| Кой е по -голям ламер :? | |
|
+10crueL?! AngelOfDeath Pernament!?! IsaaCi Metro n0z1 Leko Sym Typ bRyAn FallOut Sp1t_F1r3 14 posters |
|
клан 1 или клан 2 :? "mighty прота" | 1.noCTm| | | 64% | [ 16 ] | 2.destruction | | 36% | [ 9 ] |
| Общо гласове : 25 | | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Sp1t_F1r3 редник
Брой мнения : 55
| Заглавие: Кой е по -голям ламер :? Нед 27 Яну - 16:18:53 | |
| В тази тема може да коментирате :-] така нека още сега кажа ,че темата е насочена към точно определена група " mighty прота" (най-често в чакането) както и да е... Може да коментирате кой точно играч от тези два клана е по-голям ламер както и да гласувате в анкетата пари за гласуване не давам ! п.п. Ако някое "mighty про" (в чакаленото) си мисли ,че не е NEWBIE и има нещо да каже направо да влиза 87.120.5.40:27016 ; 87.120.5.40:27017 вие сте най-жалките играчи които са играли в сървъра .. п.п.2 като някой ми се обиди от тези два клана да знае ,че ми е през ....... ако видя пак изказвания от сорта : чао ламчета или каквото и да е от destruction ( по точно forwar) или някакъв коментар за чакалене от noctm (също така и чакалене от клана ) ще последва перманентен бан за целия клан оплаквайте се и на арменския поп ако искате писна ми (или по-точно трябва да употребя НИ ) от вас " mighty прота" п.п.3 знам ,че сте добри и на петици че как иначе "mighty прота" може да заповядате отново
Последната промяна е направена от на Нед 27 Яну - 19:39:40; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
FallOut старшина
Брой мнения : 255 Age : 104 Location : Black Sun Empire
| Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Нед 27 Яну - 19:32:06 | |
| ах що не моа и за двата клана да гласувам .xa.x.a | |
|
| |
FallOut старшина
| Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Нед 27 Яну - 19:33:20 | |
| Айде за noCTm щото от другите има 1 дето цъка горе долу :'D | |
|
| |
Sp1t_F1r3 редник
| Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Нед 27 Яну - 19:51:27 | |
| лично към brayan нямам оплаквания той почва да става ламер като влезе някой от отбора му и почнат да чакат иначе съм го забелязал и да ръшва но fowar ще си изяде бана следващия път като почне да нарежда за noCTm нямам думи по-големи ламери не съм виждал даже и в digicom няма такива :X ае момци вие нз дали имате поглед над играта ама ако не чакате не вземата победа или ако вземете е 1:100 | |
|
| |
FallOut старшина
| Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Нед 27 Яну - 19:54:06 | |
| х.а.ха.х...ха. бате нахранихме ги тия за 5 минути :'D | |
|
| |
bRyAn старшина
Брой мнения : 260 Age : 31 Location : На края на Вселената
| Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Нед 27 Яну - 22:48:24 | |
| - Sp1t_F1r3 написа:
- лично към brayan нямам оплаквания той почва да става ламер като влезе някой от отбора му и почнат да чакат иначе съм го забелязал и да ръшва но fowar ще си изяде бана следващия път като почне да нарежда за noCTm нямам думи по-големи ламери не съм виждал даже и в digicom няма такива :X ае момци вие нз дали имате поглед над играта ама ако не чакате не вземата победа или ако вземете е 1:100
Бате 10х за мнението...Нз дали си гледал про тиймовете като fnatic, NiP, NoA, SK, Pentagram.Те когато са CT се разпределят на всяка бомбата(сектор) по 2-ма човека и 1 на Х(най-често с awp).Та ако не си ги гледал гледай някой техни демота за да видиш, че те чакат повече от нас... Аз за мен нз дали съм чакал(половината хора в сървъра ме мислят за чакал), но и не ме интересува!(за мен това е пазене)!Важното е, че бия половината сървър няма значение как Това да си чакал не значи, че си ламер.Едно про не трябва само да може да ръшва.Трябва да знае схеми и да може да пази.(ЛИЧНО МНЕНИЕ) П.П. Не ме интересува какво мислите за мен нито за f0war.Важното е, че поне бием!
Последната промяна е направена от на Нед 27 Яну - 22:51:08; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Leko Sym Typ редник
Брой мнения : 11 Age : 29 Location : Bulgaria
| Заглавие: Аве Sp1t F1r3 ли си нз каф си.. Нед 27 Яну - 22:50:49 | |
| Що за админ се зимаш като ще определяш начина на играа ??? Аз може да чакам според теб ама така си играя и ако мислиш , че това е чакалене да ти дам 1 site www.fnatic.com регваш се , цакаш на demos и теглиш някое на f0rest едни от най-добрите в света . Гледай как играи и се УЧИ , УЧИ , УЧИ не казвай на другите чакали... | |
|
| |
Sp1t_F1r3 редник
| Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Нед 27 Яну - 23:59:12 | |
| Pro Core данеби случайно да е CPL е момче на човек му писва от такива като теб и noctm които само чакате какво чакате нз влака можеби както и да е .. гледал съм ги и да ти кажа нямаш нищо общо с тях нито пък някога ще имаш и не бих казал ,че тактиката им е ЧАКАЛЕНЕ + това те играят отборно на турнир не в масака с извинение към сървъра | |
|
| |
bRyAn старшина
| Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Пон 28 Яну - 0:03:13 | |
| - Sp1t_F1r3 написа:
- Pro Core данеби случайно да е CPL е момче на човек му писва от такива като теб и noctm които само чакате какво чакате нз влака можеби както и да е .. гледал съм ги и да ти кажа нямаш нищо общо с тях нито пък някога ще имаш и не бих казал ,че тактиката им е ЧАКАЛЕНЕ + това те играят отборно на турнир не в масака с извинение към сървъра
Играя си както мога, а ако не ти харесва или се нервирате, че "чакаля" си е ваш проблем... | |
|
| |
Sp1t_F1r3 редник
| Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Пон 28 Яну - 0:04:30 | |
| мой си е проблема и нали се сещаш ,че мога си го реша и без това сте натварил сички покрай мене | |
|
| |
bRyAn старшина
| |
| |
Sp1t_F1r3 редник
| Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Пон 28 Яну - 0:08:42 | |
| | |
|
| |
bRyAn старшина
| Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Пон 28 Яну - 0:12:22 | |
| Sp1t нямам намерения да се карам с теб.Правя си кефа като играя в сървъра.Нямам причини да нервя някой от плеарите.Казвам, че играя както мога.Гледам да хвана някой фраг няма значение как.Чакам само когато съм CT(пазя бомб).T ли съм ръшвъм с човека с c4. | |
|
| |
Sp1t_F1r3 редник
| Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Пон 28 Яну - 0:15:43 | |
| - gow.SkullCrusher[hf] написа:
- Sp1t нямам намерения да се карам с теб.Правя си кефа като играя в сървъра.Нямам причини да нервя някой от плеарите.Казвам, че играя както мога.Гледам да хвана някой фраг няма значение как.Чакам само когато съм CT(пазя бомб).T ли съм ръшвъм с човека с c4.
към тебе нямам (много) лоши чувства даже знам че си играеш бр обаче forwar няма бъдеще и не само според мен в сървъра така с това държание няма да стане | |
|
| |
bRyAn старшина
| Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Пон 28 Яну - 0:25:57 | |
| 10x М/у другото на f0war винаги му казвам да спре ама той вика ко да спра глей ... обаче да ти кажа когато започне да се нерви винаги има причина. Например вчера влиза 1 Th3_Gam3, беше без sXe и беше с сд хак.Удряшше ми ХС през стените.cooler беше вътре(нали е админ) и му викаме целия наш теам(4 човека бехме), че тоя е сд.Cooler: "Не е хак!" и горе доло зеха 10 врътки заради Cooler, за дето не го бан. | |
|
| |
Sp1t_F1r3 редник
| Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Пон 28 Яну - 0:31:50 | |
| това ти е вече проблем с cooler аз там нямам глас noCTm| не се стеснявайте де | |
|
| |
Leko Sym Typ редник
Брой мнения : 11 Age : 29 Location : Bulgaria
| |
| |
FallOut старшина
| Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Пон 28 Яну - 18:04:56 | |
| | |
|
| |
n0z1 старшина
Брой мнения : 157 Age : 32
| Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Пон 28 Яну - 18:36:23 | |
| офф батее кво се оплакватее играите като мен ръшваш ги с пиле и ги избиеш целия теам няма кво се занимавам с кашета ем са кашетаа ем немогат да играят.И проблеми с кашетата по големите про-та нямат ... просто си проверяват и БАМ БАМ.Ае тая игра е леснаа на нея се опитваш да си над другия,но съм забелязал че някои от вас даже не се опитват да подобрят техниката си на игра...
PLAY HARD-GO PRO | |
|
| |
FallOut старшина
| Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Пон 28 Яну - 18:45:21 | |
| Мда nozky на пълно си прав бате маа аз не съм маняк x.a.x.a ии не се и старая да си подобрявам техниката ма напоследък се проам малко с awp по някой път върви ма по някой път пълна скръб :X | |
|
| |
n0z1 старшина
| Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Пон 28 Яну - 18:51:10 | |
| секи ден с нова техника така винаги си про днес си ламер утре не ги оставяш да дишат | |
|
| |
Metro редник
Брой мнения : 33 Age : 36 Location : Shumen
| Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Пон 28 Яну - 19:26:19 | |
| n0z1 nau4i i men da cepq celiq team s pile na ru6 PLSSsSsS bate | |
|
| |
Sp1t_F1r3 редник
| Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Пон 28 Яну - 19:28:03 | |
| | |
|
| |
Sp1t_F1r3 редник
| Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Пон 28 Яну - 19:29:55 | |
| - n0z1 написа:
- секи ден с нова техника така винаги си про днес си ламер утре не ги оставяш да дишат
нози така е ама като има от твоята 4-5 човека като forwar и да си приложиш тактиката как ще я приложиш срещу целия противников отбор и ако я приложиш колко пъти мислиш ,че ще успееш като няма кой поне да те покрива 1 -2 макс :X | |
|
| |
n0z1 старшина
| Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Пон 28 Яну - 21:25:40 | |
| - Sp1t_F1r3 написа:
- n0z1 написа:
- секи ден с нова техника така винаги си про днес си ламер утре не ги оставяш да дишат
нози така е ама като има от твоята 4-5 човека като forwar и да си приложиш тактиката как ще я приложиш срещу целия противников отбор и ако я приложиш колко пъти мислиш ,че ще успееш като няма кой поне да те покрива 1 -2 макс :X Е... и ти си бил така спокоиноо секи от нас е започнал от нищото и ние сме били ламери за про-тата .... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? | |
| |
|
| |
| Кой е по -голям ламер :? | |
|