PRO-CORE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRO-CORE

Pro-Core стария и полезен форум.

PortalИндексГалерияПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!

Go down 
+3
bRyAn
мишката
IsaaCi
7 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Pernament!?!
редник
редник
Pernament!?!

Брой мнения : 87

БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! - Page 2 Icon_minitimeПон 26 Май - 19:01:30

7r00p3R написа:

<BLOCKQUOTE id=86cf7d4c>
XariZaX написа:
Честно казано като малък съм живял в Айтос и имам доста приятели турци и като хора са невероятно предани като приятели,но мразя политиката на Ахмед Доган,защото някои прекаляват с етническата си различност и продадоха България.Не мога да мразя сегашните турци само заради историята,защото под чието и робство да бяхме ... едва ли на някой му е било приятно като сме били на три морета,нали? Това е същото - не мразя гейовете,не ме интересува кой с кого спи ... стига да не ааамммм как да кажа...ох,излезе ми от ума....имам предвид да не е силно,натрапчиво изразено и да се превземат с цел да бъдат по-толерирани,заради своето различие !
Вчера слушах по радиото един тарикат , които без никакво угризение каза , че иска да направи в Добруджа поне 10 турски училища ...
Първи език турския , да се говори на турски и тн...
Спомена също , че турското население иска вицепрезидента да е турчин.. Evil or Very Mad Shocked affraid </BLOCKQUOTE>

Хахахахахахаххахааххахаха първи език да е турски ... хахахахахахаахах тва тоя е бил пиян сигурен сам Smile ! Просто ... пиянде отсякаде Very Happy !
Върнете се в началото Go down
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! - Page 2 Icon_minitimeПон 26 Май - 20:37:04

-

Последната промяна е направена от XariZaX на Сря 24 Дек - 0:07:02; мнението е било променяно общо 1 път
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! - Page 2 Icon_minitimeПон 26 Май - 20:46:25

Гласувам за атака за другото правителство и това е !!!
Надявам се , че осен ще краде да покаже на турците къде живеят ...
Знам звучи радикално , но е наложително със такива изказвания ...
Относно въпроса за правителство , докато не разграбят държавата няма да съградят нищо !

Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! - Page 2 Icon_minitimeПон 26 Май - 23:00:12

-

Последната промяна е направена от XariZaX на Сря 24 Дек - 0:07:30; мнението е било променяно общо 1 път
BOKO&4OKO
редник
редник
BOKO&4OKO

Брой мнения : 44

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! - Page 2 Icon_minitimeПон 9 Юни - 12:00:55

Нека и аз да изям едни г..а
1 да си помислим по напред какво е това така наречено
същество-турчин/циганин/българин/арменец.... и така нататака и има ли то почва у нас Question
2 какво ще рече етническо малцинство

по първият въпрос тези еноси които съм изброил са тези които в момента образуват като цяло Република БЪЛГАРИЯ
и всеки като БЪЛГАРСКИ гражданин няма право да се нарича турчин или арменец или там какъвто и да е-защото в личната му карта пише гражданин на Р. БЪЛГАРИЯ
а вече каква религия изповядва си е лично негов проблем

по втория въпрос бих казал етническо малцинство са индианците в съединените американски щати - защото те са били репресирани откакто са навлезли колонизаторите в северна америка(континента),даже и след това.така че не би било редно да казваме че има турско или циганско или там некакво си "малцинство"

не би било редно след като сме всички граждани на една и съща държава да се ползваме с различни привилегии според "малцинтвената си принадлежност"

АЗ КАЗАХ !!!
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! - Page 2 Icon_minitimeПон 9 Юни - 13:52:05

Боко лично аз , няма да викам на циганина , циганин или на турчина , турчин след като видя , че в личната му карта името му е българско ...
И пак повтарям мразя тарикатите в тези народи , не всички ...

Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! - Page 2 Icon_minitimeПон 9 Юни - 14:01:01

-

Последната промяна е направена от XariZaX на Сря 24 Дек - 0:08:48; мнението е било променяно общо 1 път
мишката
старшина
старшина
мишката

Брой мнения : 151

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! - Page 2 Icon_minitimeПон 9 Юни - 14:11:54

taq tema da ne q otvorihte zaradi izkazvaneto mi sprqmo turcite i ciganite e az mislq 4e kazah 4e sega misleneto mi e drigo blagodarenie na aSaCi
Pernament!?!
редник
редник
Pernament!?!

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! - Page 2 Icon_minitimeПон 9 Юни - 15:32:33

мишката написа:
taq tema da ne q otvorihte zaradi izkazvaneto mi sprqmo turcite i ciganite e az mislq 4e kazah 4e sega misleneto mi e drigo blagodarenie na aSaCi

Мнението ти е друго обаче само във този форум хяхяхя ;-] . geek
мишката
старшина
старшина
мишката

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! - Page 2 Icon_minitimeПон 9 Юни - 16:18:14

samo tai si misli6
IsaaCi
Admin
IsaaCi

Брой мнения : 281

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! - Page 2 Icon_minitimeВто 10 Юни - 11:28:11

Всеки си има лично мнение по въпроса и всеки си има причина ако това мнение е отрицателно.И аз когато бях в казармата заради 2-3 човека намразих македонците silent сега като си помисля и се пукам от смях Very Happy просто съм бил на такава възраст и акъл че заради 2-3 да мразя всички.
https://procore.bulgarianforum.net
мишката
старшина
старшина
мишката

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! - Page 2 Icon_minitimeВто 10 Юни - 15:45:49

isa i az zaradi nqkolko 4oveka namrazih si4ki no ne sym bila prava i za tfa ve4e se otnasqm sys seki po otdelno
Pernament!?!
редник
редник
Pernament!?!

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! - Page 2 Icon_minitimeВто 10 Юни - 16:15:18

мишката написа:
isa i az zaradi nqkolko 4oveka namrazih si4ki no ne sym bila prava i za tfa ve4e se otnasqm sys seki po otdelno

Сигурен сам , че първия човек е Ахмед Доган . Very Happy
IsaaCi
Admin
IsaaCi

Брой мнения : 281

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! - Page 2 Icon_minitimeВто 10 Юни - 17:00:42

dA-tRaKtoR написа:
мишката написа:

Хаахахах е що пък него бе хахах Very Happy Laughing
https://procore.bulgarianforum.net
Pernament!?!
редник
редник
Pernament!?!

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! - Page 2 Icon_minitimeВто 10 Юни - 20:21:33

IsaaCi написа:
dA-tRaKtoR написа:
мишката написа:

Хаахахах е що пък него бе хахах Very Happy Laughing

Защото той е бандита . Very Happy
мишката
старшина
старшина
мишката

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! - Page 2 Icon_minitimeВто 10 Юни - 20:42:37

mi ne toi e tretoto lice koeto mrazq no mrazeh si4ki zaradi 2 mom4eta imenata im Hamid i Nurai za tfa mrazeh si4ki turci no sega seki e individualen i ve4e se otnasqm kym si4ki po otdelno za6toto ne si4ki sa ednakvi
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! - Page 2 Icon_minitimeВто 10 Юни - 20:56:35

-

Последната промяна е направена от XariZaX на Сря 24 Дек - 0:09:12; мнението е било променяно общо 1 път
мишката
старшина
старшина
мишката

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! - Page 2 Icon_minitimeСря 11 Юни - 11:28:20

ai sq za alkohol li 6e govorim napravo ne mi se misli za alkoho ei sq v petyk pak 6e piq vodka s klasa mi toq pyt napravo neznam lol! Very Happy Very Happy
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! - Page 2 Icon_minitimeСря 11 Юни - 11:39:17

XariZaX написа:
Ама част от нас тук май много си приличаме ... всички имаме или сме имали много общо с алкохола Very Happy

хахахха аз не съм в тая група на алкохолиците ,жалко че не се вписвам в пейзажа Very Happy
мишката
старшина
старшина
мишката

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! - Page 2 Icon_minitimeСря 11 Юни - 12:39:20

mi to i az ne sym alkoholi4ka ama piq ot vreme na vreme samo kogato ima povod kato toq v petyk daskaloto svyr6va taka de za men neznam dali 6e svyr6i ama ....... 6e vidim
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! - Page 2 Icon_minitimeСря 11 Юни - 12:40:22

-

Последната промяна е направена от XariZaX на Сря 24 Дек - 0:13:06; мнението е било променяно общо 1 път
мишката
старшина
старшина
мишката

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! - Page 2 Icon_minitimeСря 11 Юни - 15:27:14

az pyk nikoga ne sym bila alkoholi4ka piq samo kat ima povod i gledam da umereno a skoro moje da piq predi pogrebenieto si 6toto ku ne zavyr6a 6e me ubiqt lol!
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! - Page 2 Icon_minitimeСря 11 Юни - 16:11:19

.

Последната промяна е направена от XariZaX на Сря 24 Дек - 0:16:11; мнението е било променяно общо 1 път
Pernament!?!
редник
редник
Pernament!?!

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! - Page 2 Icon_minitimeСря 11 Юни - 17:52:34

XariZaX написа:
хаха ще завършиш е ... как няма... щом аз завърших Very Happy

Еиии миналия ден толко са смях не е истина Very Happy . Чакайте и на вас да ви разправя и вие да се смеите Very Happy .Ся миналия час по Български госпожата изпитва един циганин от нашия клас за 3-ри .И му казва да напише "Аз съм (еди кво си не го помня Very Happy ). После той пише "аС съм" ... и ние почваме да му се смеим и той го променя на "Азъм" ... хахахаха при положение , че е 8-ми клас Very Happy не знаи как се пише ''Аз съм" , тва нещо толко са смях не е истина . Very Happy Very Happy Very Happy
мишката
старшина
старшина
мишката

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! - Page 2 Icon_minitimeСря 11 Юни - 17:58:38

ostai ostai az ako kaja za ena moq sau4enie4ka deto pi6e za sinonim na tradiciq-tragediq ili vmesto uprajneniice pi6e uprajneice ili vmesto asvalt pi6e asvout i tfa e 8-mi klas a ti mi govori6 4e nemojel da napi6e "Az sym"
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!   БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!! - Page 2 Icon_minitime

БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ!!!
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
PRO-CORE :: PROCORE :: PRO-CORE :: Нищо общо с CS-
Идете на: