| АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН | |
|
+30palavoto_kozche eleana Zloto danko_kulev b1g*s7a|-| Grainger Sp1t_F1r3 MURATA dji MOVE--- rod0 ivanko3ela masaaci Roksana Pernament!?! мишката NaRkotiCI bRyAn BOKO&4OKO Ev!L.eLf Metro the black angel Alf`BynD1 boikot s0me1 crueL?! seal FallOut n0z1 IsaaCi 34 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
n0z1 старшина
Брой мнения : 157 Age : 32
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Нед 20 Яну - 16:35:27 | |
| - XariZaX написа:
- пак грешно ;(
FUCK OFF сигорен съм че това не е грешно. Kvo samo se oplakvash be mangoo... | |
|
| |
IsaaCi Admin
Брой мнения : 281 Age : 50 Location : Бургас
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Пон 21 Яну - 12:21:16 | |
| - n0z1 написа:
- http://www.album.bg/n0zkyyy/ ако искате да бъдете в албумчето пишетее
Браво радва ме. | |
|
| |
Alf`BynD1 редник
Брой мнения : 7
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Чет 24 Яну - 13:34:08 | |
| http://picbg.net/album_folder.php?u_id=134956KeRH&f_id=8251
Ник: Alf`BynD1 / XybaBa Cu aMa CaM |`eu / KoTaPaKaT`C`K/|u3Mu / Всеки ник свързан с Цици /// ! Име: Митко Години: 17 Живущ: гр. София Хоби: футбол, играене в Про Кор и жени ...
и те така... | |
|
| |
the black angel редник
Брой мнения : 52
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Пет 25 Яну - 13:07:58 | |
| http://www.album.bg/blade94/images/1526593/ ето ме и мен ThE BlaCk AnGeL | |
|
| |
FallOut старшина
Брой мнения : 255 Age : 104 Location : Black Sun Empire
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Пет 25 Яну - 23:04:19 | |
| Абе некви лудаци се навъдиха тука си ебало века .xx.ax.a. xD | |
|
| |
FallOut старшина
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Пет 25 Яну - 23:06:07 | |
| Ебаам се давайте още снимки админчета редовните играчи регвайте се и слагайте pics. да се гледаме | |
|
| |
the black angel редник
| |
| |
n0z1 старшина
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Съб 26 Яну - 20:43:17 | |
| | |
|
| |
FallOut старшина
| |
| |
FallOut старшина
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Съб 26 Яну - 22:58:07 | |
| Не се обиждай бате ма ако не си чалгарче тия дрехи ги хвърли куде хора не минаат :X | |
|
| |
crueL?! редник
Брой мнения : 61 Age : 33
| |
| |
the black angel редник
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Нед 27 Яну - 17:59:34 | |
| хаха направо някаф фолк фориа хаха аз токова нешто фолк не зн.. само хаус и тве кви са тиа .. | |
|
| |
FallOut старшина
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Нед 27 Яну - 19:31:02 | |
| Е евала ти праим тогаа .xa.x.a ма аз си уважаам метала и та е :'D | |
|
| |
Metro редник
Брой мнения : 33 Age : 36 Location : Shumen
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Пон 28 Яну - 3:22:42 | |
| Emo produljavai s tiq lafove i shte ti stana nai golemiq fen, daje fen club 6te ti napravq | |
|
| |
n0z1 старшина
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Пон 28 Яну - 8:29:39 | |
| - Metro написа:
- Emo produljavai s tiq lafove i shte ti stana nai golemiq fen, daje fen club 6te ti napravq
iskam i az v fen clubaa ;( | |
|
| |
FallOut старшина
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Пон 28 Яну - 17:27:17 | |
| - Metro написа:
- Emo produljavai s tiq lafove i shte ti stana nai golemiq fen, daje fen club 6te ti napravq
бате аз просто лафовете ги измислям докато си говора тва е като да си драпаш к**о х.а.ха. ше ме извините заа думите ма си е така :] | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Чет 31 Яну - 16:14:27 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 22:24:04; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
n0z1 старшина
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Чет 31 Яну - 18:27:45 | |
| XariZaX moje da ne pisha pravilno,no ot nachaloto si se zaql s men samo se zaqjdash s men se1 znaesh poveche ot CS..... i za tova respekt nqmam kum teb.Ne se misli za neshto poveche ot noob.... | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Чет 31 Яну - 19:33:29 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 22:24:22; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
n0z1 старшина
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Чет 31 Яну - 19:59:21 | |
| - XariZaX написа:
- Честно казано,батенце,е точно обратното .... ти се хващаш за всяка моя дума... а за респекта... как да те уважава човек след като ме наричаш "mangoo" и "noob".Плюс това съм играл повече от теб,но това не е толкова важно.... разсъждавал съм над ситуациите,гледал съм повече мании,чел съм повече мании ... а ти не уважаваш личното ми мнение.... все пак това е forum и всеки независимо дали го смяташ за "noob" има право да го изрази своята позиция и да я подкрепи с аргументи.Това,че компа ми е брицан и нямам време да го дам на ремонт и да седна да поцъкам като хората,може да значи,че съм "noob",може и да звучи като оправдание.Така е ... не съм най-добрият,но аз си знам колко струвам,колко неща мога и колко време съм стоял на Pc-то.
И все пак c-strike си е просто една игра,макар и интересна ... и все пак игра ... Нека не го забравяме ;] офф поне от моя страна спирам да се заяждам... за каквото и да съм виновен признавам си го.Защото и аз мн се мисля за про че няма по добър от мен.И малко се овличам ..... sry... | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Чет 31 Яну - 20:50:43 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 22:24:39; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
n0z1 старшина
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Пет 1 Фев - 7:20:28 | |
| | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Пет 1 Фев - 11:24:04 | |
|
Последната промяна е направена от XariZaX на Вто 23 Дек - 22:37:21; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
s0me1 редник
Брой мнения : 59 Age : 35 Location : bankya city
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Пет 1 Фев - 11:57:42 | |
| | |
|
| |
n0z1 старшина
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН Пет 1 Фев - 13:03:23 | |
| andy .... she te oredq s team .. dobur team(ako si nqmash) po turniri lqtoto she hodime .... ako iskash de... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН | |
| |
|
| |
| АДМИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА PROCORE-СНИМКИ,ИНФО ИТН | |
|