PRO-CORE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRO-CORE

Pro-Core стария и полезен форум.

PortalИндексГалерияПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Кой е по -голям ламер :?

Go down 
+10
crueL?!
AngelOfDeath
Pernament!?!
IsaaCi
Metro
n0z1
Leko Sym Typ
bRyAn
FallOut
Sp1t_F1r3
14 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4

клан 1 или клан 2 :? "mighty прота"
1.noCTm|
Кой е по -голям ламер :? - Page 4 Icon_voting_bar64%Кой е по -голям ламер :? - Page 4 Icon_voting_bar
 64% [ 16 ]
2.destruction
Кой е по -голям ламер :? - Page 4 Icon_voting_bar36%Кой е по -голям ламер :? - Page 4 Icon_voting_bar
 36% [ 9 ]
Общо гласове : 25

АвторСъобщение
penko0
редник
редник

Брой мнения : 2

Кой е по -голям ламер :? - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кой е по -голям ламер :?   Кой е по -голям ламер :? - Page 4 Icon_minitimeПет 21 Мар - 1:41:06

I pove4e iskam da ne se obsajda klana noCTm| ........ za6toto ne sme lameri a i zarad teq dvamata nema smisal prosto,za6toto ima xora koito ne izlizat ot tqxnata baza da ne citiram imena
Върнете се в началото Go down
bRyAn
старшина
старшина
bRyAn

Брой мнения : 260

ПисанеЗаглавие: Re: Кой е по -голям ламер :?   Кой е по -голям ламер :? - Page 4 Icon_minitimeПет 21 Мар - 7:18:11

Леле, всеки ни намрази в тоя сървър lol!
http://www.bangbros.com
Sp1t_F1r3
редник
редник
Sp1t_F1r3

Брой мнения : 55

ПисанеЗаглавие: Re: Кой е по -голям ламер :?   Кой е по -голям ламер :? - Page 4 Icon_minitimeПет 21 Мар - 9:04:45

penko0 написа:
bRyAn написа:
Sp1t_F1r3 написа:
gow.SkullCrusher[hf] написа:
aSaCi написа:
gow.SkullCrusher[hf] написа:
aSaCi написа:
Мисля че идеята за петиците е добра,дано един мач да реши този спор веднъж за винаги.Ако двата клана са съгласни можем да се разберем за ден и час в който да го организираме.Предполагам,че ще бъде интересно и за всички нас.

Smile Обаче сега като се сетя нямаме 5 човека Crying or Very sad
В такъв случай друго предложение-postm+destruction vs сборен тийм на pro-core ?Какво ще кажете двата клана?Ще приемете ли предизвикателството Question

Аз лично съм съгласен.Приказвах с fowa, но той каза: Аз с ламери няма да играя. Laughing Но на мен предложението ми харесва.Бтв кой хора ще сте от pro core Question Shocked
с ламери нямало да играе Razz тоз е нещо грешно развил са ми се струва :? ако не се играе с "ламери " както казва то най-добре е да не влиза щото той е единственото "про" cyclops Sleep

хахахахххАХаХххахХхХХаха
na4i slu6aite sq nz kaf e bil problemat sas teq klanove no ot klana noCTm| Angel of death ,noCTm|Rob-D,noCTm|oK? nikoi ot tqx ne 4akali drugite dvama az ne sam gi poskal vav klana i ne mi xaresva stila im na igra.Zarad teq dvamata redpraup i no swear trqbva da obsajdate celiqt klan.Az ne sam na tova mnenie

ха маняка пак задълбавате темата и после недейте да ги обсъждате ти ми пишеш пост и ми казваш кой не били първо ок? въобще не беше в "тийм-а" тогава роб-д е барела той си играе както трябва с него е приятно да се играе ангела няма да го коментирам ,защото ще ми се разсърди Razz тъй ,че недей коментирай и да се налага да вкараме още 100000 мнения за нещо дето сме го заебали Wink
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Кой е по -голям ламер :?   Кой е по -голям ламер :? - Page 4 Icon_minitime

Кой е по -голям ламер :?
Върнете се в началото 
Страница 4 от 4Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
PRO-CORE :: PROCORE :: PRO-CORE :: КЛАСАЦИИТЕ НА PROCORE-
Идете на: