PRO-CORE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRO-CORE

Pro-Core стария и полезен форум.

PortalИндексГалерияПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE

Go down 
+10
IsaaCi
Blu3* & SilenTK!lleR
FallOut
s0me1
BOKO&4OKO
Metro
crueL?!
Sp1t_F1r3
beyOnd
n0z1
14 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
АвторСъобщение
BOKO&4OKO
редник
редник
BOKO&4OKO

Брой мнения : 44

КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 3 Icon_minitimeПон 12 Ное - 19:12:50

хахаха мнооо смешно ,ма карай тва си е лично ваше мнение,та за тва кой е по добър няма да споря What a Face
но ако ви хване това "момиче" ше ви скаса дупетата,но май се отклоних от темата ще ме извинява админа Very Happy ,но мисе струва че искате да праим 1вс1 cyclops е не че сам про ма ше се пробвам некой ден с вас да разцакаме цс-а !
с уважение - БОКО&ЧОКО Very Happy
Върнете се в началото Go down
n0z1
старшина
старшина
n0z1

Брой мнения : 157

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 3 Icon_minitimeПон 12 Ное - 23:24:26

Metro написа:
Ne sum kazval podobno ne6to, 4e si hode6to frag4e i t.n. A 6to se otnasq do administratorite na mene mi e vse taq dali 6te sum admin ili nqma da sum. Daje nikoga ne sum pital Isaa 6te me napravi li admin.

da bate ..... za tova sum na 10 mqsto moeshe da me slojish na nqkoe po nagore .. no jivo zdravo >Very Happy
s0me1
редник
редник
s0me1

Брой мнения : 59

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 3 Icon_minitimeНед 18 Ное - 1:41:14

Доста добра класация хаьхахьхаьхаьх
FallOut
старшина
старшина
FallOut

Брой мнения : 255

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 3 Icon_minitimeНед 2 Дек - 3:32:29

n0z1 написа:
Metro написа:
Ne sum kazval podobno ne6to, 4e si hode6to frag4e i t.n. A 6to se otnasq do administratorite na mene mi e vse taq dali 6te sum admin ili nqma da sum. Daje nikoga ne sum pital Isaa 6te me napravi li admin.

da bate ..... za tova sum na 10 mqsto moeshe da me slojish na nqkoe po nagore .. no jivo zdravo >Very Happy
апф боли те фара бре некъв CS кво като си на 10то Very Happy ФАРАоне xD как викаш да сме живи здрави надругото майната му :]
s0me1
редник
редник
s0me1

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 3 Icon_minitimeПон 3 Дек - 22:07:37

Емо само да съм те видял още някъде да се напишеш с моя реал ник (s0me1) без значение как си го написал (S0me1,SOME1,Some1 ИЛИ КАКТО И ДА Е :@) ще ти скачам на вратлето Smile
FallOut
старшина
старшина
FallOut

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 3 Icon_minitimeВто 4 Дек - 23:04:35

s0me1 написа:
Емо само да съм те видял още някъде да се напишеш с моя реал ник (s0me1) без значение как си го написал (S0me1,SOME1,Some1 ИЛИ КАКТО И ДА Е :@) ще ти скачам на вратлето Smile
х.а.ха.х. батее само в pro core бях с тва щото не се сетих за друго са нали не съм с него Very Happy седи се грей са и си земи некви дъвки orbit без захар се успокой малко не се нерви :]
n0z1
старшина
старшина
n0z1

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 3 Icon_minitimeСря 5 Дек - 19:54:29

Die Bitch d-_-b написа:
s0me1 написа:
х.а.ха.х. батее само в pro core бях с тва щото не се сетих за друго са нали не съм с него Very Happy седи се грей са и си земи некви дъвки orbit без захар се успокой малко не се нерви :]
HXahxAHXhaxha цък цък !!
s0me1
редник
редник
s0me1

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 3 Icon_minitimeПет 7 Дек - 21:26:44

"х.а.ха.х. батее само в pro core бях с тва щото не се сетих за друго " о боже........не се сетих друго вика...нвм..
FallOut
старшина
старшина
FallOut

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 3 Icon_minitimeПет 7 Дек - 22:33:17

уф ае аз няа говора поече чеее ше земе ме пречукаш някуде xD
s0me1
редник
редник
s0me1

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 3 Icon_minitimeСъб 22 Дек - 0:21:34

Няя бе чичин Smile
FallOut
старшина
старшина
FallOut

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 3 Icon_minitimeНед 23 Дек - 1:39:34

Ааа знам ли : D с тебе да си нема човек работа : D
n0z1
старшина
старшина
n0z1

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 3 Icon_minitimeНед 23 Дек - 22:20:56

pale she ima pogrebenie skoro tfa use6tam Very Happy

Последната промяна е направена от на Нед 23 Дек - 22:30:13; мнението е било променяно общо 1 път
crueL?!
редник
редник
crueL?!

Брой мнения : 61

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 3 Icon_minitimeНед 23 Дек - 22:21:55

Толкова ли зъл бащата Laughing
n0z1
старшина
старшина
n0z1

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 3 Icon_minitimeНед 23 Дек - 22:22:54

axaxaxax CUK CUK Laughing
s0me1
редник
редник
s0me1

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 3 Icon_minitimeЧет 27 Дек - 12:03:27

няма е Емо мои човек Very Happy
crueL?!
редник
редник
crueL?!

Брой мнения : 61

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 3 Icon_minitimeСъб 29 Дек - 0:06:54

togaaa az she go tropiram Laughing
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 3 Icon_minitimeСъб 29 Дек - 13:00:11

Момчета плс обяснявайте с в любов някъде другаде а? sunny Че много спам много нещо-2 страници и нищо по темата silent
Blu3* & SilenTK!lleR
редник
редник
Blu3* & SilenTK!lleR

Брой мнения : 9

ПисанеЗаглавие: by Blu3* & SillenTK!lleR   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 3 Icon_minitimeЧет 3 Яну - 10:24:59

by MaYa`Blu3* zdr s brat mi se radvame che go ima izob6to toq server otnosno klasaciite super sa ama iam stra6ni zabelejki 1-vo SpiTFir3 izob6to ne trqq da prisastva (6tom i az ne prisastvam) sig sam 4e 6e go razglobim toq mom1k,,,, pa za brat mi da ne govorime .....ta taka malko gadno ni stana 4e ni nqma nikade a az i toi ,,,, sme edni ot 1-vite playeri posetili na isaa serverite (o6te ot bratanite...) da priznaq v teq serveri se nay4ix da play ... x_X i kakto i da e...spored mene igra4ite sa Isaaci n0z1 i Ev!L eLf i 7r00p4o tfa sa...za mene i teq beyondi meyondi Spit Fire tam izob6to ne trqq da sa tam da ne govorim 4e v klasaciite vidqx nickove deto izob6to ne sam igral s tqh,,,,,i t.n ! em qvno ne sme vi vpe4atlili s igrata si.......am kf0 da praaa si4ki ste ni fr ....i vi yvajavame Full Respect ! (^_~) X_X bye bye
Blu3* & SilenTK!lleR
редник
редник
Blu3* & SilenTK!lleR

ПисанеЗаглавие: TOP 15 Pr0C0rE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 3 Icon_minitimeЧет 3 Яну - 15:17:31

1.n0z1
2.Ev!L.eLf
3.IsaaCi
4.p0weR 7r00p3r
5.{Play4Fun)Mystic
6.$!l3n7*k!ll3r
7.`#MaYa.e-access | Blu3*
8.qshkataaa (ma v posledno vreme mn po4na da se zalaga po Ъglite)
9.Die BiTch d-_-b
10.Sp1t_f1r3
11.noCTm | 3d
12.The Sinner
13.INAT ( Arso Very Happy Very Happy Very Happy)
14.noCTm | s.Barrel
15.aSaCi Very Happy:D:D:D:D:D xD tova sa spored men Smile Smile Smile kolkoto do bey0nd toi se oformq na 60 to mqsto nqkude Very Happy:D
Sp1t_F1r3
редник
редник
Sp1t_F1r3

Брой мнения : 55

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 3 Icon_minitimeЧет 3 Яну - 23:13:42

а стига е играч Laughing честен ли си момента за загряване след лятото мина като ми пуснат на digicom някой от сървърите за 5-ци що не земеш да дойдеш да те вида барем може да ти зема някой игра едвали не "мен и брат ми ако ни нямало" чакай е spawn къде отиваш ти можеби не си влизал в серва за това не знаеш кои са тези в топа и аз ако седя по цял ден да играя цс пред компа и аз ще съм в топа няма смисъл си хабя очите за таз игра про :X няма какво да комнтирам като ми пуснат sm или pr може да заповадаш Shocked Cool
btw няма смисъл да коментирам колко надменен и самоуверен трябва да си ,че да сложиш тебе си в класацията :X What a Face
Blu3* & SilenTK!lleR
редник
редник
Blu3* & SilenTK!lleR

ПисанеЗаглавие: :@   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 3 Icon_minitimeПет 4 Яну - 13:00:01

mi 6to da ne se sloja be sigoren sam 4e 6te napukam ako te hvana 1 v 1 noob ! ne mi govori 4e ti i bez SXE Igrae6e
Sp1t_F1r3
редник
редник
Sp1t_F1r3

Брой мнения : 55

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 3 Icon_minitimeПет 4 Яну - 13:28:24

пиши на кирилица - защото ще те банна !
отвори още 1 тема ей така и пак ще те банна !
е извинявай Shocked знам те ,че си много добър просто се чудя как ще ти барна фраг confused ама защо не влезеш все пак в сървъра да те видим колко можеш или само ти знае устата bounce
Blu3* & SilenTK!lleR
редник
редник
Blu3* & SilenTK!lleR

ПисанеЗаглавие: by MaYa Blu3*   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 3 Icon_minitimeНед 6 Яну - 17:34:47

alooo Spit li si kaf si taq kalsaciq ne sam q pravil az a brat mi (Sillent Killer) ostai go nego toi e dete o6te !!! i Ot mene da znesh ne mi se prai na oboroten she si pi6a kakto si iskam....a tfa za igrata brat mi e napalni prav ! igrae6e bez Sxe no..kfo tfa ne e ot zna4enie....nali mi se pi6e6 igra4...i moa ti kaja ....4e predi 2 sedmici postoqnno igraex....i tfa 4e si si nabytal priqtelite v topa ....fani ne mi govori .... az nqqm ni6to protiv teb... no ako malko po skromen go razdava6 6e e po-dobre nito ti si naprail too server ... nito si bil v topa... nito igrae6 4esto...taka 4e ot tebe se iska samo malko pove4e razbirane i skromnost se6 se .... a tfa 4e si igral bez SXe te pravi mnoo samnitelen se6 se (nekazvam 4e si igral s hack) ma ima sekfi glyposti za ylesnqvane na igrata .... vi6 ako mi spore6e nqkoi ot n0z1 ;Elfa L Isaa : ili 7r00per shtex si zatraem edno 4e sa mnogo po dobri ot mene i vtoro 4e sa xora.. smisal ne se nadyvat kato tebe....a btw... vijdal sam te na pic... xD tfa 4e ia6 pic sa nickname otgore Spit Fire sig.. spored tebe te prai igra4 ma aide nqq spora poveche s tebe ...! kakto kazax vajnoto e 4e az igraq ot samoto na4alo na Isaa v servarite spomnqm si .... kogato igraz za prav pat s nego 7r00per i Ican Wink i cakaxme postoqnno sled tfa Isaa naprai toq server ..... mi tfa e ....i po spokoino tfa 4e si moderator ne ozna4ava 4e trqq se saobrazqvame s mnenieto ti !!! PEACE \/ !
n0z1
старшина
старшина
n0z1

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 3 Icon_minitimeНед 6 Яну - 17:48:47

момчета ае не се познаваме от вчера не се караите за класацията това си е лично мнение ...... моля ви да не ви налагам синия террор
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 3 Icon_minitimeНед 6 Яну - 18:39:53

.

Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 21:11:41; мнението е било променяно общо 1 път
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE   КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE - Page 3 Icon_minitime

КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE
Върнете се в началото 
Страница 3 от 5Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
PRO-CORE :: PROCORE :: PRO-CORE :: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE-
Идете на: