| АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН | |
|
+30palavoto_kozche eleana Zloto danko_kulev b1g*s7a|-| Grainger Sp1t_F1r3 MURATA dji MOVE--- rod0 ivanko3ela masaaci Roksana Pernament!?! мишката NaRkotiCI bRyAn BOKO&4OKO Ev!L.eLf Metro the black angel Alf`BynD1 boikot s0me1 crueL?! seal FallOut n0z1 IsaaCi 34 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Гост Гост
| |
| |
IsaaCi Admin
Брой мнения : 281 Age : 50 Location : Бургас
| |
| |
IsaaCi Admin
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Пон 19 Ное - 18:21:37 | |
| The admins family | |
|
| |
n0z1 старшина
Брой мнения : 157 Age : 32
| |
| |
IsaaCi Admin
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Вто 20 Ное - 16:15:00 | |
| | |
|
| |
FallOut старшина
Брой мнения : 255 Age : 104 Location : Black Sun Empire
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Сря 21 Ное - 22:11:10 | |
| | |
|
| |
seal редник
Брой мнения : 16 Age : 50 Location : софия
| Заглавие: Oт всички съм доволен Пон 26 Ное - 11:17:17 | |
| Oт всички админи съм доволен.Е разбирасе ако се пишат винаги с тези си никове.Е веднъж ме ban 10 мин. за нищо ,но не го виждам този ник сред админите.Е не може всички да сме супер добри играчи но се стараем и си правим кефа.От време на време има реплики от някои хора към отделни личности към тяхната игра,като не го преглатнеш и им отговориш тогава следва заплаха че ще има ............Хора знам какво е да си админ,но това не те прави по различен от другите . | |
|
| |
n0z1 старшина
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Чет 29 Ное - 11:02:38 | |
| - seal написа:
- Oт всички админи съм доволен.Е разбирасе ако се пишат винаги с тези си никове.Е веднъж ме ban 10 мин. за нищо ,но не го виждам този ник сред админите.Е не може всички да сме супер добри играчи но се стараем и си правим кефа.От време на време има реплики от някои хора към отделни личности към тяхната игра,като не го преглатнеш и им отговориш тогава следва заплаха че ще има ............Хора знам какво е да си админ,но това не те прави по различен от другите .
щом е за 10 мин сиг си нямал sXe-I !! | |
|
| |
IsaaCi Admin
| |
| |
Гост Гост
| Заглавие: INAT ИЛИ MALAK ISAACI Пон 3 Дек - 11:19:18 | |
| Арсо,9г,Бургас Малък,но вече знае |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Пон 3 Дек - 11:22:34 | |
| n0z1 ?!?!?!?... <~ mee and my friends :] <~ only me :] Извинявам се ако са малкоо големички Инфо за n0z1 : Име : Красимир Фамилия : ***(ако не го виждате начи не сте ВИП) Хобита : Counter-Strike и да Рисувам Брат : Ev!L.eLf Сестра : <none> ако имате други вапроси пишете ми |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Пон 3 Дек - 11:26:14 | |
|
Последната промяна е направена от на Вто 11 Дек - 8:41:52; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
FallOut старшина
| |
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Съб 15 Дек - 12:45:09 | |
| bw!n |
|
| |
FallOut старшина
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Нед 16 Дек - 2:13:49 | |
| Ъъъъ bw!n е голям бе аз си мислях че е на 15-17 / | |
|
| |
n0z1 старшина
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Пон 17 Дек - 0:56:24 | |
| | |
|
| |
crueL?! редник
Брой мнения : 61 Age : 33
| |
| |
IsaaCi Admin
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Сря 19 Дек - 23:53:15 | |
| [X]Arl3chin0 | |
|
| |
s0me1 редник
Брой мнения : 59 Age : 35 Location : bankya city
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Съб 22 Дек - 0:35:07 | |
| хахьахаххахахахьхахьа bw!na ме кефи най-много хлялхялхяхляхляхляхял Ебати фена | |
|
| |
boikot редник
Брой мнения : 2
| Заглавие: blabla blabla Сря 16 Яну - 21:13:31 | |
| E pa az sam koi da e drug : [D*G*F];[SMC];[UF];[X]Boikot Name : Boian Sex : po mnogo Age : 23 Hobby : piene jeni koli tenis jeni snowboard DARTS jeni PC Programin .... ami mai zabravih da kaja jeni Music : heavy metal ; S.O.A.D. Disco ; Summer Jump Mixxxx | |
|
| |
n0z1 старшина
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Чет 17 Яну - 10:03:48 | |
| BOIKOT IS THE MEN DUDES !! | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Пет 18 Яну - 12:25:11 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 22:19:55; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
boikot редник
Брой мнения : 2
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Пет 18 Яну - 20:42:55 | |
| kvo tva grashnoto nozi MAN pishe se MAN ne sme niakolko shtoto MEN e mnojestvenoto chislo inache 10q | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Съб 19 Яну - 23:04:09 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 22:23:32; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
n0z1 старшина
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Нед 20 Яну - 16:34:24 | |
| http://www.album.bg/n0zkyyy/ ако искате да бъдете в албумчето пишетее | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН | |
| |
|
| |
| АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН | |
|