PRO-CORE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRO-CORE

Pro-Core стария и полезен форум.

PortalИндексГалерияПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE

Go down 
+10
IsaaCi
Blu3* & SilenTK!lleR
FallOut
s0me1
BOKO&4OKO
Metro
crueL?!
Sp1t_F1r3
beyOnd
n0z1
14 posters
Иди на страница : 1, 2, 3, 4, 5  Next
АвторСъобщение
Гост
Гост

КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Empty
ПисанеЗаглавие: КОИ СА НАЙ-ДОБРИТЕ ИГРАЧИ В НАШИЯ СЪРВЪР   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Icon_minitimeВто 30 Окт - 20:35:59

И така...като продължение на класацията във стария форум,като искам да подчертая,че това си е лично моя класация ,а както всички знаете аз съм много зле с cs-а,т.е. това далеч не е нещо меродавно,и е по-скоро,класация по симпатии отколкото по качества в играта Very Happy
1.IsaaCi -сега освен,че ми е мъж,т.е. има и капка задължение,все пак наистина мисля че той е numero uno и втова малко царство той е кралят(което обаче далеч не значи,че аз съм кралицата,за съжаление Wink)
2.p0w3r tr00p3r(изобщо не съм сигурна дали го пиша вярно)&Sp1t_F1r3(това май е така) продължават волю-неволю да са на престижното 2 място за мен,надявам се че няма да ми се сърдят много за това,че имената им са все така заедно,на аз много ги харесвам и двамата
3.И само понеже реших че ще е много нагло от моя страна,да сложа и трети човек на второ място в тази класация-bw!n е тук
4.noz1
5.Еvil.Elf
6.Die Bitch
7.qshkataa
8.Imam 3 vejda
9.zlata mravka или Dr.4urkov
10.beyond

Последната промяна е направена от на Сря 31 Окт - 11:13:16; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
n0z1
старшина
старшина
n0z1

Брой мнения : 157

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Icon_minitimeВто 30 Окт - 23:25:51

p0w3r tr00p3r & Sp1t_F1r3 с "p0w3r tr00p3r" не съм играл но ддз "Sp1t_F1r3" НЯМА НИКФО ПРАВО ДА Е НА 2РО място според мен но както и да е даже мога да кажа че и R0b0t! е по добър от него ...
beyOnd
редник
редник
beyOnd

Брой мнения : 65

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Icon_minitimeСря 31 Окт - 0:23:04

da e na 10 mqsto O4evidno o6te ni6to ne s1m pokazal Sad ama ddz trea v D**i C*m s mene da play i 6e vidite 4e ne s1m za 10 mqsto Sad !!! ama nali tva si e li4noto mnenie na aSaCi Smile taka 4e az go uvajavam Smile ............ i ima li zna4enie dali pi6a na KIRILICA ili na LATINICA ???
n0z1
старшина
старшина
n0z1

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Icon_minitimeСря 31 Окт - 0:58:56

lol! Офф писна ми от тая игра ама искам да дразня ламера :Д се пак и аз съм човек king (по точно)
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Icon_minitimeСря 31 Окт - 5:41:37

Волю неволю с една малка грешчица е правилно ...
А сега мисля и аз да си наредя една малка класацийка .
"Дундйо" съжелявам баце ама още не си ме направил поданник на кралството така , че мисля да те обявявам и за мой цар Cool ... Мойто класация ще е повече скилс (умения) от колкото лични симпатий :] ...
1.Еvil.Elf престижно първо място за теб .
Причина: 2те поредни глави с Knife , едната от които беше моята ...
2.Isaaci
Причина: Голямото ти слух наш царю Laughing ...
3.bw!n
Причина: Въпреки , че си ми леко антипатичен и обичаш да ми се надуваш имаш умения може би и много късмет не мога да определя ...
4.n0z1
Причина: Батко ти те е научил на това онова а може би ти сам си надничал когато той играе ... Surprised
5.Sp1t_f1r3(Lame)
Причина: Авиерчи си ми и няма да та слагами по доле Я!
6.Some1 (по моему СОМА1)
Причина: Напоследък взе да ми се набиваш в очичките като играч .
7.Imam 3ta vejda (vejdaka)
Причина: Ми играе си момчето ...
8.Qshkata (Patkan,plyh,"TIMON" по моему)
Причина: Невероятните ти умения да си на всеки ъгъл който не погледна ...
9.Zlata mravka
Причина: Не лош като играч ама устата голяма :-]
10.Beyond
Причина: баце не играя толкова често с теб за да съм изпитал уменията ти , не те познавам за това и ти бичим 10туту мисто .
П.С. Ако съм Убидиел някой съжелявам ! Връщам се от страшно купонче , па реших да тракна някой ред и да запиша първият си пост в тоя форум !
Честит да ви е на всички!
n0z1
старшина
старшина
n0z1

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Icon_minitimeСря 31 Окт - 8:27:57

еми щом такова ви е мнението ........ ок Suspect
beyOnd
редник
редник
beyOnd

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Icon_minitimeСря 31 Окт - 11:08:30

Emi zako n0z1 e na 4 mqsto ?????????? ama toi si ma4ka 4oveka i v top-a si e mai na 1 mqsto ama za tva ne s1m siguren Suspect
n0z1
старшина
старшина
n0z1

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Icon_minitimeСря 31 Окт - 11:25:18

еми тяхно мнение нема да ги съдя :Д
beyOnd
редник
редник
beyOnd

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Icon_minitimeСря 31 Окт - 12:39:14

Еми............. што в класациата го няма Za6to s1m Lamer ? тои си цька мн добре и маи е на високо в TOP 15 ?????
beyOnd
редник
редник
beyOnd

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Icon_minitimeСря 31 Окт - 12:43:49

иииии ето я моята класация за наи 10-те наи добри игра4и вьв този Сьрвьр
1.beyOnd
2.beyOnd
3.beyOnd
4.beyOnd
5.beyOnd
6.beyOnd
7.beyOnd
8.beyOnd
9.beyOnd
10.beyOnd Very Happy:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D кефи ли ви класацията мн яка нали ! Very Happy:D:D:D lol!
n0z1
старшина
старшина
n0z1

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Icon_minitimeСря 31 Окт - 13:55:26

cheers cheers cheers lol! класацията е луда ..... но тоя няма право да е на 2ро място а и ония малко ме самнява дето е на 3то но си е супер bounce
beyOnd
редник
редник
beyOnd

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Icon_minitimeСря 31 Окт - 14:20:06

хахаххахахаха нали ??? луда класация ама наистина трябва онзи от 2-ро да го сложа на 3-то lol! и още остава вьпроса ми за Za6to s1m Lamer ?
n0z1
старшина
старшина
n0z1

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Icon_minitimeСря 31 Окт - 15:17:54

еми ддз silent
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Icon_minitimeСря 31 Окт - 16:02:21

Сега що се отнася до моята класация както вече написах тя е по-скоро по симпатии,отколкото за skills,тъй-като аз съм един непрофесионалист в тази област.Sp1t_F1r3 може и да не е във форма напоследък,но е бил и ще бъде един от най-добрите играчи ,които съм виждала(а аз може да не съм играла много,но пък съм изгледала около 50000000000часа cs).И когато веднъж влезе във форма,ще разберете за какво говоря...А що се отнася до ламера нямам бог знае какви впечатления от него засега,затова не съм го включила в класацията си,просто не ми се е случвало да играя с него много...Но пък класацията тепърва ще търпи промени.Noz1 не се обиждай че си четвърти,за теб се отнася същото,сигурна съм ,че по-нататък ще дръпнеш много по-напред,пък и съм те сложила преди батко ти все пак Very Happy
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Icon_minitimeСря 31 Окт - 16:04:08

beyOnd написа:
иииии ето я моята класация за наи 10-те наи добри игра4и вьв този Сьрвьр
1.beyOnd
2.beyOnd
3.beyOnd
4.beyOnd
5.beyOnd
6.beyOnd
7.beyOnd
8.beyOnd
9.beyOnd
10.beyOnd Very Happy:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D кефи ли ви класацията мн яка нали ! Very Happy:D:D:D lol!
Beyond повече скромност бате Wink
btw и мене втория нещо не ме кефи Very Happy
beyOnd
редник
редник
beyOnd

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Icon_minitimeСря 31 Окт - 16:43:04

хахахахахаха ае да го махам тоя втория 4е само разваля класацията lol!
и на негово място слагам един сьвсем нов игра4 които никога не е присьствал в тази класация ..................ииииииииии това ееееееееееее ......... никога не сте 4ували за него да товаааааа еееее ......................................... beyOnd !!! lol! lol! lol! lol!
n0z1
старшина
старшина
n0z1

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Icon_minitimeСря 31 Окт - 17:30:25

aSaCi написа:
Сега що се отнася до моята класация както вече написах тя е по-скоро по симпатии,отколкото за skills,тъй-като аз съм един непрофесионалист в тази област.Sp1t_F1r3 може и да не е във форма напоследък,но е бил и ще бъде един от най-добрите играчи ,които съм виждала(а аз може да не съм играла много,но пък съм изгледала около 50000000000часа cs).И когато веднъж влезе във форма,ще разберете за какво говоря...А що се отнася до ламера нямам бог знае какви впечатления от него засега,затова не съм го включила в класацията си,просто не ми се е случвало да играя с него много...Но пък класацията тепърва ще търпи промени.Noz1 не се обиждай че си четвърти,за теб се отнася същото,сигурна съм ,че по-нататък ще дръпнеш много по-напред,пък и съм те сложила преди батко ти все пак Very Happy

еми аз имам касмет че съм ви в класците rabbit
Sp1t_F1r3
редник
редник
Sp1t_F1r3

Брой мнения : 55

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Icon_minitimeСря 31 Окт - 23:40:16

хахах дупе ти добре ,че си ме сложил в класацията ,че и на 4-то място О.о бил си в настроение bounce cyclops
към втория коментар "безкоментар" знам те тебе "играчУ"
единствения играч в сервера ,който ме "плаши" така повечко е този bw!n доскоро не го бях срещал а днес много лошо ме наби на dustyaztec-a
както виждате навлизам в форма пак почнаха да ми викат " ХАКЕР !!! БАН !!!" ,което ме разсмива и радва едновременно пък и като вляза и се разбеснея в серва не виждам кой остава за съпротива нози не ,, ако е дупето в серва е друго нещо с него съм бил в "теам ::Д:Д:Д:Д" играе си (ама е ламе се пак :П) .
good game на сички и good luck също пък второто място (че и което да е не ми е притрябвало) човек сам си знае колко са му възможностите и колко е добър така ,че такива класации както виждате търпят редакция lol! ае стига съм писал,че си изтърках копчетата alien Twisted Evil Cool
n0z1
старшина
старшина
n0z1

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Icon_minitimeСря 31 Окт - 23:53:18

чакам с нетарпение да си заслужиш второто място в моите очи...
beyOnd
редник
редник
beyOnd

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Icon_minitimeСря 31 Окт - 23:54:47

Ше имаш да 4акашшшшшшшшшш !!! Very Happy Very Happy Very Happy
n0z1
старшина
старшина
n0z1

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Icon_minitimeСря 31 Окт - 23:55:37

знам bounce
Sp1t_F1r3
редник
редник
Sp1t_F1r3

Брой мнения : 55

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Icon_minitimeСря 31 Окт - 23:57:43

какво мога да кажа в случая освен Shocked Shocked Shocked
а да " хорското мнение след моето погребение! " Laughing
n0z1
старшина
старшина
n0z1

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Icon_minitimeЧет 1 Ное - 0:00:55

ще те погребем споко и до там ще стигнем Smile
crueL?!
редник
редник
crueL?!

Брой мнения : 61

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Icon_minitimeЧет 1 Ное - 7:54:46

Ето и моята класациика Razz
1.IsaaCi
2.r0b0t!
3.n0z1
4.Za6to sum LameR ?!
5.7r00p3R
6.Sp1t_F1r3
7.Imam 3ta vejda
8.qshkata
9.beyOnd
10.3JlaTa MpaBKa afro
crueL?!
редник
редник
crueL?!

Брой мнения : 61

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Icon_minitimeЧет 1 Ное - 8:20:26

7r00p3R написа:

1.Еvil.Elf престижно първо място за теб .
Причина: 2те поредни глави с Knife , едната от които беше моята ...
http://i.data.bg/07/11/01/640554_orig.jpg ето ти 2те главички scratch
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Icon_minitime

КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE
Върнете се в началото 
Страница 1 от 5Иди на страница : 1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите