IP адреса ]
89.25.84.74 [ 6 Мнения ] [ Виж IP адреса ]
No comment... Кви коменти е изруд аз не сам никъв браян ... : - | . Добре де ще ти обясня по-подробно че явно не схващаш.Това горното е копнато от админ панела,и показва колко и какви мнения са пуснати от този IP адрес,също както и кой ги е пускал;та там много ясно пише: Потребители, писали от този IP адрес bRyAn [ 4 Мнения ] Вижте всички мнения на bRyAn Pernament!?! [ 1 Писане ] Вижте всички мнения на Pernament!?! т.е. потребителят регнат в този форум с ник bryan е писал цели 4 поста от това IP,след което си е сменил ника на PERNAMENT?!?!,който ник също е доста показателен за това кой се крие зад него btw...Не ми се проверяват и другите IP-та изброени след това,това са IP-тата от които е писал същия този потребител(тъй като твоето не е статично) за да видя колко поста е пуснал bryan от тях,но съм сигурна че са доста...Може би не знаеш но във форума админите също имат инфо за IP-тата на потребителите,и в общи линии това е достатъчно за да сметнем 2+2. |
|
| |
Pernament!?! редник
| Заглавие: Re: Левски или Цска Пон 23 Юни - 10:37:24 | |
| Awe ne mi prikazvai za teq kerlivi IPta i gluposti az ti kazvam che ne sam bRYANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN | |
|
| |
мишката старшина
| Заглавие: Re: Левски или Цска Пон 23 Юни - 11:50:02 | |
| - Pernament!?! написа:
- Awe ne mi prikazvai za teq kerlivi IPta i gluposti az ti kazvam che ne sam bRYANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
q leko s tona takyv ton dryj samo na maika si drugoto govori samo za sebe si | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Левски или Цска Пон 23 Юни - 11:55:34 | |
| - мишката написа:
- Pernament!?! написа:
- Awe ne mi prikazvai za teq kerlivi IPta i gluposti az ti kazvam che ne sam bRYANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
q leko s tona takyv ton dryj samo na maika si drugoto govori samo za sebe si Mисля че досега бях достатъчно любезна с тебе че да ми държиш тоя тон.Аз не твърдя нещо - това просто си го има в базата данни на форума,и там няма лъжа,щом пише че bryan е постнал 4 мнения от този IP адрес,значи е така.Край на спора. btw мнооого убедителен пост...е така като ми каза и ти повярвах.Искаш да не вярвам на очите си ,а на теб?!И защо?! |
|
| |
LSFC редник
| Заглавие: Re: Левски или Цска Пон 23 Юни - 17:36:46 | |
| Кво общо има с темата кой с кви IP-та е влизал ? | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Левски или Цска Вто 24 Юни - 16:50:38 | |
| Истината тука е една ... Едва ли има други фанатични фенове като София-ЗАПАД с извинение приятел ... Вие чуете ли цска и незнам какво ви става ... Отделен е въпроса , че си прав и знаеш повече от историята на футбола... За пореден път го повтарям на всеки цскар в този форум ... Този клуб е пропаганда !!! Не може 50 години да тровиш клубът тръгнал от нищото самоизградил се , изгонен от собственната си клубна база и накрая да твърдиш , че държава му е помогнала ... Нагла постъпка от страна на Фен-Клуб цска ... Които за пореден път искат да докажат , това че държавата крепи този отбор ... Пожелавам им на добра среща след няколко години със единсвенния отбор които никога не е излизал от Професионалната ни Българска група , а именно Левски София ... |
|
| |
LSFC редник
| Заглавие: Re: Левски или Цска Сря 25 Юни - 2:44:39 | |
| Е тва е цялата истина повече нема кво да се спори по темата БКП и Левски София айде Приключваме,а за запад не говори! Better Look Around | |
|
| |
мишката старшина
| Заглавие: Re: Левски или Цска Сря 25 Юни - 9:26:50 | |
| molq va sofiq-zapad da ne se spomenava 6toto az li4no zam za kfo stava vapros i si imah problem sys nqkolko skinar4eta | |
|
| |
LSFC редник
| Заглавие: Re: Левски или Цска Сря 25 Юни - 13:17:25 | |
| Мишката ти майче въобще не знаеш къде се намираш! Какви скинчета във София Запад видя ? че аз до сега не съм ги виждал | |
|
| |
LSFC редник
| Заглавие: Re: Левски или Цска Сря 25 Юни - 18:47:34 | |
| Гаврата със (*СКА продължава!
Любопитно: Билети за футболна среща между ЦСКА и Скрита сила (Мъглево) се разпространяват в Смолян
25 юни 2008 | 15:29 | Агенция "Фокус" Смолян. Билети за футболна среща между ЦСКА и Скрита сила (Мъглево) се разпространява в Смолян, предаде радио „Фокус” – Смолян. Билетите са червени на цвят и в тях е упоменато, че срещата ще се играе на 3 септември 2008 г. на стадион „Сашо Томов”. Освен това билетите имат сериен номер, ред и място. Не е ясно, кой е авторът им, но те могат да бъдат намерени по центъра на Смолян. Не е ясна също и точната им бройка и цена. Здравко БЕШЕНДЖИЕВ | |
|
| |
мишката старшина
| |
| |
LSFC редник
| Заглавие: Re: Левски или Цска Чет 26 Юни - 21:16:23 | |
| Ти знаеш ли че първо човек от запад няма да те заплашва никога по интернет тва са някви малки гадни лапета дето се мислят за София-Запад така че не говори без да знаеш | |
|
| |
мишката старшина
| Заглавие: Re: Левски или Цска Пет 27 Юни - 19:14:22 | |
| kat neznae6 nqkoi ne6ta ne se obajdai 6toto neznae6 po4ti ni6to 4ul si nqkfi minimalni ne6ta i kolkoto i sme6no da ti zvu4i znam mnogo pove4e za skinarite za mafiqta za 4engetata i voennite taka 4e ne se obajdai deto trebe i ne trebe | |
|
| |
LSFC редник
| Заглавие: Re: Левски или Цска Съб 28 Юни - 13:14:54 | |
| Когато излезеш от филма дето живееш пак можеш да ми спориш,младежта е на КАФЕВО! | |
|
| |
мишката старшина
| Заглавие: Re: Левски или Цска Съб 28 Юни - 14:24:39 | |
| moje da kaje6 4e sym vyv film ga sym napu6ena ama sq ne sym taka 4e dryj si ezika zad zybkite i si trai | |
|
| |
LSFC редник
| Заглавие: Re: Левски или Цска Нед 29 Юни - 3:36:59 | |
| | |
|
| |
мишката старшина
| Заглавие: Re: Левски или Цска Нед 29 Юни - 7:15:33 | |
| oh mnogo ti e veselo mai qvno trqq ti kaja nqkoi ne6ta 1-vo znam za policiqta za6toto 4i4o mi be6e policai predi no po4ina 2-ro znam za voennite za6toto svakomi e biv6 voenen a za mafiqta znam za6toto ba6ta mi se e zanimaval s tqh predi vreme toest predi da zamine za ispaniq sega se nadqvam da sa ti qsno pove4eto ne6ta | |
|
| |
LSFC редник
| Заглавие: Re: Левски или Цска Нед 29 Юни - 15:44:54 | |
| И тва всичкото кво ме интересува,ама нали знаеш който много се хвали за такива работи е кръгла нула | |
|
| |
masaaci редник
Брой мнения : 21 Age : 32
| Заглавие: Re: Левски или Цска Нед 29 Юни - 22:23:18 | |
| Барселона е кви са тея ЦСКА,ЛЕВСКИ дет аз съм ги измислил | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Левски или Цска | |
| |
|