PRO-CORE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRO-CORE

Pro-Core стария и полезен форум.

PortalИндексГалерияПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Кой е по -голям ламер :?

Go down 
+10
crueL?!
AngelOfDeath
Pernament!?!
IsaaCi
Metro
n0z1
Leko Sym Typ
bRyAn
FallOut
Sp1t_F1r3
14 posters
Иди на страница : 1, 2, 3, 4  Next

клан 1 или клан 2 :? "mighty прота"
1.noCTm|
Кой е по -голям ламер :? Icon_voting_bar64%Кой е по -голям ламер :? Icon_voting_bar
 64% [ 16 ]
2.destruction
Кой е по -голям ламер :? Icon_voting_bar36%Кой е по -голям ламер :? Icon_voting_bar
 36% [ 9 ]
Общо гласове : 25

АвторСъобщение
Sp1t_F1r3
редник
редник
Sp1t_F1r3

Брой мнения : 55

Кой е по -голям ламер :? Empty
ПисанеЗаглавие: Кой е по -голям ламер :?   Кой е по -голям ламер :? Icon_minitimeНед 27 Яну - 16:18:53

В тази тема може да коментирате :-] така нека още сега кажа ,че темата е насочена към точно определена група " mighty прота" (най-често в чакането) както и да е... Може да коментирате кой точно играч от тези два клана е по-голям ламер както и да гласувате в анкетата пари за гласуване не давам ! Very Happy
п.п. Ако някое "mighty про" (в чакаленото) си мисли ,че не е NEWBIE и има нещо да каже направо да влиза 87.120.5.40:27016 ; 87.120.5.40:27017 вие сте най-жалките играчи които са играли в сървъра ..
п.п.2 като някой ми се обиди от тези два клана да знае ,че ми е през ....... ако видя пак изказвания от сорта : чао ламчета или каквото и да е от destruction ( по точно forwar) или някакъв коментар за чакалене от noctm (също така и чакалене от клана ) ще последва перманентен бан за целия клан оплаквайте се и на арменския поп ако искате писна ми (или по-точно трябва да употребя НИ ) от вас " mighty прота"
п.п.3 знам ,че сте добри и на петици че как иначе "mighty прота" може да заповядате отново Smile

Последната промяна е направена от на Нед 27 Яну - 19:39:40; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
FallOut
старшина
старшина
FallOut

Брой мнения : 255

ПисанеЗаглавие: Re: Кой е по -голям ламер :?   Кой е по -голям ламер :? Icon_minitimeНед 27 Яну - 19:32:06

ах що не моа и за двата клана да гласувам .xa.x.a
FallOut
старшина
старшина
FallOut

ПисанеЗаглавие: Re: Кой е по -голям ламер :?   Кой е по -голям ламер :? Icon_minitimeНед 27 Яну - 19:33:20

Айде за noCTm щото от другите има 1 дето цъка горе долу :'D
Sp1t_F1r3
редник
редник
Sp1t_F1r3

ПисанеЗаглавие: Re: Кой е по -голям ламер :?   Кой е по -голям ламер :? Icon_minitimeНед 27 Яну - 19:51:27

лично към brayan нямам оплаквания той почва да става ламер като влезе някой от отбора му и почнат да чакат иначе съм го забелязал и да ръшва Razz но fowar ще си изяде бана следващия път като почне да нарежда за noCTm нямам думи по-големи ламери не съм виждал даже и в digicom няма такива :X ае момци вие нз дали имате поглед над играта ама ако не чакате не вземата победа или ако вземете е 1:100
FallOut
старшина
старшина
FallOut

ПисанеЗаглавие: Re: Кой е по -голям ламер :?   Кой е по -голям ламер :? Icon_minitimeНед 27 Яну - 19:54:06

х.а.ха.х...ха. бате нахранихме ги тия за 5 минути :'D
bRyAn
старшина
старшина
bRyAn

Брой мнения : 260

ПисанеЗаглавие: Re: Кой е по -голям ламер :?   Кой е по -голям ламер :? Icon_minitimeНед 27 Яну - 22:48:24

Sp1t_F1r3 написа:
лично към brayan нямам оплаквания той почва да става ламер като влезе някой от отбора му и почнат да чакат иначе съм го забелязал и да ръшва Razz но fowar ще си изяде бана следващия път като почне да нарежда за noCTm нямам думи по-големи ламери не съм виждал даже и в digicom няма такива :X ае момци вие нз дали имате поглед над играта ама ако не чакате не вземата победа или ако вземете е 1:100

Бате 10х за мнението...Нз дали си гледал про тиймовете като fnatic, NiP, NoA, SK, Pentagram.Те когато са CT се разпределят на всяка бомбата(сектор) по 2-ма човека и 1 на Х(най-често с awp).Та ако не си ги гледал гледай някой техни демота за да видиш, че те чакат повече от нас...
Аз за мен нз дали съм чакал(половината хора в сървъра ме мислят за чакал), но и не ме интересува!(за мен това е пазене)!Важното е, че бия половината сървър няма значение как Exclamation Това да си чакал не значи, че си ламер.Едно про не трябва само да може да ръшва.Трябва да знае схеми и да може да пази.(ЛИЧНО МНЕНИЕ) Very Happy
П.П. Не ме интересува какво мислите за мен нито за f0war.Важното е, че поне бием!

Последната промяна е направена от на Нед 27 Яну - 22:51:08; мнението е било променяно общо 1 път
http://www.bangbros.com
Leko Sym Typ
редник
редник

Брой мнения : 11

ПисанеЗаглавие: Аве Sp1t F1r3 ли си нз каф си..   Кой е по -голям ламер :? Icon_minitimeНед 27 Яну - 22:50:49

Що за админ се зимаш като ще определяш начина на играа ??? Аз може да чакам според теб ама така си играя и ако мислиш , че това е чакалене да ти дам 1 site www.fnatic.com регваш се , цакаш на demos и теглиш някое на f0rest едни от най-добрите в света . Гледай как играи и се УЧИ , УЧИ , УЧИ не казвай на другите чакали...
Sp1t_F1r3
редник
редник
Sp1t_F1r3

ПисанеЗаглавие: Re: Кой е по -голям ламер :?   Кой е по -голям ламер :? Icon_minitimeНед 27 Яну - 23:59:12

Pro Core данеби случайно да е CPL е момче на човек му писва от такива като теб и noctm които само чакате какво чакате нз влака можеби както и да е .. гледал съм ги и да ти кажа нямаш нищо общо с тях нито пък някога ще имаш и не бих казал ,че тактиката им е ЧАКАЛЕНЕ + това те играят отборно на турнир не в масака с извинение към сървъра
bRyAn
старшина
старшина
bRyAn

ПисанеЗаглавие: Re: Кой е по -голям ламер :?   Кой е по -голям ламер :? Icon_minitimeПон 28 Яну - 0:03:13

Sp1t_F1r3 написа:
Pro Core данеби случайно да е CPL е момче на човек му писва от такива като теб и noctm които само чакате какво чакате нз влака можеби както и да е .. гледал съм ги и да ти кажа нямаш нищо общо с тях нито пък някога ще имаш и не бих казал ,че тактиката им е ЧАКАЛЕНЕ + това те играят отборно на турнир не в масака с извинение към сървъра

Играя си както мога, а ако не ти харесва или се нервирате, че "чакаля" си е ваш проблем...
Sp1t_F1r3
редник
редник
Sp1t_F1r3

ПисанеЗаглавие: Re: Кой е по -голям ламер :?   Кой е по -голям ламер :? Icon_minitimeПон 28 Яну - 0:04:30

мой си е проблема и нали се сещаш ,че мога си го реша и без това сте натварил сички покрай мене
bRyAn
старшина
старшина
bRyAn

ПисанеЗаглавие: Re: Кой е по -голям ламер :?   Кой е по -голям ламер :? Icon_minitimeПон 28 Яну - 0:04:55

Като играете за фън, к'во толкоз се нервите като ви кил и почвате да ми правите забележки Exclamation Question
Sp1t_F1r3
редник
редник
Sp1t_F1r3

ПисанеЗаглавие: Re: Кой е по -голям ламер :?   Кой е по -голям ламер :? Icon_minitimeПон 28 Яну - 0:08:42

gow.SkullCrusher[hf] написа:
Като играете за фън, к'во толкоз се нервите като ви кил и почвате да ми правите забележки Exclamation Question
а ти не играеш за фън ти играеш за да ни нервиш като се мъчиш да имитираш тактиките на големите отбори или какво :? играеш за да станеш про в масака ли да разбирам :? , ще ви правим забележки някой път и не само забележки ви се дават ама ти си знаеш повече имам забележки към forwar на тебе не си спомням да съм ти казвал нещо в сървъра обаче с forwar няма да се разберем с това невероятно за мене самочувствие на никаква основа Suspect
bRyAn
старшина
старшина
bRyAn

ПисанеЗаглавие: Re: Кой е по -голям ламер :?   Кой е по -голям ламер :? Icon_minitimeПон 28 Яну - 0:12:22

Sp1t нямам намерения да се карам с теб.Правя си кефа като играя в сървъра.Нямам причини да нервя някой от плеарите.Казвам, че играя както мога.Гледам да хвана някой фраг няма значение как.Чакам само когато съм CT(пазя бомб).T ли съм ръшвъм с човека с c4. Laughing
Sp1t_F1r3
редник
редник
Sp1t_F1r3

ПисанеЗаглавие: Re: Кой е по -голям ламер :?   Кой е по -голям ламер :? Icon_minitimeПон 28 Яну - 0:15:43

gow.SkullCrusher[hf] написа:
Sp1t нямам намерения да се карам с теб.Правя си кефа като играя в сървъра.Нямам причини да нервя някой от плеарите.Казвам, че играя както мога.Гледам да хвана някой фраг няма значение как.Чакам само когато съм CT(пазя бомб).T ли съм ръшвъм с човека с c4. Laughing
към тебе нямам (много) лоши чувства даже знам че си играеш бр обаче forwar няма бъдеще и не само според мен в сървъра така с това държание няма да стане
bRyAn
старшина
старшина
bRyAn

ПисанеЗаглавие: Re: Кой е по -голям ламер :?   Кой е по -голям ламер :? Icon_minitimeПон 28 Яну - 0:25:57

10x Laughing М/у другото на f0war винаги му казвам да спре ама той вика ко да спра глей ... обаче да ти кажа когато започне да се нерви винаги има причина. Например вчера влиза 1 Th3_Gam3, беше без sXe и беше с сд хак.Удряшше ми ХС през стените.cooler беше вътре(нали е админ) и му викаме целия наш теам(4 човека бехме), че тоя е сд.Cooler: "Не е хак!" и горе доло зеха 10 врътки заради Cooler, за дето не го бан.
Sp1t_F1r3
редник
редник
Sp1t_F1r3

ПисанеЗаглавие: Re: Кой е по -голям ламер :?   Кой е по -голям ламер :? Icon_minitimeПон 28 Яну - 0:31:50

това ти е вече проблем с cooler аз там нямам глас
noCTm| не се стеснявайте де
Leko Sym Typ
редник
редник

Брой мнения : 11

ПисанеЗаглавие: Re: Кой е по -голям ламер :?   Кой е по -голям ламер :? Icon_minitimeПон 28 Яну - 17:15:34

Споко ве щом ги е яд че ги бия да си правят сметката като аз съм ламер кви са те.... scratch scratch scratch Има мноо други сървари не че тоя е тъп перфектен е ама щом иматакива админи..... никаф шанс... Скайп gow.f0war-hf а ако случаино sp1t m1t nz kaf si научиш CS-a може да ми пишиш ...
FallOut
старшина
старшина
FallOut

ПисанеЗаглавие: Re: Кой е по -голям ламер :?   Кой е по -голям ламер :? Icon_minitimeПон 28 Яну - 18:04:56

Батее на тебе нещо мноо ти порасна работата май а? неам думи spit e 3000000 пъти по добър от тебе и хои да цъка 5ци и хои по турнири до колкото знам така че не се изхвърляй като мокра чикия на песък Arrow Arrow Arrow
n0z1
старшина
старшина
n0z1

Брой мнения : 157

ПисанеЗаглавие: Re: Кой е по -голям ламер :?   Кой е по -голям ламер :? Icon_minitimeПон 28 Яну - 18:36:23

офф батее кво се оплакватее играите като мен ръшваш ги с пиле и ги избиеш целия теам няма кво се занимавам с кашета ем са кашетаа ем немогат да играят.И проблеми с кашетата по големите про-та нямат ... просто си проверяват и БАМ БАМ.Ае тая игра е леснаа на нея се опитваш да си над другия,но съм забелязал че някои от вас даже не се опитват да подобрят техниката си на игра...

PLAY HARD-GO PRO
FallOut
старшина
старшина
FallOut

ПисанеЗаглавие: Re: Кой е по -голям ламер :?   Кой е по -голям ламер :? Icon_minitimeПон 28 Яну - 18:45:21

Мда nozky на пълно си прав бате маа аз не съм маняк x.a.x.a ии не се и старая да си подобрявам техниката ма напоследък се проам малко с awp по някой път върви ма по някой път пълна скръб :X
n0z1
старшина
старшина
n0z1

ПисанеЗаглавие: Re: Кой е по -голям ламер :?   Кой е по -голям ламер :? Icon_minitimeПон 28 Яну - 18:51:10

секи ден с нова техника така винаги си про днес си ламер утре не ги оставяш да дишат
Metro
редник
редник
Metro

Брой мнения : 33

ПисанеЗаглавие: Re: Кой е по -голям ламер :?   Кой е по -голям ламер :? Icon_minitimeПон 28 Яну - 19:26:19

n0z1 nau4i i men da cepq celiq team s pile na ru6 PLSSsSsS bate Cool
Sp1t_F1r3
редник
редник
Sp1t_F1r3

ПисанеЗаглавие: Re: Кой е по -голям ламер :?   Кой е по -голям ламер :? Icon_minitimeПон 28 Яну - 19:28:03

destruction.fowarHf~ написа:
Споко ве щом ги е яд че ги бия да си правят сметката като аз съм ламер кви са те.... scratch scratch scratch Има мноо други сървари не че тоя е тъп перфектен е ама щом иматакива админи..... никаф шанс... Скайп gow.f0war-hf а ако случаино sp1t m1t nz kaf si научиш CS-a може да ми пишиш ...
пак ти казвам ,че си злетак и цс-а каквото ми е трябвало да науча за него съм си го научил когато трябва ти си абсолютно 100 % зле с 20 декара уста така ,че недей знай много а асимилирай написаното
Sp1t_F1r3
редник
редник
Sp1t_F1r3

ПисанеЗаглавие: Re: Кой е по -голям ламер :?   Кой е по -голям ламер :? Icon_minitimeПон 28 Яну - 19:29:55

n0z1 написа:
секи ден с нова техника така винаги си про днес си ламер утре не ги оставяш да дишат
нози така е ама като има от твоята 4-5 човека като forwar и да си приложиш тактиката как ще я приложиш срещу целия противников отбор и ако я приложиш колко пъти мислиш ,че ще успееш като няма кой поне да те покрива 1 -2 макс :X
n0z1
старшина
старшина
n0z1

ПисанеЗаглавие: Re: Кой е по -голям ламер :?   Кой е по -голям ламер :? Icon_minitimeПон 28 Яну - 21:25:40

Sp1t_F1r3 написа:
n0z1 написа:
нози така е ама като има от твоята 4-5 човека като forwar и да си приложиш тактиката как ще я приложиш срещу целия противников отбор и ако я приложиш колко пъти мислиш ,че ще успееш като няма кой поне да те покрива 1 -2 макс :X

Е... и ти си бил така спокоиноо секи от нас е започнал от нищото и ние сме били ламери за про-тата .... Smile
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Кой е по -голям ламер :?   Кой е по -голям ламер :? Icon_minitime

Кой е по -голям ламер :?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 4Иди на страница : 1, 2, 3, 4  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
PRO-CORE :: PROCORE :: PRO-CORE :: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE-
Идете на: