| КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE | |
|
+10IsaaCi Blu3* & SilenTK!lleR FallOut s0me1 BOKO&4OKO Metro crueL?! Sp1t_F1r3 beyOnd n0z1 14 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
BOKO&4OKO редник
Брой мнения : 44
| Заглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Пон 12 Ное - 19:12:50 | |
| хахаха мнооо смешно ,ма карай тва си е лично ваше мнение,та за тва кой е по добър няма да споря но ако ви хване това "момиче" ше ви скаса дупетата,но май се отклоних от темата ще ме извинява админа ,но мисе струва че искате да праим 1вс1 е не че сам про ма ше се пробвам некой ден с вас да разцакаме цс-а ! с уважение - БОКО&ЧОКО | |
|
| |
n0z1 старшина
Брой мнения : 157 Age : 32
| Заглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Пон 12 Ное - 23:24:26 | |
| - Metro написа:
- Ne sum kazval podobno ne6to, 4e si hode6to frag4e i t.n. A 6to se otnasq do administratorite na mene mi e vse taq dali 6te sum admin ili nqma da sum. Daje nikoga ne sum pital Isaa 6te me napravi li admin.
da bate ..... za tova sum na 10 mqsto moeshe da me slojish na nqkoe po nagore .. no jivo zdravo > | |
|
| |
s0me1 редник
Брой мнения : 59 Age : 35 Location : bankya city
| Заглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Нед 18 Ное - 1:41:14 | |
| Доста добра класация хаьхахьхаьхаьх | |
|
| |
FallOut старшина
Брой мнения : 255 Age : 104 Location : Black Sun Empire
| Заглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Нед 2 Дек - 3:32:29 | |
| - n0z1 написа:
- Metro написа:
- Ne sum kazval podobno ne6to, 4e si hode6to frag4e i t.n. A 6to se otnasq do administratorite na mene mi e vse taq dali 6te sum admin ili nqma da sum. Daje nikoga ne sum pital Isaa 6te me napravi li admin.
da bate ..... za tova sum na 10 mqsto moeshe da me slojish na nqkoe po nagore .. no jivo zdravo > апф боли те фара бре некъв CS кво като си на 10то ФАРАоне xD как викаш да сме живи здрави надругото майната му :] | |
|
| |
s0me1 редник
| Заглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Пон 3 Дек - 22:07:37 | |
| Емо само да съм те видял още някъде да се напишеш с моя реал ник (s0me1) без значение как си го написал (S0me1,SOME1,Some1 ИЛИ КАКТО И ДА Е :@) ще ти скачам на вратлето | |
|
| |
FallOut старшина
| Заглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Вто 4 Дек - 23:04:35 | |
| - s0me1 написа:
- Емо само да съм те видял още някъде да се напишеш с моя реал ник (s0me1) без значение как си го написал (S0me1,SOME1,Some1 ИЛИ КАКТО И ДА Е :@) ще ти скачам на вратлето
х.а.ха.х. батее само в pro core бях с тва щото не се сетих за друго са нали не съм с него седи се грей са и си земи некви дъвки orbit без захар се успокой малко не се нерви :] | |
|
| |
n0z1 старшина
| |
| |
s0me1 редник
| Заглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Пет 7 Дек - 21:26:44 | |
| "х.а.ха.х. батее само в pro core бях с тва щото не се сетих за друго " о боже........не се сетих друго вика...нвм.. | |
|
| |
FallOut старшина
| Заглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Пет 7 Дек - 22:33:17 | |
| уф ае аз няа говора поече чеее ше земе ме пречукаш някуде xD | |
|
| |
s0me1 редник
| Заглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Съб 22 Дек - 0:21:34 | |
| Няя бе чичин | |
|
| |
FallOut старшина
| Заглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Нед 23 Дек - 1:39:34 | |
| Ааа знам ли : D с тебе да си нема човек работа : D | |
|
| |
n0z1 старшина
| |
| |
crueL?! редник
Брой мнения : 61 Age : 33
| |
| |
n0z1 старшина
| Заглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Нед 23 Дек - 22:22:54 | |
| axaxaxax CUK CUK | |
|
| |
s0me1 редник
| Заглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Чет 27 Дек - 12:03:27 | |
| няма е Емо мои човек | |
|
| |
crueL?! редник
Брой мнения : 61 Age : 33
| Заглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Съб 29 Дек - 0:06:54 | |
| togaaa az she go tropiram | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Съб 29 Дек - 13:00:11 | |
| Момчета плс обяснявайте с в любов някъде другаде а? Че много спам много нещо-2 страници и нищо по темата |
|
| |
Blu3* & SilenTK!lleR редник
Брой мнения : 9
| Заглавие: by Blu3* & SillenTK!lleR Чет 3 Яну - 10:24:59 | |
| by MaYa`Blu3* zdr s brat mi se radvame che go ima izob6to toq server otnosno klasaciite super sa ama iam stra6ni zabelejki 1-vo SpiTFir3 izob6to ne trqq da prisastva (6tom i az ne prisastvam) sig sam 4e 6e go razglobim toq mom1k,,,, pa za brat mi da ne govorime .....ta taka malko gadno ni stana 4e ni nqma nikade a az i toi ,,,, sme edni ot 1-vite playeri posetili na isaa serverite (o6te ot bratanite...) da priznaq v teq serveri se nay4ix da play ... x_X i kakto i da e...spored mene igra4ite sa Isaaci n0z1 i Ev!L eLf i 7r00p4o tfa sa...za mene i teq beyondi meyondi Spit Fire tam izob6to ne trqq da sa tam da ne govorim 4e v klasaciite vidqx nickove deto izob6to ne sam igral s tqh,,,,,i t.n ! em qvno ne sme vi vpe4atlili s igrata si.......am kf0 da praaa si4ki ste ni fr ....i vi yvajavame Full Respect ! (^_~) X_X bye bye | |
|
| |
| Заглавие: TOP 15 Pr0C0rE Чет 3 Яну - 15:17:31 | |
| 1.n0z1 2.Ev!L.eLf 3.IsaaCi 4.p0weR 7r00p3r 5.{Play4Fun)Mystic 6.$!l3n7*k!ll3r 7.`#MaYa.e-access | Blu3* 8.qshkataaa (ma v posledno vreme mn po4na da se zalaga po Ъglite) 9.Die BiTch d-_-b 10.Sp1t_f1r3 11.noCTm | 3d 12.The Sinner 13.INAT ( Arso ) 14.noCTm | s.Barrel 15.aSaCi :D:D:D:D:D xD tova sa spored men kolkoto do bey0nd toi se oformq na 60 to mqsto nqkude :D | |
|
| |
Sp1t_F1r3 редник
Брой мнения : 55
| Заглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Чет 3 Яну - 23:13:42 | |
| а стига е играч честен ли си момента за загряване след лятото мина като ми пуснат на digicom някой от сървърите за 5-ци що не земеш да дойдеш да те вида барем може да ти зема някой игра едвали не "мен и брат ми ако ни нямало" чакай е spawn къде отиваш ти можеби не си влизал в серва за това не знаеш кои са тези в топа и аз ако седя по цял ден да играя цс пред компа и аз ще съм в топа няма смисъл си хабя очите за таз игра про :X няма какво да комнтирам като ми пуснат sm или pr може да заповадаш btw няма смисъл да коментирам колко надменен и самоуверен трябва да си ,че да сложиш тебе си в класацията :X | |
|
| |
| Заглавие: :@ Пет 4 Яну - 13:00:01 | |
| mi 6to da ne se sloja be sigoren sam 4e 6te napukam ako te hvana 1 v 1 noob ! ne mi govori 4e ti i bez SXE Igrae6e | |
|
| |
Sp1t_F1r3 редник
Брой мнения : 55
| Заглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Пет 4 Яну - 13:28:24 | |
| пиши на кирилица - защото ще те банна ! отвори още 1 тема ей така и пак ще те банна ! е извинявай знам те ,че си много добър просто се чудя как ще ти барна фраг ама защо не влезеш все пак в сървъра да те видим колко можеш или само ти знае устата | |
|
| |
| Заглавие: by MaYa Blu3* Нед 6 Яну - 17:34:47 | |
| alooo Spit li si kaf si taq kalsaciq ne sam q pravil az a brat mi (Sillent Killer) ostai go nego toi e dete o6te !!! i Ot mene da znesh ne mi se prai na oboroten she si pi6a kakto si iskam....a tfa za igrata brat mi e napalni prav ! igrae6e bez Sxe no..kfo tfa ne e ot zna4enie....nali mi se pi6e6 igra4...i moa ti kaja ....4e predi 2 sedmici postoqnno igraex....i tfa 4e si si nabytal priqtelite v topa ....fani ne mi govori .... az nqqm ni6to protiv teb... no ako malko po skromen go razdava6 6e e po-dobre nito ti si naprail too server ... nito si bil v topa... nito igrae6 4esto...taka 4e ot tebe se iska samo malko pove4e razbirane i skromnost se6 se .... a tfa 4e si igral bez SXe te pravi mnoo samnitelen se6 se (nekazvam 4e si igral s hack) ma ima sekfi glyposti za ylesnqvane na igrata .... vi6 ako mi spore6e nqkoi ot n0z1 ;Elfa L Isaa : ili 7r00per shtex si zatraem edno 4e sa mnogo po dobri ot mene i vtoro 4e sa xora.. smisal ne se nadyvat kato tebe....a btw... vijdal sam te na pic... xD tfa 4e ia6 pic sa nickname otgore Spit Fire sig.. spored tebe te prai igra4 ma aide nqq spora poveche s tebe ...! kakto kazax vajnoto e 4e az igraq ot samoto na4alo na Isaa v servarite spomnqm si .... kogato igraz za prav pat s nego 7r00per i Ican i cakaxme postoqnno sled tfa Isaa naprai toq server ..... mi tfa e ....i po spokoino tfa 4e si moderator ne ozna4ava 4e trqq se saobrazqvame s mnenieto ti !!! PEACE \/ ! | |
|
| |
n0z1 старшина
| Заглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Нед 6 Яну - 17:48:47 | |
| момчета ае не се познаваме от вчера не се караите за класацията това си е лично мнение ...... моля ви да не ви налагам синия террор | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE Нед 6 Яну - 18:39:53 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 21:11:41; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE | |
| |
|
| |
| КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE | |
|