| БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Pernament!?! редник
Брой мнения : 87
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Пон 26 Май - 19:01:30 | |
| - 7r00p3R написа:
- <BLOCKQUOTE id=86cf7d4c>
- XariZaX написа:
- Честно казано като малък съм живял в Айтос и имам доста приятели турци и като хора са невероятно предани като приятели,но мразя политиката на Ахмед Доган,защото някои прекаляват с етническата си различност и продадоха България.Не мога да мразя сегашните турци само заради историята,защото под чието и робство да бяхме ... едва ли на някой му е било приятно като сме били на три морета,нали? Това е същото - не мразя гейовете,не ме интересува кой с кого спи ... стига да не ааамммм как да кажа...ох,излезе ми от ума....имам предвид да не е силно,натрапчиво изразено и да се превземат с цел да бъдат по-толерирани,заради своето различие !
Вчера слушах по радиото един тарикат , които без никакво угризение каза , че иска да направи в Добруджа поне 10 турски училища ... Първи език турския , да се говори на турски и тн... Спомена също , че турското население иска вицепрезидента да е турчин.. </BLOCKQUOTE> Хахахахахахаххахааххахаха първи език да е турски ... хахахахахахаахах тва тоя е бил пиян сигурен сам ! Просто ... пиянде отсякаде ! | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Пон 26 Май - 20:37:04 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Сря 24 Дек - 0:07:02; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Пон 26 Май - 20:46:25 | |
| Гласувам за атака за другото правителство и това е !!! Надявам се , че осен ще краде да покаже на турците къде живеят ... Знам звучи радикално , но е наложително със такива изказвания ... Относно въпроса за правителство , докато не разграбят държавата няма да съградят нищо ! |
|
|
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Пон 26 Май - 23:00:12 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Сря 24 Дек - 0:07:30; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
BOKO&4OKO редник
Брой мнения : 44
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Пон 9 Юни - 12:00:55 | |
| Нека и аз да изям едни г..а 1 да си помислим по напред какво е това така наречено същество-турчин/циганин/българин/арменец.... и така нататака и има ли то почва у нас 2 какво ще рече етническо малцинство по първият въпрос тези еноси които съм изброил са тези които в момента образуват като цяло Република БЪЛГАРИЯ и всеки като БЪЛГАРСКИ гражданин няма право да се нарича турчин или арменец или там какъвто и да е-защото в личната му карта пише гражданин на Р. БЪЛГАРИЯ а вече каква религия изповядва си е лично негов проблем по втория въпрос бих казал етническо малцинство са индианците в съединените американски щати - защото те са били репресирани откакто са навлезли колонизаторите в северна америка(континента),даже и след това.така че не би било редно да казваме че има турско или циганско или там некакво си "малцинство" не би било редно след като сме всички граждани на една и съща държава да се ползваме с различни привилегии според "малцинтвената си принадлежност" АЗ КАЗАХ !!! | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Пон 9 Юни - 13:52:05 | |
| Боко лично аз , няма да викам на циганина , циганин или на турчина , турчин след като видя , че в личната му карта името му е българско ... И пак повтарям мразя тарикатите в тези народи , не всички ... |
|
|
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Пон 9 Юни - 14:01:01 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Сря 24 Дек - 0:08:48; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
мишката старшина
Брой мнения : 151 Age : 30
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Пон 9 Юни - 14:11:54 | |
| taq tema da ne q otvorihte zaradi izkazvaneto mi sprqmo turcite i ciganite e az mislq 4e kazah 4e sega misleneto mi e drigo blagodarenie na aSaCi | |
|
| |
Pernament!?! редник
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Пон 9 Юни - 15:32:33 | |
| - мишката написа:
- taq tema da ne q otvorihte zaradi izkazvaneto mi sprqmo turcite i ciganite e az mislq 4e kazah 4e sega misleneto mi e drigo blagodarenie na aSaCi
Мнението ти е друго обаче само във този форум хяхяхя ;-] . | |
|
| |
мишката старшина
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Пон 9 Юни - 16:18:14 | |
| | |
|
| |
IsaaCi Admin
Брой мнения : 281 Age : 50 Location : Бургас
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Вто 10 Юни - 11:28:11 | |
| Всеки си има лично мнение по въпроса и всеки си има причина ако това мнение е отрицателно.И аз когато бях в казармата заради 2-3 човека намразих македонците сега като си помисля и се пукам от смях просто съм бил на такава възраст и акъл че заради 2-3 да мразя всички. | |
|
| |
мишката старшина
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Вто 10 Юни - 15:45:49 | |
| isa i az zaradi nqkolko 4oveka namrazih si4ki no ne sym bila prava i za tfa ve4e se otnasqm sys seki po otdelno | |
|
| |
Pernament!?! редник
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Вто 10 Юни - 16:15:18 | |
| - мишката написа:
- isa i az zaradi nqkolko 4oveka namrazih si4ki no ne sym bila prava i za tfa ve4e se otnasqm sys seki po otdelno
Сигурен сам , че първия човек е Ахмед Доган . | |
|
| |
IsaaCi Admin
Брой мнения : 281 Age : 50 Location : Бургас
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Вто 10 Юни - 17:00:42 | |
| | |
|
| |
Pernament!?! редник
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Вто 10 Юни - 20:21:33 | |
| | |
|
| |
мишката старшина
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Вто 10 Юни - 20:42:37 | |
| mi ne toi e tretoto lice koeto mrazq no mrazeh si4ki zaradi 2 mom4eta imenata im Hamid i Nurai za tfa mrazeh si4ki turci no sega seki e individualen i ve4e se otnasqm kym si4ki po otdelno za6toto ne si4ki sa ednakvi | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Вто 10 Юни - 20:56:35 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Сря 24 Дек - 0:09:12; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
мишката старшина
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Сря 11 Юни - 11:28:20 | |
| | |
|
| |
Гост Гост
| |
| |
мишката старшина
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Сря 11 Юни - 12:39:20 | |
| mi to i az ne sym alkoholi4ka ama piq ot vreme na vreme samo kogato ima povod kato toq v petyk daskaloto svyr6va taka de za men neznam dali 6e svyr6i ama ....... 6e vidim | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Сря 11 Юни - 12:40:22 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Сря 24 Дек - 0:13:06; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
мишката старшина
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Сря 11 Юни - 15:27:14 | |
| az pyk nikoga ne sym bila alkoholi4ka piq samo kat ima povod i gledam da umereno a skoro moje da piq predi pogrebenieto si 6toto ku ne zavyr6a 6e me ubiqt | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Сря 11 Юни - 16:11:19 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Сря 24 Дек - 0:16:11; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Pernament!?! редник
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Сря 11 Юни - 17:52:34 | |
| | |
|
| |
мишката старшина
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! Сря 11 Юни - 17:58:38 | |
| ostai ostai az ako kaja za ena moq sau4enie4ka deto pi6e za sinonim na tradiciq-tragediq ili vmesto uprajneniice pi6e uprajneice ili vmesto asvalt pi6e asvout i tfa e 8-mi klas a ti mi govori6 4e nemojel da napi6e "Az sym" | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! | |
| |
|
| |
| БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! | |
|