Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Пон 28 Яну - 21:38:15
но не сме се мислили за мега прота и се нареждали сичко живо
Leko Sym Typ редник
Брой мнения : 11 Age : 29 Location : Bulgaria
Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Пон 28 Яну - 22:29:09
Izob6to ne sum iskal da stigam do pro-ta i t.n. SPIT ti po4na da se prai6 na pro ne pomni6 li ??? Kato vika6e ka6a 4akal ... NOzi ti kaza kato si pro teq 4akali ka6eta nqma ti praqt problem... A 6tom na teb ti praq kvo ozna4ava... da pi6a li dr q i ti si dai skype da se razberem moq skype gow.f0war-hf
Sp1t_F1r3 редник
Брой мнения : 55
Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Пон 28 Яну - 22:42:42
едно говориш едната вечер съвсем друго другата видях те днес като играеш без да чакалиш колко струваш ,видях че ти стана и ясно ,че така няма да стане и пак почна ,така че не ми разправяй да аз почнах и не нози не е прав правиш впечатление и то НИКАК НЕ Е ДОБРО пп. за да се заям така има защо ти си помисли
Leko Sym Typ редник
Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Пон 28 Яну - 23:01:38
Nqma kade da se zaqde6 i tyrsi6 nai-malkoto , 6to ne stani6 policai... te praqt taka.I koga si me vidql da "ne 4akalq" ???
Sp1t_F1r3 редник
Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Пон 28 Яну - 23:09:10
destruction.fowarHf~ написа:
Nqma kade da se zaqde6 i tyrsi6 nai-malkoto , 6to ne stani6 policai... te praqt taka.I koga si me vidql da "ne 4akalq" ???
хахахахаха ако нямаше за какво да се заям и ако не знаех че съм прав нямаше да напрая темата е видял съм те видял съм те ако не ти е познато Society ; BLS ; leimara тъй ,че недей се прави на приятно изненадан
n0z1 старшина
Брой мнения : 157 Age : 32
Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Вто 29 Яну - 7:13:32
Izob6to ne sum iskal da stigam do pro-ta i t.n. SPIT ti po4na da se prai6 na pro ne pomni6 li ??? Kato vika6e ka6a 4akal ... NOzi ti kaza kato si pro teq 4akali ka6eta nqma ti praqt problem... A 6tom na teb ti praq kvo ozna4ava... da pi6a li dr q i ti si dai skype da se razberem moq skype gow.f0war-hf
еее пак ше те убият 1-2 пъти... щото имат предимство че не ги виждаш... пак не е мн яко да се каширвате щото ем бавите играта ем не правите нищо по особено нито се движитее само се вартите на едно място.
FallOut старшина
Брой мнения : 255 Age : 104 Location : Black Sun Empire
Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Вто 29 Яну - 15:52:25
n0z1 написа:
еее пак ше те убият 1-2 пъти... щото имат предимство че не ги виждаш... пак не е мн яко да се каширвате щото ем бавите играта ем не правите нищо по особено нито се движитее само се вартите на едно място.
Нозии прав си в сичко бате и пак те подкрепям просто тоя fowar май няа акъл да помисли малко :X
n0z1 старшина
Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Вто 29 Яну - 18:29:42
много мерси за подкрепата е така тря сте всичкии да имате респект !! а да не се каратее за глупостии
FallOut старшина
Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Вто 29 Яну - 18:58:36
Мдаа сговорна дружина планина повдига :]
Leko Sym Typ редник
Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Вто 29 Яну - 19:20:47
HAHAHXHAHAHX spit dai si skype da it pratq 1-2 screnaa kato igra CT az T sus socia nz kak be6e da vidim kvo i 6to...
n0z1 старшина
Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Вто 29 Яну - 19:39:00
Ako az vi pratq snimki shte se otkajete ot cs...... taka che s snimki nemoje da dokajete nishto !!
Sp1t_F1r3 редник
Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Сря 30 Яну - 1:43:33
HAHAHXHAHAHX spit dai si skype da it pratq 1-2 screnaa kato igra CT az T sus socia nz kak be6e da vidim kvo i 6to...
мишок днес що имаше тоз ма самняа :? и като чакаш си жалък и като се опитваш да ръшваш пак си жалък а местата на които чакаш са от ясни по явни нз какъв про гейминг си мислиш ,че правиш или какво се опитваш да копираш , но не се получава пп.s00n
FallOut старшина
Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Сря 30 Яну - 19:41:59
Ааах.ах.а.х.а как го нахрани fowar бате каах ти престани да се праиш на "the best player'' в сървъра щото не е така са зн че ше каеш че не се праиш ма ти просто го показваш а за отншение кой е по добър аз или ти аз няа казвам някой друг да кае ;]
Leko Sym Typ редник
Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Сря 30 Яну - 20:15:23
Ne se praq na the best player ama seki 1 ot survera nezavisimo koi e moga da go s4upq !!! a Hypocrisi ti si to4no nqkoe komplesar4e koe se mazni na seki koito vidi... Moje da si i obraten znam li te te ot 14 god po4vat haha
FallOut старшина
Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Сря 30 Яну - 20:23:27
Абе момче ти чуаш ли се кви ги говориш бе .xa.x.a.x.ax.a не не не х.а.ха.ха. нема такъв резил мишле земи се скрии некъде да не те гледат че само се излагаш бе :X бате то аз ще цепа кати гладно гризли борова гора та да не говориме за други х.аа.х.а замълчи по-добре просто не си ме засекъл когато съм се разиграл така че не си отваряй мноо мноо устата кумоне
FallOut старшина
Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Сря 30 Яну - 20:28:52
Лелеее абе не те зн от къде си ма си некъв супер изтъркан бате ии според тебе най-малкото аватара ми на кво се кефа бе тъпак на мъже или жени бе предерас скапан ти го набута серго станишев малко педофилче некви дечича тука тръгнали да ми разпраат колко са ми добри на игри.Дали ако ми беше някъде на близо и ме знаеше кой съм къв съм щеше така да ми се зъбиш ае се срешнеме някой път да те вида колко си отворен бе пишлиме :@
Sp1t_F1r3 редник
Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Сря 30 Яну - 21:46:48
Ne se praq na the best player ama seki 1 ot survera nezavisimo koi e moga da go s4upq !!! a Hypocrisi ti si to4no nqkoe komplesar4e koe se mazni na seki koito vidi... Moje da si i obraten znam li te te ot 14 god po4vat haha
секи можеш да счупиш ламя не шматката казано :Ne se praq na the best player шматката казано :ama seki 1 ot survera nezavisimo koi e moga da go s4upq !!! ае ела счупи мене sep bw!n trooper isaci noz1 нали си отворен можеш да счупиш секи ти си мега ламера противоречиш си в 2 приказки ти знаеш ли изобщо какво пишеш бтв толкова тъп и същевременно смешен коментар до ся не бях чел мн благодаря за сменха
FallOut старшина
Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Чет 31 Яну - 13:21:00
Ааах.ах.а.ха Sp1t бате мани ше го здухаш яко ше се откаже момчето да цъка в pro core ше загубиме едно мноо лудо ''PRO''
Leko Sym Typ редник
Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Чет 31 Яну - 20:30:01
Myyyghaxhhaxhxhgaxahg smilei q vlizai po 4esto da te vidq we maloumnik prost... Nali si igra4 ai vlez po 4estoo , a sp1t sno6ti moje da razkaji6 kvo stana
Sp1t_F1r3 редник
Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Чет 31 Яну - 20:51:43
Myyyghaxhhaxhxhgaxahg smilei q vlizai po 4esto da te vidq we maloumnik prost... Nali si igra4 ai vlez po 4estoo , a sp1t sno6ti moje da razkaji6 kvo stana
какво да разкажа дето чакали взаимно с яшку после и с анди дето играх преди тва инферно срещу яшку и още някой и стратегията ви флаш флаш флаш флаш граната граната слагане на бомба чакане или ае като си пич ела да играеш едно в едно плюс тва таз вечер ще ти ударя перманента тъй че си помисли
Sp1t_F1r3 редник
Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Чет 31 Яну - 20:53:08
Sp1t_F1r3 написа:
какво да разкажа дето чакали взаимно с яшку после и с анди /за анди не съм сигурен вече бях на повечко бирички / дето играх преди тва инферно срещу яшку и още някой и стратегията ви флаш флаш флаш флаш граната граната слагане на бомба чакане или ае като си пич ела да играеш едно в едно плюс тва таз вечер ще ти ударя перманента тъй че си помисли
bRyAn старшина
Брой мнения : 260 Age : 31 Location : На края на Вселената
Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Пет 1 Фев - 12:39:48
Омг.Sp1t_F1r3 бате, fowar бате... стига сте се карали.Верно е, че по някой път fowar чака бая, но когато от него играят ламери...Sp1t ти играеш добре бате, не му обръщай внимание.Колкото до мен, спрях да чакаля
Sp1t_F1r3 редник
Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Пет 1 Фев - 13:04:21
gow.SkullCrusher[hf] написа:
Омг.Sp1t_F1r3 бате, fowar бате... стига сте се карали.Верно е, че по някой път fowar чака бая, но когато от него играят ламери...Sp1t ти играеш добре бате, не му обръщай внимание.Колкото до мен, спрях да чакаля
ем какво да ти кажа снощи влизах за да му дам перманента обаче видях че не чака толкова и се отказах... ако пак почне да чака нямам колебание да му дам перманента .. бтв на трейн чакаше ама там си беше наложително ако мога така да се изразя ... колкото до теб имаш напредък не ме нервирайте с това чакане и проблеми няма да има
IsaaCi Admin
Брой мнения : 281 Age : 50 Location : Бургас
Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Пет 1 Фев - 14:38:14
Мда вчера се го забелязах това не чакаш както преди....браво признай си че попадаш във доста по интересни моменти така.
bRyAn старшина
Брой мнения : 260 Age : 31 Location : На края на Вселената
Заглавие: Re: Кой е по -голям ламер :? Пет 1 Фев - 15:20:37
IsaaCi написа:
"Мда вчера се го забелязах това не чакаш както преди....браво признай си че попадаш във доста по интересни моменти така."